Puhelinliittymät – Löydä paras ja halvin puhelinliittymä 2024

7.2.2024 | Teksti: Vertaamo.fi

Jaa kaverille

PARAS JA HALVIN PUHELINLIITTYMÄ 2024

Vuonna 2024 paras ja halvin puhelinliittymä tarjoaa kattavat palvelut kohtuulliseen hintaan. Nopea datasiirto, rajattomat puhelut ja tekstiviestit sekä edulliset kuukausimaksut tekevät siitä käyttäjäystävällisen vaihtoehdon. Ei määräaikaa. Löydä paras liittymätarjous!

Moi

Telia

DNA

Elisa

Hinta alk. 15€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Hinta alk. 15,90€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Liittymätyypit 4

Liittymätyypit 6

Liittymätyypit 5

Liittymätyypit 6

Alk. 0,055€/min tai max 4€/kk

Alk. 0,07€/min tai rajattomasti puhetta

Alk. 0,07€/min tai rajattomasti puhetta

Alk. 0,069€/min tai rajattomasti puhetta

4G-/5G-liittymät

4G-/5G-liittymät

4G-/5G-liittymät

4G-/5G-liittymät

S-ryhmän bonus

Telia Dot säästöä aina 10%

PUHELINLIITTYMÄT VERTAILU – LÖYDÄ EDULLINEN PUHELINLIITTYMÄ

Puhelinliittymä on nykyään lähes jokaisella, ja monilla meistä saattaa olla useampiakin liittymiä. Siksi on äärimmäisen tärkeää tehdä huolellinen vertailu puhelinliittymille, jotta voimme välttää turhista kustannuksista maksamisen ominaisuuksista, joita emme oikeasti tarvitse. Vertaamo.fi tarjoaa kattavan tietopaketin puhelinliittymistä ja niiden vertailusta, tehdäkseen liittymävertailun nopeaksi ja helpoksi. Liittymän valinta ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista.

Vertaamo tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon puhelinliittymistä ja niiden vertailusta. Sivuiltamme löydät Suomen suurimpien operaattoreiden liittymät, ja voit helposti vertailla erilaisia liittymätyyppejä ja -paketteja löytääksesi juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Puhelinliittymät vertailu kannattaa tehdä aina kerran vuodessa, näin voit olla varma, että puhelinliittymäsi on aina ajan tasalla ja vastaa käyttötarkoitustaan.

Jokaisella meillä on omat ainutlaatuiset tarpeemme ja yksi liittymä ei välttämättä sovi kaikille. Operaattorit korostavat erilaisia ominaisuuksia liittymissään, mikä voi tehdä liittymätarjousten ymmärtämisestä haastavaa. Olemme suunnitelleet liittymävertailumme niin, että se on selkeä ja ohjaa sinut läpi vertailun vaiheet askel askeleelta. Puhelinliittymät vertaa sinulle Vertaamo. Tutustu vertailuun ja löydä edullinen puhelinliittymä.

PUHELINLIITTYMÄVERTAILU – NÄIN VALITSET PARHAAN VAIHTOEHDON

Ensimmäinen askel kohti sopivinta puhelinliittymää on omien tarpeiden määrittely. Pohdi esimerkiksi, kuinka paljon soitat ja lähetät tekstiviestejä kuukaudessa, kuinka intensiivisesti käytät mobiilidataa ja tarvitsetko mahdollisesti lisäominaisuuksia tai enemmän puheluita. Sen jälkeen voit vertailla eri puhelinliittymiä näiden kriteerien perusteella.

Usein hinta on yksi tärkeimmistä vertailukohteista. Tutki eri puhelinliittymien hintoja ja huomioi myös mahdolliset lisämaksut tai lisäpalvelut. On tärkeää pitää mielessä, että edullisemmassa liittymässä saatat joutua maksamaan lisämaksuja esimerkiksi puheluista tai tekstiviesteistä, joten muut kuin hintakriteerit voivat olla yhtä tärkeitä. Edullinen puhelinliittymä on joskus rajoitettu datasiirron osalta. Tarkista siis kaikki ehdot ennen kuin valitset liittymän käyttöösi.

Puheminuuttien ja tekstiviestien määrä voi olla merkittävä vertailukohta, etenkin jos lähetät runsaasti puheluita tai tekstiviestejä. Arvioi eri liittymien tarjoamia minuutti- ja viestimääriä sekä kiinnitä huomiota niiden hintaan. Muista, että mikäli ylität liittymän tarjoaman minuutti- tai viestimäärän, saatat joutua maksamaan lisäkustannuksia.

