5 yksinkertaista tapaa säästää rahaaEKSTRA! Haluatko halvemman sähkösopimuksen ja 100 € heti tilillesi?

KLIKKAA TÄSTÄ

1. ÄLÄ KULJETA LUOTTOKORTTEJA MUKANASI

”Jos poistut kotoasi vain tarpeeksi käteistä mukanasi siihen mitä olit menossa ostamaan. Näin vältät automaattisesti heräteostokset, jotka usein rikkovat budjettisi… todenäköisesti ylikulutamme muovinpalalla kuin oikealla rahalla.”

2. ALENNUKSEN PYYTÄMINEN

”Tässä taloudellisessa tilanteessa kaupat ovat halukkaampia antamaan sinulle alennusta. Et kuitenkaan saa halvempaa hintaa, ellet kysy sitä. Ole kohtuullinen. Mieti luku joka on mielestäsi reilu ja kysy hinnan alennusta. Jos et saa myöntävää vastausta, kysy voidaksesi jutella esimiehen kanssa ja esitä asiasi hänelle. Usein poistut tilanteesta alennuksen kanssa”

3. ODOTA

”Lupaa itsellesi 30 päivän ajaksi olla ostamatta yhtäkään isoa ostosta odottamatta täyttä vuorokautta. Kun seuraavan kerran näet jotakin mistä pidät, pyydä kauppaa varaamaan se sinulle 24 tunnin ajaksi. Jos vuorokauden päästä yhä haluat sen, voit ostaa sen… Oli heikkoutesi sitten kengät, elektroniikka tai suklaapatukat iltapäivällä, tämä sääntö voi säästää sinulle pitkän pennin.”

4. ANNA YSTÄVIESI MOTIVOIDA SINUA

”Monissa kulttuureissa, säästäminen on ryhmätoimintaa. Olemalla äänekäs säästötavoitteistasi – oli se sitten häät, lainan takaisinmaksu tai maailmanympärimatka – voit säästää paljon rahaa ja tehdä sen nopeammin saamalla tukea ystävistäsi ja perheestäsi.” Yritä jakaa säästökohteesi läheistesi kesken käyttämällä suosittuja sosiaalisen median kanavia kuten Facebook.

5. TEE HINTATARKISTUKSIA

”Heräteostaminen on yksi suurimmista virheistä mitä ihmiset tekevät kun shoppailevat verkossa koska et todennäköisesti voi taata saada parasta tarjousta.” Tee sensijaan ensiksi kotiläksysi asian suhteen. Tarkista hinnat vertailusivustoilta löytääksesi kenellä jälleenmyyjistä on parhaat tarjoukset, vertaile mahdollisesti kulutusluotot jos lainantarve yllättää tai voit tarkistaa myös alennuskoodit ennen kuin maksat ostoksesi.

Lähde: Rd.com

JAA:

Facebooktwitter

Lue seuraavaksi: 5 keinoa tienata rahaa nopeasti

Vertaamo.fi on Taloutesi Korjaamo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *