Vertaa ruokakaupat

RUOKAA NETISTÄ – VERTAA ERI RUOKAKAUPAT NETISSÄ

Nykyisin on erittäin helppoa ostaa ruokaa netistä. Ruoka netistä on nykyään lähes tulkoon saman hintaista kuin kaupassakin, jonka lisäksi ruokakaupat netissä ovat auki ympäri vuorokauden. Moni netti ruokakauppa toimittaa ostokset suoraan kotiovelle, jolloin ne tuovat helpotusta arjen kiireisiin. Jokainen ruokakauppa netissä on kuitenkin hieman erilainen, minkä vuoksi niitä on järkevää vertailla keskenään ja löytää itselleen sopivin vaihtoehto.

RUOKAKASSI KOTIIN – RUOKAA HELPOSTI KOTIINKULJETUKSELLA KOTIOVELLE

Monelle arjen ahertajalle ei kuitenkaan riitä, että saa ruokaa netistä valmistamattomana vaan tilaa ruokaa suoraan kotiinkuljetukselle. Kun ruokaa tilaa suoraan kotiovelle, ei asiakkaalla kulu lainkaan aikaa ruoan valmistukseen. Ruoka kotiinkuljetus -yrityksiä on nykyisin monenlaisia, mutta ne sopivat erityisesti niille, jotka eivät osaa itse valmistaa ruokaa.

Ruokakassin tilauksen voi tehdä helposti kännykällä, jolloin ruokakassi kotiin saapuu yhdessä hujauksessa. Ruokakassi ei ole pelkästään palvelu, joka tuo ruokaa kotiinkuljetuksella suoraan kotiovelle. Se on myös palvelu, joka mahdollistaa tutustumisen täysin uusiin ruokalajeihin.

SANNAN RUOKAKASSI

Sannan ruokakassi sopii palveluksi kaikille niille kiireellisille perheelliselle, jotka haluavat hoitaa ruuanlaiton mahdollisimman tehokkaasti. Palvelu perustuu siihen, että yhtiö toimittaa ruokakassin kotiin, jossa on ainesosat valmiiseen ateriaan. Sannan ruokakasseja on monenlaisia ja se ne sisältävät monia eri ruokalajeja, jotka maistuvat varmasti jokaiselle.

Sannan ruokakassi tarjoaa monenlaisia ruokakasseja ja kokemuksia monenlaisia, mutta suosituin on varmasti Arjen Pelastaja. Kyseinen ruokakassi on suunniteltu erityisesti perheille, joissa on jo hieman vanhempia lapsia. Palvelu toimii tällä hetkellä vain Pohjanmaalla, Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

ALEPA RUOKAKASSI

Alepa kauppakassi on Suomen ensimmäinen kauppakassipalvelu, joka toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi myös Klaukkalassa ja Nurmijärvellä. Tilaaminen tapahtuu helposti netin kautta, jolloin Alepan kauppakassi toimitetaan kotiin tilauksesta riippuen viimeistään seuraavana päivänä. Kauppakassit on myös mahdollista hakea noutopisteestä, mutta ne kannattaa tilata suoraan kotiin.

Alepan kotiinkuljetus kustantaa halvemmillaan vain 4,90 euroa. Eli sama summa kuluu helposti siinä, että lähtisi itse autolla ostoksia hakemaan. Tästä johtuen Alepan kauppakassipalvelu on erittäin kilpailukykyinen ja toimiva palvelu.

KAUPPAKASSI CITYMARKET

Kauppakassi Citymarket on K-ryhmän oma palvelu, joka mahdollistaa käytännössä kaikkien Citymarketin tuotteiden toimittamisen kotiovelle asti. Ostokset ovat helppo tehdä netissä olevan nettilomakkeen kautta, jossa valittavana on valtava määrä niin tuore- ja kuivatuotteita. Palvelu yhdistää käyttäjän automaattisesti lähimpään Citymarkettiin, mikä takaa myös sen, että tuotteet saapuvat kotiin halvemmalla ja nopeammin. Ostokset on helppo maksaa suoraan verkossa, jolloin ostokset voi vastaan ottaa esimerkiksi lapsi tai nuori.

Koska Citymarketit operoivat itsenäisten yrittäjien alaisuudessa, ei palvelua ole mahdollista käyttää kaikkialla Suomessa. Palveluun liittyy kuitenkin jatkuvasti uusia kauppiaita, jolloin palvelu laajenee.

PRISMAN KAUPPAKASSI

Prisma kauppakassi on palvelu, joka soveltuu erityisesti niille S-ryhmän asiakkaille, joille Alepan valikoimat ovat liian suppeat. Kauppakassi Prisma on palvelu, jonka avulla asiakas voi valita yli 20 000 tuotteen valikoimasta mieleisensä tuotteen. Prisman kauppakassin tilaus tapahtuu foodie.fi -sivuston kautta ja tilauksen voi hoitaa helposti kännykällä. Maksun voi hoitaa joko tilauksen yhteydessä tai sitten noutopisteellä noudettaessa.

Tässä suhteessa Prisman palvelu on hieman erilainen, sillä asiakas voi noutaa tuotteensa myös 24/7 auki olevista noutopisteistä. Tämän lisäksi asiakas voi valita Prisma kotiinkuljetuspalvelun, jolloin tuotteet toimitetaan kotiovelle maksua vastaan. Tuotteet ovat verkkokaupassa täysin saman hintaisia kuin marketissakin, joten kauppakassipalvelulla asiakas voi säästää arjen ajan käytössään.