Korkolaskuri

KORKOLASKURI PIKAVIPEILLE JA KULUTUSLUOTOILLE

Korkolaskuri pikavipeille ja kulutusluotoille selvittää kätevästi kuinka paljon kokonaiskustannukset pikavippien tai kulutusluottojen osalta lopulta ovat. Korkolaskurin avulla koron laskeminen on helppoa ja kätevää. Näin selvität esimerkiksi pikavippien todelliset kokonaiskustannukset ja saat selville kätevästi maksuaikojen ja kulujen vaikutuksen loppusummaan.

MITÄ VUOSIKORKO JA KUUKAUSIKORKO KERTOVAT?

Kuukausikorko ja vuosikorko kertovan sen että miten paljon lainasummasta peritään korkoa. Nämä siis kertovat vain ainoastaan koron osuuden. Loppupeleissä ei kerrota että miten paljon pikavippi tai kulutusluotto sisältää muita kustannuksia. Muista kustannuksia voivat olla esim. avausmaksu tai kuukausittaiset palvelumaksut.

Todellisen vuosikoron muodostavat yhdessä korko ja maksut. Selkein ero vuosikoron ja kuukausikoron välillä on että vuosikorko kuvaa miten paljon korkoa peritään vuodessa. Kuukausikorko vastavuoroisesti kertoo että miten paljon korkoa peritään kuukaudessa. Kuukausikorkoa tapaa yleisesti pikavippien yhteydessä, joissa laina-aika on yleensä 1-3 kuukautta. Lainsäädäntö Suomessa edellyttää, että lainoja markkinoitaessa lainanantajien tulee ilmoittaa aina todellinen vuosikorko.

KOKEILE KORKOLASKURIA VAIKKA ITSE

Pikavipit tai kulutusluotot voivat olla helppo ja halpa vaihtoehto jos maksuaika lainalla on järkevä. Eikä tuijoteta vain korkoprosenttiin. Todellinen vuosikorko on joskus itselle hankalaa laskea mutta korkolaskurin avulla tämä on helppoa ja nopeaa. Korkolaskurin avulla voit selvittää kätevästi oman lainasi kuukausittaisen tai vuosittain maksettavan koron määrän, kun tiedät lainan koron.

Korkolaskuri on hyvä sekä kätevä apuväline siinä tapauksessa, jos halua saada yleiskuvan lainan korkokulujen suuruudesta. Sekä lisäksi jos haluat laskea vielä tarkempia tietoja lainasi kuluista.

Käyttämällä esim. Euroloanin lainalaskuria, selvität mikä laina sopii juuri sinun tarpeisiisi KLIKKAA TÄSTÄ