Mobiilidatan käytön määrä on tärkeä tekijä, jos käytät puhelintasi aktiivisesti esimerkiksi netin selaamiseen tai videopuheluihin. Vertaile eri liittymien tarjoamia mobiilidatan määriä ja kiinnitä huomiota myös niiden hintaan. Huomioi, että mikäli ylität tarjotun mobiilidatan määrän, saatat joutua maksamaan ylimääräisiä kustannuksia.

Liittymätarjoukset ovat loistava tapa säästää ja saada enemmän vastinetta rahalle telekommunikaatiopalveluissa. Useat operaattorit tarjoavat houkuttelevia etuja uusille asiakkaille, kuten alennettuja kuukausimaksuja, lisäpalveluita tai jopa laitteita kaupan päälle.

Liittymätarjouksilla voit päivittää nykyisen palvelusi tai vaihtaa operaattoria kilpailukykyiseen hintaan. Nämä tarjoukset ovat usein väliaikaisia, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla markkinoiden muutoksista ja tarttua tilaisuuteen silloin kun se on edullisinta.

Ennen liittymäsopimuksen solmimista on suositeltavaa vertailla eri tarjouksia. Tarkista kuukausimaksujen lisäksi myös mahdolliset piilokulut ja palvelun kattavuus alueellasi. Liittymätarjoukset voivat sisältää myös muita etuja, kuten rajattoman datan, ilmaiset puhelut tai tekstiviestit.

Ole tietoinen sopimuskauden pituudesta ja mahdollisista sitoutumisista ennen päätöksen tekemistä. Huolellinen harkinta ja vertailu voivat auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymätarjouksen, joka tuo parhaan vastineen käytöllesi ja budjetillesi. Vertaa puhelinliittymät ja löydä paras puhelinliittymä tarjous tarpeisiisi. Katso myös puhelinliittymä tarjoukset jotka sopivat sinun tarpeisiisi parhaiten.

SUOSITUIMMAT PUHELINLIITTYMÄT

Suomalaisia matkapuhelinliittymiä tarjoavia operaattoreita ovat MOI, Telia, DNA ja Elisa. Katso tiedot ja löydä paras liittymätarjous.

MOI PUHELINLIITTYMÄ LIITTYMÄTARJOUS

Suosittu suomalainen puhelinoperaattori.

MOI

Katso liittymät

Liittymätyyppejä

4 kpl

Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa ja se tarjoaa yhden edullisimmista ja kilpailukykyisimmistä liittymistä. Lisäksi palvelua on helppo hallinnoida ja laajentaa itse netin kautta.

Sovellusarvostelut

Apple Store 

3,9

Google Play

4,4

Nettinopeudet

0,5 - 1000 Mbit

Suosituin liittymä

Suosikki 4G
22 €/kk

Asiakkaiden suosikki
300 Mbit netti
Rajaton data
23 Gt EU-roamingia/kk
Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
Saat liittymästä Bonusta

Liittymä laitteille

Laitenetti
4 €/kk

Rajaton 4G-data kaikille laitteille
Rajaton data
0,5 Mbit/s lataus 5 Mbit/s lähetys
Toimii vain Suomessa
Liittymään voi soittaa
Saat liittymästä Bonusta

TELIA PUHELINLIITTYMÄ LIITTYMÄTARJOUS

Palveluita yksityisille ja yrityksille.

Telia

Katso liittymät

Liittymätyyppejä

6 kpl

Telia tarjoaa kuluttajille viihdepalvelut, puhelinliittymät, nettiyhteydet sekä monipuoliset laitteet kuten esimerkiksi puhelimet, tabletit ja kannettavat. Telia tarjoaa myös palvelut yrityksille.

Sovellusarvostelut

Apple Store 

3,8

Google Play

3,7

Nettinopeudet

5 - 1000 Mbit

Suosituin liittymä

Telia Dot
4G Rajaton

Nopeus 100 Mbit/s
Netti rajaton
Puhe ja viestit rajaton
Netti Pohjolassa ja Baltiassa
rajaton
Netti EU/ETA-maissa
24 Gt/kk
 
23€/kk

Liittymä laitteille

Yhteys mukaan laitteeseen

4G-nopeus 0,256Mbit/s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 8Gt/kk
Lähetysnopeus 5Mbit/s
3,99€/kk Telian asiakkaille

DNA PUHELINLIITTYMÄ LIITTYMÄTARJOUS

Monipuolinen puhelinoperaattori.

