Asuntolainalaskuri

ETUA.FI ASUNTOLAINALASKURI

Etua.fi lainapalvelu kilpailuttaa maksutta asuntolainasi helposti ja vaivattomasti. Voit hakea uutta asuntolainaa tai kilpailuttaa nykyisen lainasi marginaalin. Palvelun käyttäminen on näin helppoa:

Täytä lainahakemus, Etua.fi välittää sen eteenpäin useille eri pankeille.
Vastaanotat pankeilta lainatarjouksia tai kutsun henkilökohtaiseen lainaneuvotteluun konttoriin muutaman päivän sisällä.
Vertailemalla pankkien eri lainatarjouksia voit valita niistä itsellesi parhaan ja sopivimman vaihtoehdon.

Tee Etua.fi asuntolainalaskurilla laskelma miltä lainasi näyttäisi ja jätä ilmainen nettihakemus: ASUNTOLAINALASKURI

ASUNTOLAINALASKURI ASUNTOLAINALLE

Kolme hyvää syytä käyttää Etua.fi asuntolainalaskuria ennen lainahakemuksen jättämistä.

Asuntolainalaskuri on kätevä tapa laskea asuntolainasi kuukausierä, lainamäärä ja laina-aika
Asuntolainalaskuri auttaa löytämään sopivan asuntolainan joka on myös edullisin ja sinulle paras vaihtoehto
Asuntolainalaskuri auttaa sinua suunnittelussa kun uusi asunto polttelee mielessä

KOKEILE ASUNTOLAINALASKURIA ENNEN
UUDEN ASUNNON OSTOA

Uusi asunto voi siintää jo kirkkaana mielessä ja olisi mukava saada laina-asiat kuntoon nopeasti. Asuntolainan kilpailutus on aina erittäin kannattavaa ja voit säästää selvää rahaa. Asuntolainalaskuri auttaa sinua suunnittelussa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa että tulokset ovat suuntaa-antavia. Tarkemman lainalaskelman kuluineen kuten hoitokulut ja toimitusmaksut saat lainatarjouksen antaneelta pankista. Voit myös yhdellä lainahakemuksella saada useita lainatarjouksia eri pankeilta ja näin säästät selvää aikaa ja rahaa. Tee tästä ilmainen hakemus mutta et vielä sitoudu mihinkään.

ASUNTOLAINALASKURI AVUKSI ASUNTOLAINAN
SUUNNITTELUSSA

Asuntolainalaskuri kertoo yksinkertaisesti paljonko lyhennysaikaa on kuukaudessa. Asuntolainalaskuri kertoo myös paljonko lyhennyssummasta menee lainan itsensä lyhentämiseen ja kuinka paljon menee korkoihin. Kun miettit asuntolainan ottamista kannattaa laskelmat tehdä mieluummin yläkanttiin kuin alakanttiin. Tällöin ei tule pettymyksiä tai taloudellisia vaikeuksia itsellesi. Asuntolainalaskuria käyttäessä kannattaa myös muistaa muut kulut kuten varainsiirtovero.

ASUNTOLAINALASKURI JA ASUNTOLAINAN
KILPAILUTTAMINEN

Asuntolaina kannattaa aina ehdottomasti kilpailuttaa ja kuten muutenkin yleensä vertailla lainoja, näin saatat säästää jopa satoja tai parhaimmillaan tuhansia euroja vertailemalla erilaisia vaihtoehtoja asuntolainalle. Oma pankkisi jossa olet ollut kenties jo pitkään asiakkaana, saattaa asuntolainaan liittyvissä asioissa olla hyvinkin joustamaton ja kankea. Järkevin tapa aloittaa kilpailuttaminen on tehdä se netissä ilmaisella asuntolainahakemuksella. Saat useita eri lainatarjouksia, useilta eri pankeilta ja et sitoudu vielä mihinkään. Kun käytät Etuan ilmaista lainalaskuria ja jätät hakemuksen on saamillasi lainatarjouksilla jopa ratkaisevaa vaikutusta kilpailutilanteeseen ja saat hyvän etulyöntiaseman neuvotteluihin oman pankkisi kanssa.