Vertaa suoratoistopalvelut

SUORATOISTOPALVELUT SUOMESSA

Erilaiset elokuvien suoratoistopalvelujen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti Suomessa. Monet katsojat hakeutuvat suoratoistopalveluiden luokse, koska niiden käytettävyys on parantunut huomattavasti. Toisin kuin televisiossa, jossa ohjelmatarjonta on jatkuvasti painottunut vahvemmin reality-sarjoihin ovat suoratoistopalvelut erityisen suosittuja, koska monet niistä ovat keskittyneet lähinnä elokuviin sekä laadukkaisiin sarjoihin. Tämän lisäksi parhaat suoratoistopalvelut ovat yleensä täysin vapaita mainoksista. Suoratoistopalvelut Suomessa ovat myös suosittuja, koska asiakas voi itse katsoa haluamansa elokuvan tai sarjan silloin kuin itselle sopii, eikä odottaa tv-yhtiön päättämää lähetysaikaa.

Ala myös kehittyy erittäin nopeasti, ja jos suoratoistopalvelut vuonna 2020 muistetaan siitä, että monet asiakkaat katsoivat globaalisti samoja elokuvia tai samoja sarjoja on samat arvelut 2020-luvulla myöhemmin, että yhä useampi suoratoistopalvelu alkaa kustomoida yksilöllisempää tarjontaa asiakkaille. Tiukentunut kilpailu pakottaa myös monet suoratoistopalvelut parantamaan valikoimaansa ja tarjoamaan asiakkaille jotain uutta. Onkin erityisen ilahduttavaa, että markkinoille on tullut erilaisia pienempiä suoratoistopalveluita, jotka pystyvät tarjoamaan vaihtoehtoisempaa ja laadukkaampaa elokuvatarjontaa.

VERTAA SUORATOISTOPALVELUT

Mistä löytyy parhaat suoratoistopalvelut ja mikä on käyttäjälle sopivin suoratoistopalvelu? Suoratoistopalvelut Suomessa ovat määrällisesti kasvaneet siihen pisteeseen, että käyttäjän kannattaa tehdä valintapäätös sen mukaan, millaisesta sisällöstä hän on kiinnostunut.

Elisa Viihde ja C More ovat erittäin samankaltaisia, mutta jos katsoo tarkemmin niiden sisältöä, huomaa, että suoratoistopalvelut ovat erilaisia. Kotimaisten sarjojen ja ystävien kannattaa suosia Elisa Viihdettä, kun taas urheilun ystävälle Viaplay on oivallinen vaihtoehto. Elokuvien ystäville paras vaihtoehto on MUBI ja Kanopy, kun taas dokumenttielokuvien ystävän kannattaa tilata DAfilms tai suosia Yle Areenaa. Käyttäjän kannattaa kuitenkin aina pitää silmät auki, sillä markkinoille voi aina ilmaantua uusi ilmainen suoratoistopalvelu.

Sarjat, leffat ja urheiluTV-ohjelmia ja urheiluaKotimaista tuotantoa, myös lapsilleYli 200 tosi-tv-sarjaaLasten elokuvia ja sarjoja
Kattava valikoima elokuvia ja sarjojaPääosin pohjoismaista sisältöäSuomalaisia sarjoja ja elokuvia

Uudet jaksot aina seuraavana päivänä
ensi-illasta
Lastenohjelmat aina klassikoista uutuuksiin

+ Paljon pohjoismaista sisältöä
+ Toimii myös offline-tilassa
+ Paljon lastenohjelmia
+ Parhaat urheiluoikeudet
+ Tilaa Elisan kautta ja saat paremmat edut
+ Toimii offline-tilassa
+ F1 ja Mestarien liiga
+ Ohjelmien tallennus mahdollista
+ Toimii offline-tilassa
+ Ei urheilua
+ Englanninkielinen
+ Myös harvinaisuuksia
+ Toimii offline-tilassa

+ Lapsille kehitetty turvallinen käyttöliittymä
+ Paljon suosikkeja
+ Toimii offline-tilassa
9,99 €/kk

2 viikon ilmainen kokeilujakso
9,90 €/kk

1. kuukausi -50 %
9,90 €/kk

1. kuukausi -50 %

4,99 €/kk

4 viikon ilmainen kokeilujakso
6,90 €/kk

2 viikon ilmainen kokeilujakso
Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Ei määräaikaa, voit
peruuttaa milloin vain