DNA

Katso liittymät

Liittymätyyppejä

5 kpl

DNA tarjoaa niin yksityisille että myös yrityksille puhelinliittymät, älypuhelimet, mobiililaajakaistat, kiinteät laajakaistat sekä tabletit. Tarjolla myös viihdepalveluita.

Sovellusarvostelut

Apple Store 

4,2

Google Play

4,2

Nettinopeudet

5 - 1000 Mbit

Suosituin liittymä

DNA Rajaton 4G 10M

Nopeus 10 Mbit/s
Netti rajaton
Puhe ja viestit rajaton
Netti Pohjolassa ja Baltiassa
rajaton
EU Data
28 Gt/kk


26,90€/kk

Laitenetti

DNA Laitenetti

Riistakameraan (kuva)
GPS-seurantalaitteisiin
Älylaitteiden ohjaukseen
Valvontakameraan (kuva/video)
Tutkapantaan
Hälytyslaitteisiin3,90 €/kk/12 kk

ELISA PUHELINLIITTYMÄ LIITTYMÄTARJOUS

Palveluita yksityisille ja yrityksille.

Elisa

Katso liittymät

Liittymätyyppejä

6 kpl

Elisa tarjoaa kuluttajille viihdepalvelut, puhelinliittymät, nettiyhteydet ja laitteet kuten esimerkiksi puhelimet, tabletit ja kannettavat. Elisa tarjoaa myös yrityspalvelut.

Sovellusarvostelut

Apple Store 

2,4

Google Play

3,8

Nettinopeudet

5 - 1000 Mbit

Suosituin liittymä

Elisa Rajaton 10M

Netti (Suomi, Pohjola, Baltia)
rajaton
EU-data 29 Gt/kk
Puhelut rajaton
Viestit rajaton
 26,99€/kk

Liittymä laitteille

Tiedon lähetykseen

Hälytyslaitteisiin
Lämmityslaitteisiin
GPS-seurantalaitteisiin


4,99€/kk

HALVIN PUHELINLIITTYMÄ JA LIITTYMÄTARJOUS

Puhelinliittymien kirjo on laaja, ja monet teleoperaattorit kilpailevat keskenään tarjotakseen asiakkailleen houkuttelevimpia diilejä. Kun tavoitteena on löytää halvin puhelinliittymä, on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten puhe- ja viestintätarpeet, datan määrä, operaattorin kattavuus ja palveluiden laatu. Tässä tekstissä tarkastelemme, mitä kannattaa ottaa huomioon halpaa puhelinliittymää etsiessä ja esittelemme muutamia vaihtoehtoja markkinoilla. Nopean päättäjän valinta halvaksi puhelinliittymäksi on Moi Rento 4G.

Rento 4G

0,055 € hinta/minuutti

150 Mbit netti ja 8 GT data

5 € avausmaksu

15 € hinta/kk


Liittymätyypit ja käyttötarpeet. Ensimmäinen askel kohti edullista puhelinliittymää on määrittää omat käyttötarpeet. Matkapuhelinliittymiä on monenlaisia, ja niiden hinnoittelu perustuu usein siihen, paljonko tarvitset puhetta, viestejä ja dataa. Jos käytät puhelinta pääasiassa netin selailuun ja viestittelyyn, kannattaa valita liittymä, joka tarjoaa runsaasti dataa ja tekstiviestejä, mutta vähemmän puheaikaa.

Vertailu on avainasemassa. Kun tiedät, millaista liittymää tarvitset, on aika vertailla eri operaattoreiden tarjouksia. On olemassa useita online-vertailutyökaluja, jotka auttavat sinua löytämään parhaan hinnan käyttötarpeisiisi. Vertailussa on hyvä kiinnittää huomiota myös operaattorin kattavuuteen omalla alueellasi sekä asiakkaiden arvosteluihin palvelun laadusta.

Operaattorien omat tarjoukset. Usein operaattorit tarjoavat erityisiä diilejä uusille asiakkailleen. Näihin voi kuulua esimerkiksi ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi tai erikoishinnoiteltu liittymä, kun vaihdat operaattoria. Näitä tarjouksia kannattaa hyödyntää, mutta samalla on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, miten hinta muuttuu tarjouksen päätyttyä.

