VPN – Vertaa VPN ja VPN-yhteydet

VPN-YHTEYS – KATSO PARAS VPN

Laadukas VPN tekee verkkoselailustasi entistä turvallisempaa. Markkinoilta löytyy hyviä VPN-palveluita, mutta monen mielestä kotimaisille käyttäjille parhaita ovat esimerkiksi ExpressVPN, Cyber Ghost ja Surfshark, jotka kaikki ovat saanet asiakkailtaan yli 9 arvosanan. Näistä ExpressVPN on saanut jopa arvosanan 9,9 / 10, joka on erinomainen arvosana, eikä Cyber Ghost jää tästä paljon jälkeen erinomaisella arvosanallaan 9,8 / 10. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat muun muassa Norton VPN, Freedome VPN ja Nord VPN. Kun haluat löytää parhaan VPN palvelun, vertaile ja kilpailuta VPN yhteydet ja valitse niiden joukosta VPN yhteys ja VPN palvelu, jotka sopivat parhaiten juuri sinun käyttöösi.

MIKÄ ON VPN? LUE MIKÄ ON VPN-YHTEYS

Tiedätkö, mikä on VPN ja mikä on VPN yhteys sekä mihin niitä käytetään? VPN on virtuaalisesti toimiva erillisverkko, joka auttaa turvaamaan selustasi käyttäessäsi nettiä. Jo yhdellä klikkauksella voit turvata verkkokäyttäytymistäsi huomattavasti ja saada välittömän yhteyden VPN-verkkoon. Kannattaakin varmistaa, että VPN yhteys on laadukas ja että se ajaa asiakkaansa etua.

NORTON VPN – PARAS HINTA VPN NORTONILLE

Monen mielestä yksi paras VPN tai VPN yhteys on VPN Norton – tässä palvelussa käytetään pankkitasoista salausta ja verkon selaaminen on täysin anonyymia. Norton VPN on käytettävissä missä tahansa ja se sisältää mainosseurannan eston. Ellet ole vielä tutustunut tähän VPN vaihtoehtoon, kannattaa se tehdä nyt ja kokeilla kuinka VPN Norton toimii juuri sinun käytössäsi!

Laadukas VPN Norton on hinnaltaan edullinen, sillä Norton 360 Deluxe -paketin voi hankkia vuodeksi hintaan 59,90 euroa. Kuukausitasolla palvelulle ei siis jää kovinkaan paljon hintaa, eli VPN Norton tarjoaa vastinetta rahalle.

FREEDOME VPN – PARAS HINTA VPN FREEDOMELLE

Freedome VPN on toinen hyvä ja edullinen valinta. Freedomen VPN yhteys on helppokäyttöinen ja se tekee julkisten wi-fi-verkkojen käyttämisestä turvallista. Laadukas VPN Freedome estää seuraamisesi verkossa ja suojaa monenlaiselta seurannalta. Edes kolmannet osapuolet, kuten nettiyhteyden tarjoajasi, eivät näe, mitä verkossa teet. Lisäksi VPN Freedome pystyy muuttamaan IP-osoitteesi, minkä ansiosta saat hyvän yksityisyydensuojan ja voit valita, minkä maan IP-osoitetta haluat missäkin tilanteessa käyttää. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi monia suoratoistopalveluita käytettäessä.

NORD VPN – PARAS HINTA VPN NORDILLE

Kun VPN palvelun pitää olla hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman hyvä, on Nord VPN yksi hyvä vaihtoehto. Kyseessä on VPN yhteys, jota monet sen käyttäjät kuvaavat täydelliseksi. Ammattimainen VPN Nord maksaa edullisimmillaan alle 4 euroa per kuukausi. Kun valitset kahden vuoden sopimuksen, jää palvelulle hintaa erikoistarjouksen voimassa ollessa jopa alle kolme euroa kuukaudessa. Nord VPN:n suosituin paketti Standard tarjoaa suojaa kuudelle eri laitteelle 12 kuukauden ajaksi. Tämä maksaa vain alle euron per laite kuukausitasolla! Yhteensä paketin hinnaksi tulee 47,20 euroa ensimmäiseltä vuodelta. Suosittu VPN on mahdollista hankkia kerralla myös koko perheelle. Perhepakettina voidaan jo pitää jos laitteita sisältyy kuusi tai enemmän.

Nord VPN ominaisuudet:

 1. – Suojattu internet
 2. – Erittäin nopea yhteys
 3. – Ei lokitiedostoja
 4. – Keskeytymätön suoratoisto
 5. – Tietosuoja liikkellä ollessa
 6. – VPN-palvelimet kaikkialla
 7. – Suojaa monta laitetta
 8. – Sekoituspalvelimet
 9. – Suojaa tietosi keskeytyksettä
 10. – Jaettu tunnelointituki
 11. – Pysyvä IP
 12. – Naamioi IP-osoitteesi
 13. – P2P-käyttäjät tervetulleita
 14. – Kaksinkertainen suojaus
 15. – Helppokäyttöinen
 16. – Onion Over VPN
 17. – Estä haittaohjelmat ja mainokset
 18. – Laajennukset
 19. – Ei tietovuotoja
 20. – Globaalit yhteydet
 21. – Tukea 24/7
 22. – Turvallinen käyttää