Vertaa ruokakaupat

RUOKAA NETISTÄ – VERTAA ERI RUOKAKAUPAT NETISSÄ

Nykyisin on erittäin helppoa ostaa ruokaa netistä. Ruoka netistä on nykyään lähes tulkoon saman hintaista kuin kaupassakin, jonka lisäksi ruokakaupat netissä ovat auki ympäri vuorokauden. Moni netti ruokakauppa toimittaa ostokset suoraan kotiovelle, jolloin ne tuovat helpotusta arjen kiireisiin. Jokainen ruokakauppa netissä on kuitenkin hieman erilainen, minkä vuoksi niitä on järkevää vertailla keskenään ja löytää itselleen sopivin vaihtoehto.

RUOKAKASSI KOTIIN – RUOKAA HELPOSTI KOTIINKULJETUKSELLA KOTIOVELLE

Monelle arjen ahertajalle ei kuitenkaan riitä, että saa ruokaa netistä valmistamattomana vaan tilaa ruokaa suoraan kotiinkuljetuksella ja ruokapaketti sisältää myös reseptit, mausteet ja kaiken muun tarvittavan maukkaan aterian valmistukseen. Kun valmiin ruokakassin tilaa suoraan kotiovelle, ei asiakkaalla kulu aikaa muuhun kuin ruoan valmistukseen. Valmiit ruokakassit -yrityksiä on nykyisin monenlaisia, mutta ne sopivat erityisesti niille, jotka haluavat helpostusta arkeen.

Ruokakassin tilauksen voi tehdä helposti kännykällä, jolloin ruokakassi kotiin saapuu sovittuna toimituspäivänä. Ruokakassi ei ole pelkästään palvelu, joka tuo ruokaa kotiinkuljetuksella suoraan kotiovelle. Se on myös palvelu, joka mahdollistaa tutustumisen täysin uusiin ruokalajeihin ja voit nauttia maistuvaa kotiruokaa helposti ilman ostoslistojen suunnittelua ja aikaavievää kaupassakäyntiä. Erinomainen valinta on tilata valmis ruokassi kotiinkuljetuksella, ne sisältävät valmiit reseptit ja ainekset tarvitsemallesi määrälle ruokailijoita. Jokainen ruokakassi sisältää kaiken tarvittavan valmistusohjeineen, eikä sinun tarvitse olla huippukokki onnistuaksesi ammattilaisten suunnittelemilla ohjeilla. Palveluissa otetaan huomioon myös erityisruokavaliot sekä myös lapset ovat huomioitu. Kaikki mitä tarvitset on rento ote ja laadukkaat keittiötarvikkeet!

Tutustu alla olevaan vertailuun ja tilaa kotiinkuljetuksella itsellesi tai koko perheellesi parhaiten sopiva ruokakassi.

    
Luomukassi.fi
TuotteetArjen pelastaja,
Lasten suosikkikassi,
Maukaskassi ja Vegekassi.
Ekstrat mm. Hedelmäkassi
ja Maustekassi
Arkikassi, Vegekassi,
Muksukassi
ja Kala-kasviskassi
Kala-liha-kasviskassi,
Luomulihakassi,
Vegaanikassi
ja Kala-kasviskassi
Hinta54-99 €, Hedelmäkassi 15 €48-72 €68-89 €
AlueetPääkaupunkiseutu, Tampere,
Turku ja Vaasa
Helsinki, Espoo, Vantaa,
Kauniainen, Kirkkonummi,
Sipoo ja Porvoo
Helsinki, Espoo, Kauniainen
ja Vantaa
KuljetusmaksuSisältyy hintaan10 € kuljetusSisältyy hintaan
ToimitusaikaMaanantai klo 16.30-21.30Tiistai klo 15-21 välillä
alueesta riippuen
Tiistai - torstai klo 16-21
ReseptitToimitetaan etukäteen
ja tilauksen yhteydessä
Toimitetaan etukäteenTilauksen yhteydessä
TILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄ
TuotteetVegekassi, Gluteeniton
vegekassi
ja Vegaaninen vegekassi
Yhdeksän eri ateria-
ja kaksi jälkiruokapakettia
Ruokaboksi (Original),
Muksuboksi ja Vegeboksi
Hinta57-74 €5,99-9,99 €59 -89 €
AlueetHelsinki, Espoo, Vantaa
ja Kauniainen
Kuopio–Siilinjärvi. Muu Suomi
valikoidusti ruokakaupoista
Pääkaupunkiseutu sekä Tampere,
Turku, Oulu
KuljetusmaksuSisältyy hintaanIlmainen. Minimitilaus 40 €Sisältyy hintaan
ToimitusaikaMaanantai tai tiistai klo 16-21Torstai klo 10-18Maanantai klo 15-18
ReseptitAsiakassivuillaPaketin sisälläVerkkosivuilla ja sähköpostitse
TILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄ

