Säästölaskuri

SÄÄSTÖLASKURI SÄÄSTÄMISEEN JA
HANKINTOIHIN

Onko sinulla haaveissa lomamatka jonnekin lämpimään ja haluaisit tietää miten käyttää fiksuiten lainaamasi lomarahan? Kenties kuitenkin uudet puutarhakalusteet? Säästölaskurilla voit helposti kokeilla ja vertailla eri ratkaisuja säästöjen karttumiseen. Laske kuinka säästät unelmiasi varten.

ALOITA SÄÄSTÄMINEN TÄNÄÄN
SÄÄSTÖLASKURILLA

Paras aika aloittaa säästäminen on tänään ja tehdä vertailut säästölaskurilla. Ylimääräiselle rahalla joka lojuu tilillä kannattaa löytää tavallista käyttötiliä tuottoisampi paikka. Pankit tarjoavat säästämisen koko kirjon aina määräaikaistileistä lähtien.

KORKOA KOROLLE KANNATTAA

Jotkut säästävät erilaisiin rahastoihin tai osakkeisiin. Tässä piilee kuitenkin riski siitä, että menettää osan säästöistä. Toisaalta on aina mahdollisuus tienata enemmän mitä tavallisella säästötilillä. Säästölaskurin avulla voit laskea millaisen rahasumman kerrytät korkoa korolle -menetelmällä.

Säästölaskuriin määrität kuukausittaisen säästösumman, säästövuosien määrän ja sekä mahdollisen koron säästölle.

Mikä on sinun paras säästövinkkisi? Anna hyvän kiertää, lähetä se meille ja jaamme sen Vertaamon käyttäjille. Voit lähettää vinkkisi tästä. Tutustu myös postaukseemme 5 yksinkertaista tapaa säästää rahaa.