Autolainalaskuri

AUTOLAINALASKURI AUTOLAINALLE

Auton hankkiminen talouteen on iso juttu. Autolainalla on pitkäaikaista vaikutusta talouden kokonaisbudjetointiin kuukausitasolla. Heti asuntolainan ja asunnon hankinnan jälkeen auton hankkiminen kotitalouteen on yleisesti toiseksi isoin investointi. Autolainan huolellinen kartoittaminen ja valinta voi säästää taloudellesi ison summan jo vuositasolla. Käytä autolainalaskuria ja valitse edullisin tarjous autolainalle.

KÄYTTÄMÄLLÄ AUTOLAINALASKURIA SÄÄSTÄT
SELVÄÄ RAHAA

Autolaina on yleinen rahoitusmuoto auton ostamiselle. On kannattavaa tehdä laskelmia autolainan kustannuksista ennen auton hankkimista. Tällöin tiedät tarkasti kuinka paljon auto kustantaa kuukausitasolla. Autolainalaskurilla netissä tämä onnistuu käden käänteessä. Autolainalaskurin ansiosta voit huoletta laskea kuukausikulut autolainalle, jotta autolainan hankinta olisi mahdollisimman helppoa sekä vaivatonta.

Autolainalaskurilla lasket helposti ja kätevästi lainalyhennyksen määrän kuukausitasolla. Lainalaskuriin asetat vain auton hinnan sis. käsirahan ja lainakuukausien määrän. Täyttämällä ilmaisen nettihakemuksen pääset vertailemaan eri lainatarjouksia ja valitsemaan sinulle parhaan autolainan.

Autolainalaskuri 500 – 60 000 € lainalle   HAE LAINAA TÄSTÄ

AUTOLAINA NETISTÄ

Selailet Nettiautoa, Autotalli.comia, Toria tai Autotietä ja löydät juuri sinulle sopivan unelma-auton. Usein autolaina haetaan perinteisestä pankista ja se on hidasta. Joudut tekemään lainahakemuksen useaan eri pankkiin, mikäli haluat vertailla eri pankkien hintatarjouksia ja tämä vie pahimmillaan jopa viikkoja. On kuitenkin olemassa järkevämpi ja nopeampi tapa saada edullista autolainaa. Ilmaiseksi netissä täytettävällä hakemuksella säästät niin aikaa, kuin rahaakin. Hakemuksen täyttäminen onnistuu vaikka kotisohvalta ja tarvitset siihen vain pankkitunnukset. Käyttämällä autolainalaskuria, tekemällä autolainahakemuksen netissä, voi unelmiesi auto voi olla sinun jo huomenna! Hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään, joten voit hakea tarjoukset ja mahdollisesti hyväksyä parhaan ja ilmoittaa auton myyjälle, että tehdään kaupat.

Hae autolaina ilman vakuuksia tai takaajia Etua.fi palvelusta! Täysin suomalainen palvelu Etua.fi kilpailuttaa autolainan puolestasi – yhdellä ilmaisella nettihakemuksella saat yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoukset ja voit omassa rauhassa verrata saamiasi lainatarjouksia mutta et sitoudu kuitenkaan vielä mihinkään. Etua on autoliikkeistä riippumaton vaihtoehto, joten et sitoudu myyjäliikkeen osalta mihinkään. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, lainapäätöksen saat useimmiten heti ja parhaimmillaan rahat ovat tililläsi tunneissa. Laita siis Etua.fi etsimään paras laina ja tekemään kilpailuttaminen puolestasi. Tällä tavalla säästät huomattavasti koroissa, sillä kilpailuttamalla kaiken suuruiset lainat, sinulle tarjotaan aina edullisinta vaihtoehtoa. Etua.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja lainaa voi hakea siis kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus.

Tee näin ja löydä edullisin autolaina:
Täytä lainahakemus ja välitämme sen useille pankeille ja rahoituslaitoksille
Saat useita lainatarjouksia
Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin
Lainapäätös heti

AUTOLAINOJEN KUSTANNUKSISSA SUURIA EROJA

Autolainojen hinnoissa on isoja eroja, käy ilmi Talouteni.fi sivuston tekemästä lainavertailusta. Vertailussa oli mukana 11 verkko- ja kivijalkapankkia. Lainakustannukset setvittiin 10 000 € suuruiselle vakuudettomalle lainalle, jonka laina-aikana käytettiin 5 vuotta eli 60 kuukautta.

Halvimman ja kalleimman autolainan ero oli jopa yli 3000 euroa, joten autolainojen vertailu todellakin kannattaa. Halvimman lainan lainapääoman päälle tuli 1535 euroa. Vertailun kalleimmassa lainassa hintaa kertyikin jo yli 4700 euroa.

Autolainojen korot vaihtelevat 4.68 % – 15 % välillä. Suurimmassa osassa lainoista korko on 7 % – 9 %. Vaikka korkotasossa on eroja, niin osa tasoittuu kulujen kuten avaus- ja tilinhoitomaksujen myötä. Näin ollen halvempi korko ei aina tarkoita halvempaa lainaa.

VERTAILE AUTOLAINOJA AUTOLAINALASKURILLA
ENNEN AUTON HANKINTAA

Verkossa toimivia pankkeja ei tule sulkea ulos rahoitusvaihtoehdoista. Perinteiset pankit ovat keskimäärin edullisempia vaihtoehtoja kuin verkkopankit, mutta poikkeuksiakin on.

Edullisimman lainatarjouksen teki Big Bank -verkkopankkin kun taas toiseksi halvimman lainan myönsi Danske Bank. Seuraavina listalta löytyivät perinteiset pankit sekä vertaislainapalvelu Fellow Finance.

Isoimmat lainakustannukset joutuu maksamaan Euroloanin ja Bank Norwegianin myöntämistä autolainoista, selvityksessä todetaan.

Autolaina kustantaa kuluttajalle keskimäärin 3 103 €. Vertailussa lainojen hinnat vaihtelivat 11 535 – 14 701 €. Perinteisten pankkien autolainasta perimä korko on keskimäärin 7,82 %, kun verkossa toimivien keskimääräinen korko on hieman korkeampi 10,95 %.

Myös erilaiset kuukausi- ja varausmaksut vaihtelevat pankin mukaan. Edullisin kuukausimaksu on 2,25 €, kun taas vertailun hintavin kuukausimaksu on 15 €.

Nettilainapaikat jäivät kakkoseksi kuukausimaksujen määrässä. Perinteisillä pankeilla ne ovat keskimäärin 4,25 € kun verkossa toimivilla lainantarjoajilla ne ovat keskimäärin 8 €. Se on lähes 50 % kalliimpi ja maksuista kertyy huomattava summa 60 kuukauden kuluessa.

Verkossa toimivat pankit voittavat perinteiset pankit aloitusmaksuissa. Kivijalkapankit keräävät keskimäärin 185 € maksuja, kun netissä toimivien lainantarjoajien avausmaksut olivat keskiarvoltaan 163 €. Kun kyse on kertamaksusta, ero ei kasva näin yhtä suureksi kuin esim. kk-maksujen hintaero.

Vertailussa on muistettava, että vakuudettomien lainojen kustannukset ovat aina hakijakohtaisia perustuen luottoyhtiön riskiarvioihin. Täten vertailussa esitetyt hinnat ovat suuntaa-antavia.

Autolainalaskuri 500 – 60 000 € lainalle   HAE LAINAA TÄSTÄ