Mobiilivirtuaalioperaattorit. Mobiilivirtuaalioperaattorit ovat operaattoreita, jotka eivät omista omaa verkkoa vaan ostavat kapasiteettia suuremmilta operaattoreilta. Ne voivat tarjota kilpailukykyisiä hintoja, koska niiden kiinteät kulut ovat pienemmät. Näitä operaattoreita on esimerkiksi Moi, joka käyttää DNA:n 4G- ja 5G-verkkoja.

Huomioi liittymän ehdot. Ennen kuin sitoudut mihinkään liittymäsopimukseen, on tärkeää lukea huolellisesti liittymän ehdot. Tarkista esimerkiksi mahdolliset sitoutumisajat, irtisanomiskäytännöt ja mahdolliset piilotetut kulut. Halvimman liittymän valinta ei aina ole se viisain, jos se tuo mukanaan epämiellyttäviä yllätyksiä.

Muista tarkistaa tarjoukset säännöllisesti. Puhelinliittymien hinnat ja tarjoukset voivat muuttua nopeasti, joten on suositeltavaa tarkistaa markkinatilanne säännöllisesti. Monet operaattorit päivittävät tarjouksiaan ja voivat tuoda markkinoille erityisiä kampanjoita tietyin väliajoin. Tällaiset tilaisuudet voivat olla erinomainen tapa löytää vieläkin edullisempi puhelinliittymä.

Halvimman puhelinliittymän löytäminen vaatii aikaa ja tutkimusta, mutta se voi säästää sinulle merkittävästi kuluja pitkällä aikavälillä. Käytä vertailutyökaluja, tutki operaattoreiden omia tarjouksia ja muista tarkistaa liittymän ehdot ennen päätöksen tekemistä. Huolellinen suunnittelu auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan ja taloudellisesti edullisen vaihtoehdon.

Joskus saatat saada tarjouksen puhelinliittymästä. Puhelinliittymät tarjous voi tulla kilpailevalta operaattorilta ja tässä tapauksessa sinun tulee tarkasti selvittää, onko esim. nettinopeus liittymässä tarvittavalla tasolla ja onko kaikki muut ominaisuudet verrattavissa nykyiseen puhelinliittymääsi. Puhelinliittymät tarjous voi tulla myös nykyiseltä operaattoriltasi ja tähän yleensä kannattaa tarttua, mikäli olet ollut tyytyväinen kuuluvuuteen, laskutukseen ja muihin puhelinliittymän ominaisuuksiin.

ONKO HALVIN PUHELINLIITTYMÄ PARAS?

Valitessaan puhelinliittymää monet miettivät, onko halvin puhelinliittymä myös paras vaihtoehto. Halvin puhelinliittymä voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta valinnassa on otettava huomioon myös omat tarpeet ja käyttötottumukset.

Halvimmat puhelinliittymät tarjoavat usein rajoitetumman määrän puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa. Jos käyttö on vähäistä ja perustoiminnot riittävät, halpa liittymä voi olla sopiva valinta. Toisaalta, jos tarvitset enemmän dataa tai muita lisäpalveluita, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

Laadukkaammat liittymät voivat tarjota nopeamman datayhteyden, rajattoman puheajan ja tekstiviestit sekä mahdollisesti muita etuja, kuten kansainväliset soitot tai roaming-palvelut. Näissä tapauksissa halvin puhelinliittymä ei välttämättä vastaa parhaiten yksilöllisiä tarpeita.

Käyttäjän onkin punnittava hinta-laatusuhdetta. Jos tarvitset vain peruspalveluita, halvin puhelinliittymä voi olla riittävä. Toisaalta, jos arvostat laajempaa palveluvalikoimaa ja parempaa suorituskykyä, saatat hyötyä valitsemalla liittymän, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia, vaikka se olisikin hieman kalliimpi. Yhteenvetona voidaan todeta, että paras puhelinliittymä on se, joka vastaa parhaiten käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin ja budjettiin.

PUHELINLIITTYMÄ LAPSELLE – KATSO LIITTYMÄTARJOUS

Puhelinliittymä lapselle tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden pitää yhteyttä lapsiin turvallisesti ja valvoa heidän puhelimen käyttöään. Useimmat operaattorit tarjoavat erityisiä liittymiä, jotka on suunniteltu lasten tarpeisiin. Nämä liittymät sisältävät usein rajatun puhe- ja viestintämäärän sekä suodattimet ei-toivotun sisällön estämiseksi. Lisäksi vanhemmat voivat seurata ja hallita lapsen liittymän käyttöä sovellusten avulla. Puhelinliittymä lapselle tuo turvaa ja mahdollistaa vanhempien helpon valvonnan lapsen ensimmäisissä askelissa älypuhelimen käytössä.