SANNAN RUOKAKASSI

Sannan Ruokakassi sopii palveluksi kaikille niille kiireellisille perheelliselle, jotka haluavat hoitaa ruuanlaiton mahdollisimman tehokkaasti. Palvelu perustuu siihen, että yhtiö toimittaa ruokakassin kotiin, jossa on ainesosat valmiiseen ateriaan. Sannan Ruokakasseja on monenlaisia ja se ne sisältävät monia eri ruokalajeja, jotka maistuvat varmasti jokaiselle.

Sannan Ruokakassi tarjoaa monenlaisia ruokakasseja ja kokemuksia monenlaisia, mutta suosituin on varmasti Arjen Pelastaja. Kyseinen ruokakassi on suunniteltu erityisesti perheille, joissa on jo hieman vanhempia lapsia. Palvelu toimii tällä hetkellä vain Pohjanmaalla, Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

TUTUSTU TÄSTÄ

KAUPPAKASSIEN VERTAILU – RUOKAA KOTITOIMITUKSELLA

Vuoden 2020 aikana kauppakassien suosio on maailmantilanteen vuoksi räjähtänyt ja on raportoitu yli 800% kasvuluvuista edellisen vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna. Ennen tilaamista on aina hyvä tehdä vertailu ja arvio siitä mikä palvelu sopii juuri sinulle parhaiten.

    
TuotteetKotimaisia laatumerkkejä
20-90% alennuksella
Alepan valikoima ja hinnatYli 20 000 tuotetta
AlueetKoko SuomiHelsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula,
Klaukkala, Nurmijärvi ja Kauniainen
Pääkaupunkiseutu ja muut alueet
KuljetusmaksuAlk. 4,90 €. Ilmainen yli 50 € tilauksiinAlk. 5,90 €Alk. 5,90 €
ToimitusaikaKlo 17-22Ma–pe 9–21 ja la 9–16Vaihtelevat myymälöittäin
TILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄ
TuotteetVaihtelevat myymälöittäinLaaja, myös luomua ja lähiruokaaValmiit tuotepaketit
AlueetPääkaupunkiseutu ja muut alueetUusimaaHelsinki ja Espoo
KuljetusmaksuAlk. 9,90 €3,99-11,99 €8,90 €
ToimitusaikaVaihtelevat myymälöittäinTi-la klo 10-21Arkisin klo 9-18
TILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄTILAA TÄSTÄ

ALEPA KAUPPAKASSI

Alepa kauppakassi on Suomen ensimmäinen kauppakassipalvelu, joka toimittaa ruokaostokset kotiin alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Klaukkala, Nurmijärvi ja Kauniainen poislukien saaristoalueet. Tilaaminen tapahtuu helposti netin kautta, jolloin Alepan kauppakassi toimitetaan kotiin jopa jo tilauspäivänä, tilatessasi arkisin kello 12 mennessä ja lauantaisin kello 9 mennessä. Saman päivän tilauksiin lisätään pikatilausmaksu. Hinta on edullisin, kun tilaus tehdään haluamaasi toimitus- tai noutopäivää edeltävän päivän aikana. Valmiit ruokakassit voi noutaa myös myymälästä, jolloin tilausmaksu on alhaisempi.

