Vertaa sähköpotkulaudat

SÄHKÖPOTKULAUDAT

Sähköpotkulaudat ovat nousseet suureen suosioon erilaisten vuokrauspalveluiden kautta. Sähköpotkulautoja myös myydään jonkin verran, mutta suurin suosio on kaupunkien keskustoissa toimivien vuokrauspalveluiden ansiota. Tässä suosituimpia sähköpotkulautoja, niiden vuokraus ja hinnat.

SÄHKÖPOTKULAUTA VUOKRAUS – VERTAILUSSA
SÄHKÖPOTKULAUDAT JA VUOKRAUS

Sähköpotkulauta vuokraus on kasvanut räjähdysmäisesti parin viime kesän aikana. Erilaisia sähköpotkulaudan vuokraus -palveluita tarjoavia yrityksiä on rantautunut esimerkiksi Helsingin keskustaan näkyvästi ja vuokrattavia sähköpotkulautoja näkyy kohta lähes joka kadunkulmassa.

Vuokrattavat sähköpotkulaudat toimitetaan vuokrayrityksen toimesta vilkkaimmille paikoille, joista niitä voi vuokrata käyttöönsä rekisteröityään luottokortin palveluun. Kun vuokra sähköpotkulaudasta loppuu akku, sen voi hylätä niille sijoilleen ja vuokrayritys käy poimimassa sen ladattavaksi. Ajo on kuitenkin päätettävä kyseisen yrityksen liiketoiminta-alueelle ja siten, ettei siitä aiheudu haittaa muulle liikenteelle. Helsingin kaupunki haluaisi, että sähköpotkulaudoille olisivat omat nimetyt asemansa, joihin ne pitäisi palauttaa, mutta tämä idea ei ole juurikaan saanut kannatusta. Vuokra sähköpotkulaudan suurin viehätys on juuri siinä, että ajon voi päättää minne itse haluaa, vaikka aivan kotioven viereen.

Vuokrattavat sähköpotkulaudat tuovat tuloa myös muille, koska yritykset maksavat sähköpotkulautojen lataamisesta ja palauttamisesta suosituimmille alueille pienen palkkion.

VOI SÄHKÖPOTKULAUTA – HINTA JA VUOKRAUS

Voi on ruotsalainen yritys, jonka pääasiallinen liiketoiminta on sähköpotkulautojen vuokraus. Voi sähköpotkulauta on yrityksen itse kokoama ja niiden ohjelmisto on myös omaa tekoa. Voi on perustettu vuonna 2018 ja Suomessa se toimii Helsingin lisäksi myös Turussa ja Tampereella.

Voi potkulauta hinta on vuokrauspalveluiden keskitasoa. Voi sähköpotkulauta hinta muodostuu siten, että käyttöönotto maksaa euron, jonka jälkeen käyttöä veloitetaan minuuttipohjaisesti, 0,25 euroa minuutilta. Matka pitää päättää ennalta määritetyille alueille, tai muuten seuraa lisämaksu. On myös erikseen määriteltyjä alueita, jonne matkan lopettamalla saa alennusta vuokrauksesta.

Sähköpotkulauta voi -vuokraus tapahtuu sovelluksella, jonka rekisteröimisen jälkeen voi potkulauta otetaan käyttöön skannaamalla qr-koodi. Voi sähköpotkulaudan käyttö edellyttää 18 vuoden ikää. Vapaan Voi sähköpotkulaudan löytää sovelluksen avulla.

Sähköpotkulauta omaksi? Katso tarjoukset Pohjoismaiden suurimmalta jälleenmyyjältä E-Wheelsiltä!

LIME SÄHKÖOPOTKULAUTA – HINTA JA VUOKRAUS

Lime on yhdysvaltalainen sähköpotkulautojen vuokrausta tarjoava yritys, joka on toiminut Suomessa kesästä 2019 alkaen. Lime sähköpotkulaudat ovat tunnistettavan värisiä ja siten helppo tunnistaa katukuvassa.

Lime sähköpotkulauta ja sen vuokraus toimii samalla tavalla kuin muidenkin potkulautojen kanssa, yrityksen omalla sovelluksella. Sovellukseen luodaan profiili, jonka jälkeen vapaa Lime potkulauta on mahdollista löytää ja vuokrata sovelluksen avulla.

Lime sähköpotkulauta hinta on samaa luokkaa muiden vuokrayritysten kanssa. Lime potkulauta hinta muodostuu siten, että avausmaksu on euron ja ajelu maksaa 30 senttiä minuutilta. Ajon päätyttyä Lime potkulauta pitää palauttaa toiminta-alueen sisällä paikkaan, jossa pysäköinti ei ole kielletty. Alueen ulkopuolelle Lime sähköpotkulautaa ei saa viedä.

Osta omaksi? Katso tarjoukset E-Wheelsiltä.

TIER SÄHKÖOPOTKULAUTA – HINTA JA VUOKRAUS

Tier tulee Saksasta ja on tarjonnut palvelujaan Helsingissä vuodesta 2019. Tier potkulauta on käytettävissä suoraan omasta Tier-sovelluksesta tai Whim-sovelluksen avulla. Whim on käytössä Helsingissä ja Turussa. Molemmilla sovelluksilla käyttö onnistuu samaan tapaan. Lataa sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Sovelluksilla voit etsiä vapaan Tier sähköpotkulaudan ja ottaa sen käyttöön QR-koodin skannaamalla.

Tier sähköpotkulauta hinta on samaa tasoa muiden kanssa. Tier potkulauta hinta muodostuu niin, että aloitusmaksu on yhden euron ja käyttö on 20–30 senttiä per minuutti. Tier potkulautaa käyttääksesi sinun tulee olla 18-vuotta täyttänyt.

Tier sähköpotkulauta on jätettävä käytön jälkeen liiketoiminta-alueen sisälle, eikä sitä saa jättää alueelle, jolle sähköpotkulauta Tier pysäköinti ei ole sallittua. Kyseiset alueet on selkeästi merkitty sovelluksessa. Liiketoiminta-alueen ulkopuolelle jätetystä Tier sähköpotkulaudasta peritään 50 euron lisämaksu. Jos Tier sähköpotkulautaa käyttää luvatta, peritään 250 euron lisämaksu.

Osta sähköpotkulauta omaksi! Katso tarjoukset E-Wheelsiltä.