Vertaa äänikirjat

ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT

Äänikirjat ja e-kirjat ovat suuresti viime vuosien aikana yleistynyt trendi, mikä ei ole ollenkaan ihme. Ne nimittäin ovat mahdollistaneet lukemisen sellaisillekin ihmisryhmille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty lukemaan tavallisia kirjoja. Esimerkiksi iän myötä heikentyneestä näöstä tai rappeutuneesta silmänpohjasta kärsivät ihmiset eivät välttämättä enää pysty lukemaan tavallisia kirjoja tai ne rasittavat heidän silmiään niin paljon, että he ovat joutuneet jättämään lukemisen sivuun kokonaan. Äänikirjapalvelut ovat kuitenkin tulleet apuun, sillä myös tällaiset ihmiset pystyvät yleensä lukemaan e-kirjoja, joiden tekstin saa älylaitteella suurennettua moninkertaiseksi helposti. Sähköinen kirja on helpompi vaihtoehto myös lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan. Tee äänikirjavertailu ja aloita kuunteleminen jo tänään.

100 000+ kirjaa200 000+ kirjaa10 000+ kirjaa100 000+ kirjaa
Kielet: Suomi, ruotsi, englanti ja saksaKielet: Suomi, ruotsi, englanti, venäjä, espanja ja italia

Kielet: Suomi, ruotsi ja englantiKielet: Suomi ja ruotsi
+ Aikuiset, nuoret ja lapset
+ Ääni- ja e-kirjoja
+ Voi käyttää myös offline-tilassa
+ Perhetili saatavilla
+ Aikuiset, nuoret ja lapset
+ Ääni- ja e-kirjoja
+ Toimii myös offline-tilassa
+ Perhetili saatavilla
+ Aikuiset, nuoret ja lapset
+ Ääni- ja e-kirjoja
+ Toimii myös offline-tilassa
+ Aikuiset, nuoret ja lapset
+ Ääni- ja e-kirjoja
+ Toimii myös offline-tilassa
+ Perhetili saatavilla

9,99 €/kk

2 viikon ilmainen kokeilujakso
16,99 €/kk

2 viikon ilmainen kokeilujakso
8,99 €/kk

1 kuukauden ilmainen kokeilujakso

13,99 €/kk

2 viikon ilmainen kokeilujakso
Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Ei määräaikaa, voit
peruuttaa milloin vain

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain
LUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUSLUNASTA TARJOUS

Lisäksi äänikirjapalvelut sopivat heille, jotka eivät pysty perinteistä kirjaa lukemaan ollenkaan. Esimerkiksi näkövammaiset ovat suuri äänikirjasovellusten kuluttajaryhmä. Äänikirjapalvelu saattaa olla sokeana syntyneen ainoa keino päästä lukemaan kirjoja. Äänikirjasovellus on helppokäyttöinen myöskin perheen pienimmille ja mahdollistaa tarinoiden lukemisen silloinkin, kun vanhempi ei syystä tai toisesta ehdi lapselle kirjaa lukemaan. Nykyisin on varsin yleistä, että lapsille ei enää lueta kirjoja siinä määrin kuin ennen. Sikäli äänikirjapalvelut ovat tulleet varsin loistavaan aikaan. Satujen lukeminen lapsille vaikuttaa nimittäin todistetusti lapsen aivojen ja luovuuden kehittymiseen. Lisäksi se laajentaa lapsen sanavarastoa ja stimuloi aivoja niin, että oppiminen on myöhemminkin elämässä helpompaa.

Monet aikuiset saattavat nykyisin usein huomata, että aika ei tahdo enää riittää lukemiselle. Myös tämä pulma saadaan onneksi helposti ratkaistua äänikirjojen a e-kirjojen avulla, sillä niitä voi helposti lukea tai kuunnella esimerkiksi ratikkamatkalla töihin. Toisin sanoen äänikirjojen, sähköisten kirojen ja e-kirjojen kuunteleminen sopii aivan jokaiselle ja juuri tällainen lukeminen vastaakin parhaiten moderniin kirjatarpeeseen.

ÄÄNIKIRJAT, E-KIRJAT JA NIIDEN HINNAT

Onko äänikirjojen ja e-kirjojen kuuntelu sekä lukeminen sitten kallista? Ei ollenkaan! Toisinaan se voi olla jopa täysin ilmaista. Monet äänikirjapalvelut, kuten Storytel ja Nextory tarjoavat käyttäjilleen ilmaista kokeilujaksoa, jonka aikana äänikirjoja ja e-kirjapalvelua voi kokeilla tietyn ajan täysin maksutta. Tällöin käyttäjän käyttöön tulee täysin ilmainen e-kirjasto, jossa tämä saa nauttia jopa tuhansista kirjoista täysin ilmaiseksi.

Kuulostaako mikään paremmalta, kuin ilmaiset e-kirjat? ”E-kirja ilmainen” on yksi käyttäjien eniten hakemista e-kirjoihin liittyvistä hauista, eikä ihme. Moni haluaa nykyisin kokeilla näitä palveluita, mutta ostopäätöksen tekeminen kylmiltään saattaa olla vaikeaa. Siksi onkin mainiota, että äänikirjapalveluita voi kokeilla täysin maksutta. Maksuttoman kokeilujakson jälkeen palveluiden hinnat vaihtelevat noin kahdeksasta eurosta pariin kymppiin riippuen tilauksen laajuudesta. Hyödynnä vaikkapa Storytel tarjous jo tänään.

PARAS ÄÄNIKIRJAPALVELU – MIKÄ ON PARAS ÄÄNIKIRJAPALVELU?

Entä mikä on paras äänikirjapalvelu? Markkinoille on viime vuosien aikana tullut useita äänikirjapalveluita ja myös e-kirjapalveluita, kuten Nextory ja Storytel, ja näistä voikin olla vaikea päättää, mikä on paras äänikirja sovellus. Paras äänikirjasovellus on vaikea spesifioida, sillä eri äänikirjapalvelut sopivat eri käyttäjien tarpeisiin. Toisen mielestä parhaat äänikirjapalvelut eivät jonkun toisen mielestä olekaan niitä ykkösiä. Siksi äänikirjojen sovellusten vertailut ovat jotakin sellaista, mikä kannattaa lukaista läpi.

Äänikirjapalveluiden vertailut kertovat hyvin eri äänikirjapalveluiden hyvistä ja huonoista puolista. Äänikirjojen vertailun luettuasi tiedät paremmin eri sovellusten tarjoamista hyvistä ja huonoista puolista ja osaat helpommin valita niistä omiin tarpeisiisi sopivimman. Eri palvelut tarjoavat hyvin erilaisia paketteja sekä erityyppistä luettavaa, joten suurelle lapsiperheelle sopii aivan eri palvelu kuin vaikkapa yksittäiselle satunnaiselle lukijalle. Juuri tämän takia äänikirjojen vertailut on tehty – jotta juuri sinä löydät itsellesi parhaan äänikirjapalvelun.