Alepan kotiinkuljetus kustantaa halvimmillaan vain 5,90 euroa. Sama summa voi kulua helposti siinä, että lähtisi itse autolla ostoksia hakemaan. Tästä johtuen Alepan kauppakassipalvelu on erittäin kilpailukykyinen ja toimiva palvelu.

KAUPPAKASSI CITYMARKET

Kauppakassi Citymarket on K-ryhmän oma palvelu, joka mahdollistaa käytännössä kaikkien Citymarketin tuotteiden toimittamisen kotiovelle asti. Ostokset ovat helppo tehdä netissä olevan nettilomakkeen kautta, jossa valittavana on valtava määrä niin tuore- ja kuivatuotteita sekä myös kasvava määrä käyttötavaroita Citymarkettien valikoimasta. Palvelu yhdistää käyttäjän automaattisesti lähimpään Citymarkettiin, mikä takaa myös sen, että tuotteet saapuvat kotiin halvemmalla ja nopeammin. Ostokset on helppo maksaa suoraan verkossa, jolloin ostokset voi vastaan ottaa esimerkiksi lapsi tai nuori. K-Citymarketit, K-Supermarketit ja K-marketit operoivat itsenäisten yrittäjien alaisuudessa, verkkokauppapalvelua on mahdollista käyttää jo melkein kaikkialla Suomessa. Yli 450 K-kauppiasta ympäri Suomen on avannut ruokaverkkokaupan.

K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostokset kotiovelle vapaiden toimitusaikojen puitteissa jopa saman päivän illalle tai jopa neljän viikon päähän.

PRISMAN KAUPPAKASSI

Prisma kauppakassi on palvelu, joka soveltuu erityisesti niille S-ryhmän asiakkaille, joille Alepan valikoimat ovat liian suppeat. Kauppakassi Prisma on palvelu, jonka avulla asiakas voi valita yli 20 000 tuotteen valikoimasta mieleisensä tuotteen. Prisman kauppakassin tilaus tapahtuu foodie.fi -sivuston kautta ja tilauksen voi hoitaa helposti kännykällä. Maksun voi hoitaa joko tilauksen yhteydessä tai sitten noutopisteellä noudettaessa.

Tässä suhteessa Prisman palvelu on hieman erilainen, sillä asiakas voi noutaa tuotteensa osassa Suomea myös 24/7 auki olevista noutopisteistä. Tämän lisäksi asiakas voi valita Prisma kotiinkuljetuspalvelun, jolloin tuotteet toimitetaan kotiovelle maksua vastaan. Tuotteet ovat verkkokaupassa täysin saman hintaisia kuin marketissakin, joten kauppakassipalvelulla asiakas voi säästää arjen ajan käytössään.

MATSMART EDULLISTA RUOKAA NETISTÄ

Suomalainen verkkokauppa Matsmart myy ylijäämäruokaa netistä 20-90% alennuksella. Ostamalla siis täysin syömäkelpoista ruokaa edullisesti kotiintilattuna, voit lisäksi vähentää ruokahävikkiä. Matsmartin valikoima on vaihteleva ja sieltä voi saada todella edullisia elintarvikkeita löytöhinnoin, tuotteiden hinnoittelu alkaa 0,01 eurosta. Matsmartin salaisuus on siinä, että he myyvät ainoastaan tuotteita, joita muuten uhkaisi hävikkiin päätyminen aivan turhaan. Turha hävikki tarkoittaa heillä sitä, että täysin käyttökelpoinen ja laadukas tuote heitetään roskiin ilman tarvetta. Tuotteita voi joutua hävikkiin monesta syystä, joista yleisimpiä ovat: Tuotteen liikavalmistus, osin virheellinen pakkaus, kausivaihtelut tai lyhyet parasta ennen -päiväykset. Alimmillaan toimituskulut ruokatilaukselle kotiin ovat 4,90 € ja toimitus on ilmainen yli 50 € tilauksissa.