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vainEi määräaikaa, voit
peruuttaa milloin vain

LUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUS

SUORATOISTOPALVELUT JA NIIDEN HINNAT

Suomessa erityisen suosittuja suoratoistopalveluita ovat C More, Elisa Viihde ja Viaplay. Tämän lisäksi elokuvien ystävät käyttävät MUBI, joka tarjoaa ainoastaan vain laadukkaita elokuvahistorian klassikkoelokuvia tai uusia menestyselokuvia. Kanopy on taas indie-elokuvien ystäville luotu palvelu, jonka valikoimasta löytyy huomattavan paljon uuden tyyppistä elokuvaa. Dokumenttielokuvien ystävien kannattaa ehdottomasti kokeilla DAfilmsiä, jonka valikoimaan kuuluu paljon myös nousevien tekijöiden dokumenttielokuvia, joita ei ole mahdollista nähdä missään muualla.

C MOREN HINTA

C More tarjoaa loistavan valikoiman sekä ulkomaisia että kotimaisia sarjoja ja elokuvia. C More hinta on erittäin edullinen, ja jokaisen uuden käyttäjän kannattaa hyödyntää C More tarjous ja päästä tutustumaan palveluun kahden viikon ajan ilmaiseksi. Asiakkaiden ulottuvissa on myös C More ilmainen kuukausi: käyttäjä maksaa yhdestä kuukaudesta 14,95 euroa, jolloin C More on ilmainen toisen kuukauden. Sikäli kun kyseessä on maksullinen suoratoistopalvelu eikä ilmainen suoratoistopalvelu on tarjous erittäin kilpailukykyinen.

ELISA VIIHDE HINTA

Elisa Viihde on yksi laadukkaimmista suoratoistopalveluista, jolla on erinomainen valikoima kotimaisia laatuelokuvia. Elisa Viihde vaatii tietokoneelle ladattavan sovelluksen, jonka kautta käyttö tapahtuu. Elisa Viihde Aitiota on mahdollista käyttää kuukauden ajan ilmaiseksi, joka sisältää kotimaiset elokuvat ja Elisa Viihteen alkuperäissarjat. Asiakkaan kannattaa kuitenkin tilata Elisa Viihde sovellut ja Aitio, joka maksaa kuukaudessa 11,90 euroa. Tutustumistarjouksena ensimmäinen kuukausi on puoleen hintaan.

VIAPLAY HINTA

Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka sopii erityisesti urheilun ystäville. Palvelussa on paljon sekä vanhoja että uusia elokuvia ja sarjoja, ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti. Viaplayn avulla voi katsoa myös tv-kanavia. Viaplay ei ole ilmainen suoratoistopalvelu, mutta asiakkailla on mahdollista tutustua siihen ilmaiseksi kahden viikon ajan. Viaplay ei mahdollista ilmaista kuukautta, mutta peruspalvelun saa itselleen 9,99 euron kuukausihintaan. Kirjoitushetkellä Viaplay markkinoi erikoistarjousta, jossa on mahdollista saada Viaplay Sport- ja Viaplay Total paketin 9,99 euron kuukausihintaan.

SF ANYTIME

SF Anytimen valikoimasta löytyy lukemattomia elokuvia niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltä markkinoinoilta. Haet sitten uutta komediaa tai vanhoja Hollywood-klassikkoita, SF Anytimestä löytyy katsottavaa jokaiseen leffailtaan. Valikoima sisältää lisäksi TV-sarjoja kaikenikäisille perheen jäsenille. Tutustu tarkemmin tarjontaan ja valitse esim. suosituimpien tai uusimpien leffojen väliltä melkein mitä tahansa. Lisäksi voit valita katsottavaa eri kategorioista kuten kauhu, jännitys, seikkailu draama jne.

SF Anytime on mahtava paikka katsoa elokuvia juuri silloin, kun et olet epävarma aikatauluistasi. Voit nimittäin ladata leffoja koneelle ja katsoa leffan jälkeenpäin milloin tahansa ja niin useasti kuin haluat kahden vuorokauden sisällä. Mikä hienointa, voit vuokrata katsottavaa aina sopivaan hintaan. Tutustu valikoimaan tästä.