Puhelinliittymä lapselle

Telia Rajaton Lite 5 M
 
4G-verkonmaksiminopeus 5Mbit/s
Netti kotimaassa Rajaton
Puhelut ja viestit 0,07€/min tai kpl
Netti EU/ETA-maissa,Pohjolassa ja Baltiassa 17Gt/kk

15,99 €/kk

Moi Rento 4G

Nopeus 150 Mbit/s
Dataa 8 Gt
Lisädata 2 €/Gt (enintään +10 €/kk)
EU-roamingia/kk 16 Gt 
Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
Saat liittymästä Bonusta

15 €/kk

PUHELINLIITTYMÄN VAIHTO

Puhelinliittymän vaihtamiseen voi olla useita syitä, mutta yleisimmät perusteet liittyvät nykyisen liittymän huonoon soveltuvuuteen tarpeisiin ja liittymän koettuun kalliuteen. Jos nykyinen puhelinliittymäsi maksaa yli 30 € kuukaudessa, suosittelemme tutustumaan eri operaattoreiden tarjouksiin ja liittymiin. Vaikka 30 € saattaa tuntua pieneltä summalta, kilpailuttamalla ja tutustumalla eri vaihtoehtoihin voit säästää lähes kolmasosan kustannuksista – tämä on ehdottomasti kannattavaa. Kymmenen euron säästö kuukaudessa tarkoittaa jo vuositasolla 120 euron säästöä.

Toinen yleinen syy puhelinliittymän vaihtoon on, että nykyisen liittymän ominaisuudet eivät enää vastaa nykytarpeitasi tai ovat puutteelliset. Esimerkiksi nettiyhteys voi olla heikko, mikä näkyy elokuvien ja videoiden katselemisessa katkeiluna ja hitautena. Etätyön tekeminen on nykymaailmassa yleistynyt, ja hidas tai pätkivä yhteys voi haitata työskentelyä. Joskus hitaus ei johdu verkon kuormituksesta vaan yksinkertaisesti siitä, että nykyinen liittymäsi on liian hidas vastaamaan tarpeisiisi. Aiemmin riittävä datamäärä ei ehkä enää vastaa kasvaneeseen käyttöön. Yleensä operaattorit priorisoivat nopeat yhteydet hitaampien edelle, kun kaistaa jaetaan. Koska puhelin on nykyään monilla jatkuvassa käytössä, puhelinliittymän päivittäminen nykyaikaan on suositeltavaa tehdä vähintään kerran tai kahdesti vuodessa.

Puhelinliittymän vaihto voi olla hyödyllinen päätös monissa tilanteissa. Uusi puhelinliittymä voi tarjota paremman sopivuuden yksilöllisiin tarpeisiisi tai kilpailukykyisemmän hinnoittelun. Ennen vaihtoa on tärkeää arvioida nykyinen liittymäsi ja harkita, mitä haluat uudelta palveluntarjoajalta.

Vaihtaminen voi tuoda mukanaan nopeamman datanopeuden, lisää puheaikaa tai muita etuja, kuten kansainvälisiä puheluita tai tekstiviestipaketteja. Tarkista uuden palveluntarjoajan kattavuusalue ja palvelutaso omalla alueellasi varmistaaksesi, että uusi liittymä vastaa tarpeitasi.

Muista myös ottaa huomioon mahdolliset vaihtokustannukset, kuten liittymäsopimuksen purkamisesta aiheutuvat maksut. Vertaile eri palveluntarjoajien tarjouksia ja kiinnitä huomiota sopimuskauden pituuteen sekä liittymän sisältöihin ennen päätöksen tekemistä. Puhelinliittymän vaihto voi tuoda mukanaan merkittäviä säästöjä ja parantaa kokonaiskokemustasi matkapuhelinpalvelusta. Puhelinliittymää vaihdettaessa voit säilyttää oman puhelinnumerosi.

PUHELINLIITTYMÄT, LIITTYMÄVERTAILU JA PUHELINLIITTYMÄ TARJOUS KYSYMYKSET

Mikä on paras puhelinliittymä?
Yksiselitteisesti parasta puhelinliittymää tuskin on olemassa. Paras liittymä on se joka vastaa hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan tarpeitasi. Vertaa liittymien hinnat ja ominaisuudet tältä sivulta.

