Lehtitarjoukset – Suomen suosituimmat lehtitarjoukset 2024 ja parhaat tilaajalahjat

7.2.2024 | Teksti: Vertaamo.fi

Jaa kaverille

PARHAAT LEHTITARJOUKSET JA TILAAJALAHJAT 2024

Vuonna 2024 Suomen suosituimmat aikakauslehdet tarjoavat monipuolista luettavaa ja luotettavaa sisältöä. Löydä parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tee lehtitilaus kätevästi netissä.

Lehti

Hinta alk./nro

Tilaajalahja

Suomen kattavin
ja suosituin viihdelehti.

2,66 €

TV-lehtien ykkönen,
joka esittelee yli 70 kanavan tiedot.

1,67 €

Suomen tunnetuimpia
ja rakastetuimpia naistenlehtiä.

2,92 €

Suomalainen
naisten aikakauslehti.

5,40 €

Suomalainen
aikakauslehti.

5,49 €

Monipuolinen ja innostava lukuelämys.

5,70 €


AIKAKAUSLEHDET – VERTAA LEHTITARJOUKSIA JA AIKAKAUSLEHTIÄ NETISSÄ

Suomessa on laaja valikoima erilaisia aikakauslehtiä eri kohderyhmille. Maan merkittävimpiin lehtitaloihin kuuluvat A-lehdet, Sanoma, Otavamedia ja Fokus Media. Näiden valikoimiin kuuluvat sekä perinteiset painetut lehdet että sähköiset versiot, joita tarjotaan myös erityisin tarjoushinnoin houkutellakseen uusia lukijoita kokeilemaan eri lehtiä edullisesti. Suomessa on runsaasti vaihtoehtoja, ja lehtitarjoukset ovat helposti selattavissa ja lehtien tilaus on kätevä tehdä verkossa.

Lehtitarjoukset on yleensä jaoteltu eri kategorioihin, huomioiden kunkin lehden kohdeyleisön. Lehtitilauksen tekeminen lapselle tai aikuiselle on vaivatonta verkon kautta, ja usein elektroninen lehti on myös saatavilla paperisen version rinnalla tai vaihtoehtoisesti kokonaan verkossa luettavaksi. Tämä mahdollistaa lehtien lukemisen täysin sähköisesti ilman paperisia tilauksia.

Aikakauslehdet Suomessa ovat helposti saatavilla niin sähköisessä kuin painetussa muodossa. Esimerkiksi liikkuessaan voi kätevästi lukea lehtiä verkossa esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa. Aikakauslehti tarjoaa vaivattoman ja miellyttävän tavan viettää aikaa, ja monet suomalaiset nauttivatkin niiden lukemisesta. Lehtitarjoukset toimivat houkuttimena uusille lukijoille ja tyydyttävät samalla vanhojen lukijoiden odotukset. Lehtitilaus on kätevä keino pysyä ajan tasalla tapahtumista ja pitää koko perhe tyytyväisenä. Tee nyt lehtitilaus ja hanki lehtesi kätevästi verkosta.

LEHTITILAUS LEHTITUKKU JA PARHAAT TILAAJALAHJAT

Lehtitukku on kiehtova maailma kaikkien aikakaus- ja sanomalehtien ystäville, joka tarjoaa laajan valikoiman lehtiä ja jännittäviä tilaajalahjoja. Se on kuin aarreaitta lukemisen ystäville, ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia monipuolisesta sisällöstä sekä saada vieläkin enemmän vastinetta tilaajana. Lehtitukun valikoima kattaa lähes kaikki mahdolliset kiinnostuksen kohteet. Olipa mielenkiinnon kohteesi sitten muoti, ruoanlaitto, matkailu, tiede tai viihde, löydät varmasti lehden, joka puhuttelee juuri sinua. Lehdet tarjoavat syvällistä tietoa, viihdettä ja inspiraatiota – aivan kuten lukijat itse haluavat.

Yksi Lehtitukun houkuttelevista piirteistä on se, että tilaajana saat usein myös upeita lahjoja kaupan päälle. Tilaajalahjat voivat vaihdella käytännöllisistä arjen tuotteista hemmotteluun ja viihteeseen. Tämä tekee tilaamisesta entistä houkuttelevampaa, sillä saat paitsi mielenkiintoista lukemista myös käytännöllisiä tai viihdyttäviä lisätarvikkeita arkeesi. Lehtitukku ymmärtää, että lukijoille tarjottava lisäarvo on avainasemassa. Siksi tilaajalahjat valitaan huolella ja ne tuovat iloa ja hyötyä tilaajan elämään. Tämä luo miellyttävän kokemuksen asiakkaille ja tekee lehtien tilaamisesta houkuttelevan vaihtoehdon.

Digitaalisen aikakauden myötä Lehtitukku ei rajoitu pelkästään perinteisiin painettuihin lehtiin. Useat lehdet tarjoavat myös digitaalisen version, mikä mahdollistaa lukemisen missä ja milloin tahansa. Tämä lisää joustavuutta ja antaa tilaajalle mahdollisuuden valita, miten haluaa nauttia lehdistä. Lehtitukku on paikka, missä monipuolinen lukukokemus kohtaa houkuttelevat tarjoukset. Se houkuttelee lukijoita laajalla valikoimallaan ja anteliailla tilaajalahjoillaan, tehdessään lukemisesta entistäkin nautinnollisempaa ja palkitsevampaa. Tutustu Lehtitukun maailmaan, jossa tiede, taide, viihde ja arki kohtaavat!

