Asuntolainalaskuri

ASUNTOLAINALASKURI ASUNTOLAINALLE

Asuntolainalaskuri on kätevä tapa laskea asuntolainasi kuukausierä, lainamäärä tai laina-aika. Asuntolainalaskuri auttaa löytämään sopivan asuntolainan joka on myös edullisin. Asuntolainalaskuri auttaa sinua suunnittelussa kun uusi asunto polttelee mielessä.

KOKEILE ASUNTOLAINALASKURIA ENNEN
UUDEN ASUNNON OSTOA

Uusi asunto voi kutkutella jo mielessä ja olisi mukavaa saada laina-asiat kuntoon nopeasti. Asuntolainan kilpailutus on kuitenkin erittäin kannattavaa ja voit säästää selvää rahaa. Asuntolainalaskuri auttaa sinua suunnittelussa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa että tulokset ovat suuntaa-antavia. Tarkemman lainalaskelman kuluineen kuten hoitokulut ja toimitusmaksut saat omasta pankistasi. Voit myös yhdellä lainahakemuksella saada useita lainatarjouksia eri pankeilta ja näin säästät selvää aikaa ja rahaa. Tee tästä ilmainen hakemus mutta et vielä sitoudu mihinkään.

Kun miettii asuntolainan ottamista kannattaa laskelmat tehdä mieluummin yläkanttiin kuin alakanttiin. Tällöin ei tule pettymyksiä tai taloudellisia vaikeuksia itsellesi. Asuntolainalaskuria käyttäessä kannattaa myös muistaa muut kulut kuten varainsiirtovero.

ASUNTOLAINLASKURI AVUKSI ASUNTOLAINAN
SUUNNITTELUSSA

Asuntolainalaskuri kertoo yksinkertaisesti paljonko lyhennysaikaa on kuukaudessa. Asuntolainalaskuri kertoo myös paljon lyhennyssummasta lyhentää itse lainaa ja kuinka paljon menee korkoihin.

Tee Etua.fi asuntolainalaskurilla laskelma miltä lainasummasi näyttäisi KLIKKAA TÄSTÄ