Lainalaskuri

LAINALASKURI KULUTUSLUOTOLLE

Mieti paljonko tarvitset kulutusluottoa ja paljonko voit käyttää rahaa lainan maksuun kuukaudessa. Lainalaskuri kertoo sinulle lainan kuukausierän ja sinä päätät laina-ajan ja tarvitsemasi summan. Hae maksuton lainatarjous yhdellä ja ainoalla nettihakemuksella. Saat useita eri lainatarjouksia ja päätät itse hyväksytkö tarjouksen. Palvelu on maksuton ja nettihakemuksen täyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Käytä lainalaskuria alla ja pääset täyttämään lainahakemuksen.

MITEN LAINALASKURI TOIMII?

Lainalaskurin käyttö on vaivatonta ja yksinkertaista. Syötät Etua.fi-palvelussa laskuriin tarvitsemasi lainamäärän, haluamasi laina-ajan, sekä muut vaadittavat tiedot ja pääset lainalaskurin antamilla tiedoilla etenemään hakemuksessa eteenpäin. Täytettyäsi maksuajan ja muut tiedot, paina kilpailuta lainat. Pääset täyttämään omat tietosi ja tunnistautumaan ja palvelu etsii sinulle kaikkein sopivimmat lainatarjoajat ja -tarjoukset. Saat tarjouksia suoraan sähköpostiisi, joten vertailu on helppoa. Muistathan, että pelkkä nimelliskorko ei kerro kaikkea lainasta, vaan lainan todellisia ja oikeista kustannuksia kuvaa parhaiten todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko laskee mukaan erilaiset kulut, kuten avaus- tai nostokulut. Lopullisesta lainatarjouksesta näet juuri sinulle tarjotun todellisen vuosikoron, arvioidun kuukausierän ja yhteensä takaisinmaksettavan summan antamiesi tietojen pohjalta laskettuna. Kun etsit sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa, lainalaskuri on fiksu vaihtoehto. Lainasopimusta voit allekirjoittaa lähes poikkeuksetta pankkitunnuksillasi, ja saat rahat tilille jopa samana päivänä. Lainojen vertaileminen on helppoa, sillä lainalaskurin avulla palvelu etsii sinulle parhaimmat vaihtoehdot markkinoilla olevien lainojen joukosta. Kun löydät sinulle sopivan lainavaihtoehdon käytettyäsi lainalaskuria, tehtyäsi hakemuksen ja päätöksesi voit näin ollen hakea lainaa heti. Lainan hakemisen voit hoitaa täysin netissä, eikä se vaadi sinulta paljoa aikaa tai konttorikäyntejä. Säästät aikaa koska saat useita lainatarjouksia yhdellä nettihakemuksella. Lainatarjoukset lähetetään sinulle siis suoraan sähköpostiisi ja päätät täysin itse hyväksytkö tarjouksen. Lainalaskuriin ja hakemukseen sinun tulee syöttää haettavan lainan määrä, takaisinmaksuaika jne. tarvittavat tiedot ja Etua.fi-lainapalvelu tarjoaa sinulle useita tarjouksia joista voit valita halvimman ja sopivimman tarpeisiisi. Nettilainaan ei yleensä tarvita vakuuksia tai takaajia.

MIKÄ ON LAINALASKURI?

Lainalaskuri laskee sinulle lainan kulut suhteessa lainan määrään ja lainalaskurin avulla voit kätevästi arvioida lainan kustannukset. Voit käyttää ylempänä löytyvää viitteellistä laskuria yleisimpien lainasummien kuukausierän arviointiin, kun laina-aika on 10 vuotta. Tarkemmat arviot ja lopullisen kuukausieräsi saat lainatarjouksista. Lainalaskuria käytät Etua.fi-lainapalvelussa erilaisten lainasummien ja niistä muodostuvien kulujen, sekä kuukausierän arviointiin. Lainalaskurin avulla saat suuntaa-antavan arvion lainakuluista ja lainat kilpailuttamalla saat yksityiskohtaiset tiedot eri lainoista joita sinulle tarjotaa. Saat yhdellä hakemuksella monta eri tarjousta ja et sitoudu vielä mihinkään. Lainalaskurin käyttö on Etua.fi-palvelussa ilmaista ja se vie vain muutaman minuutin ajastasi. Lainalaskurin käyttäminen netissä on nopeaa ja saat tarjoukset sähköpostiisi jopa samana päivänä.

LAINALASKURI NETTILAINALLE

Kun olet hakemassa kulutusluottoa, asuntolainaa, pikalainaa, remonttilainaa tai mitä muuta tahansa luottoa on lainalaskuri kätevä apuväline. Lainaa hakiessa tulee pystyä arvioimaan kuinka paljon pystyt lyhentämään lainaa niin, että sinulle jää rahaa myös elämiseen ja muihin kuluihisi.

LAINALASKURI ASUNTOLAINALLE

Etua.fi lainapalvelun avulla voit maksutta kilpailuttaa asuntolainan vaivattomasti täyttämällä yhden ja ainoan hakemuksen. Hae uutta asuntolainaa tai voit myös kilpailuttaa nykyisen lainasi marginaalin.

Näin käytät palvelua:
Täytä lainahakemus ja välitämme sen useille pankeille
Saat pankeilta lainatarjouksen tai kutsun lainaneuvotteluun
Vertaile eri pankkien lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin

Etua.fi asuntolainalaskuri KLIKKAA TÄSTÄ