Kannattaako minun tehdä liittymävertailu?
Liittymävertailu on kannattavaa koska puhelinliittymissä on eroja sekä hinnassa, että ominaisuuksissa. Vertaamalla liittymät löydät halvimman ja taloutesi kiittää.

Kuinka usein minun tulee tehdä puhelinliittymien vertailu?
Puhelinliittymät kannattaa vertailla aina kun nykyinen tarjouksesi päättyy. Usein operaattori soittaa ja tarjoaa jatkoa edullisemmalla hinnalla taas vuodeksi eteenpäin. Muuten vertailu tulee tehdä noin kerran vuodessa. Näin varmistat aina edullisimman sopimuksen sekä liittymäsi ominaisuudet ovat päivitetty vastaamaan tarpeitasi.

Millaisia eroja liittymien väliltä löytyy?
Puhelinliittymien erot löytyvät esim. näistä. Puhepaketti, tekstiviestit, nettinopeus, datakatto, avausmaksu, liittymän hinta ja hinnoittelutyyppi. Myös sopimuksen pituuksissa on eroja.

Kuinka paljon voin säästää kun vertaan puhelinliittymät?
Tekemällä liittymävertailun voit säästää joitain kymppejä ja joskus satoja euroja vuodessa. Tee vertailu palvelussamme ja tarkista paljonko säästösi on.

Kuinka liittymän vaihtaminen tapahtuu?
Liittymän vaihtaminen on tehty kuluttajalle helpoksi. Valitse liittymävertailustamme sinulle sopivin liittymä ja klikkaamalla Tilaa-nappia, siirryt operaattorin sivuille viimeistelemään tilauksen.

Muuttuuko puhelinnumeroni kun vaihdan operaattorin?
Saat säilyttää vanhan puhelinnumerosi. Jos haluat voit myös hankkia uuden numeron.

Mitkä operaattorit ja puhelinliittymät ovat vertailussa mukana?
Liittymävertailusta löytyvät kaikki Suomen suurimmat puhelinoperaattorit Telia, Elisa, DNA ja Moi Mobiili liittymineen ja hintoineen.

Onko liittymävertailu ilmainen?
Liittymävertailu on täysin maksuton palvelu.

Voiko puhelinliittymän irtisanoa netissä?
Useimmat operaattorit sallivat puhelinliittymän irtisanomisen netissä.

Voiko puhelinliittymän vähentää verotuksessa?
Puhelinliittymän voi vähentää yritystoiminnan kuluna, kun arvioit kuinka paljon käytät sitä yrityksen toimintaan.

Voiko puhelinliittymän perua?
Voit irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan puhelinliittymän.

Mitä ovat yleisimpiä etuja puhelinliittymä tarjouksissa?
Puhelinliittymä tarjoukset voivat sisältää alennettuja kuukausimaksuja, ilmaisia lisäpalveluita kuten rajattoman datan tai ilmaiset puhelut sekä laitteita kaupan päälle uusille asiakkaille.

Miten voin hyötyä puhelinliittymä tarjouksista?
Seuraa aktiivisesti eri operaattoreiden tarjouksia ja vertaile niitä. Valitse tarjous, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja budjettiasi. Muista huomioida myös sopimuskauden pituus ja sitoutumisvaatimukset.

Onko puhelinliittymä tarjouksissa piilokuluja?
On tärkeää lukea tarjouksen ehdot tarkasti ja tarkistaa mahdolliset piilokulut, kuten liittymän avaamiseen liittyvät maksut tai mahdolliset lisäpalvelumaksut.

Voinko vaihtaa operaattoria säilyttäen numeroni liittymätarjouksen avulla?
Kyllä, useimmat operaattorit tarjoavat nykyään mahdollisuuden säilyttää puhelinnumero vaihdettaessa liittymää. Tämä on helppo tehdä ja yleensä maksutonta.

Voinko hyödyntää liittymätarjouksia, vaikka minulla on jo voimassa oleva liittymäsopimus?
Kyllä, monet operaattorit tarjoavat myös liittymän päivitystarjouksia olemassa oleville asiakkailleen. Ota yhteyttä operaattoriisi ja kysy mahdollisista päivitysetuuksista.

Mistä parhaat matkapuhelinliittymät tarjoukset?
Usein saat parhaat tarjoukset operaattoriltasi siinä vaiheessa kun olet vaihtamassa kilpailijan liittymään. Myös matkapuhelinliittymäsi tarjouksen päättyessä kannattaa kääntyä operaattorisi puoleen ja kysyä uutta tarjousta.