Tässä muutamia poimintoja Lehtitukun laajasta valikoimasta. Lehtitukun tilauksiin on useimmiten mahdollista valita kylkijäisiksi tilaajalahja. Lehtien tilaus on helppo tehdä Lehtitukun verkkokaupasta.

LEHTITUKKU AIKAKAUSLEHDET LEHTITARJOUS JA TILAAJALAHJAT

Tarjolla on laaja valikoima suosittuja aikakauslehtiä, kuten Trendi, Kotivinkki, Apu, Anna ja Seura. Nämä lehdet kattavat laajasti muotia, kauneutta, lifestylea, perhettä ja kodin sisustusta.

LEHTITUKKU RUOKA JA VIINI LEHTITARJOUS JA TILAAJALAHJAT

Ruokaan ja viiniin liittyvät lehdet, kuten Glorian Ruoka & Viini, Maistuvat leivonnaiset ja Viini-lehti, tarjoavat herkullisia reseptejä, ruokainspiraatiota ja viinisuosituksia.

LEHTITUKKU MATKAILU JA SEIKKAILU LEHTITARJOUS SEKÄ TILAAJALAHJAT

Matkailusta kiinnostuneille löytyy vaihtoehtoja kuten National Geographic, Mondo ja , jotka vievät lukijansa maailman eri kolkkiin.

LEHTITUKKU TIEDE JA TEKNIIKKA LEHTITARJOUS SEKÄ TILAAJALAHJAT

Tiede- ja teknologiamaailmasta kiinnostuneille tarjolla on lehtiä kuten Tekniikan Maailma ja Hifimaailma.

LEHTITUKKU HARRASTELEHDET LEHTITARJOUS JA TILAAJALAHJAT

Erilaiset harrastelehdet, kuten Kamera, Ase & Erä, Fillari, Kippari tarjoavat syvemmän sukelluksen erilaisiin harrastuksiin.

LEHTITUKKU RISTIKKOLEHDET LEHTITARJOUS JA TILAAJALAHJAT

Erilaisia ristikkolehtiä laaja valikoima esim. Apu-ristikot, Helpot Lempi, Iisarin Ristikot ja Krypto-leijona.

Tutustu Lehtitukun tarjouksiin ja tilaajalahjoihin Klikkaa tästä

LEHTITUKKU TOP 10 SUOSITUIMMAT LEHDET

Lehtitukku.fi tarjoaa lehtitilauksia kampanjahinnoilla sekä useimpiin lehtiin kuuluu tilaajalahja. Alennukset jopa -70%. Lehtitukku tähtää pitämään laajaa tarjontaa lehtiä yhdessä ja samassa paikassa, sekä antaa tilaajille parhaan mahdollisen hinnan ja palvelun. Löydät Lehtitukusta tarjouksia ruotsalaisista, suomalaisista ja kansainvälisistä lehdistä.

TOP 10 LEHDET

 1. 1. Allas
 2. 2. Svensk Damtidning
 3. 3. Min häst
 4. 4. Kalle Anka & C:o
 5. 5. Hevoshullu
 6. 6. Hemmets Veckotidning
 7. 6. Goal
 8. 7. Bamse
 9. 8. Allers
 10. 10. Året Runt

A-LEHDET JA PARHAAT TILAAJALAHJAT

A-lehdet on Suomen suurin ja monipuolisin mediatalo, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mediapalveluita. Yhtiö on perustettu vuonna 1933 ja on kasvanut merkittäväksi toimijaksi suomalaisessa mediakentässä. A-lehdillä on vahva asema niin aikakauslehtien, digitaalisten palveluiden kuin tapahtumienkin parissa.

A-lehdet omistaa ja julkaisee useita tunnettuja ja laadukkaita aikakauslehtiä, jotka kattavat laajan kirjon eri aihealueita. Näihin kuuluvat muun muassa muotiin, kauneuteen, terveyteen, ruokaan, sisustukseen ja matkustamiseen keskittyvät lehdet. Laaja lehtivalikoima kattaa eri kohderyhmät ja tarjoaa lukijoilleen monipuolista luettavaa.

Yhtiö on vahvasti panostanut myös digitaaliseen mediaan ja tarjoaa lukijoilleen verkkosivustoja, digilehtiä ja muita sähköisiä sisältöjä. A-lehdet on pysynyt ajan hermolla ja vastannut digitaalisen murroksen haasteisiin kehittämällä monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä digitaalisia palveluita.

Tapahtumat ovat osa A-lehtien toimintaa, ja yhtiö järjestää erilaisia tapahtumia, messuja ja kilpailuja. Näiden avulla A-lehdet pääsee vuorovaikutuksessa lukijoidensa kanssa myös kasvokkain ja luo syvemmän yhteyden yleisöönsä.

A-lehdet on tunnettu myös innovatiivisista ratkaisuistaan ja rohkeudestaan kokeilla uusia ideoita mediakentällä. Yhtiön vahva historia yhdistettynä moderniin näkemykseen tekee siitä merkittävän toimijan, joka jatkaa vaikuttamistaan suomalaisessa mediamaailmassa.

Kaikkiin A-lehtien tilauksiin heidän verkkokaupastaan on tarjouksien lisäksi etuna valinnainen tilaajalahja.

TILAA LEHTI A-LEHTIEN LEHTIVALIKOIMASTA 2024

A-lehdet julkaisevat monipuolisesti lehtiä aina ikisuosikki Apu-lehdestä, ristikkolehtiin ja perheen pienimmille suunnattuun Apu Junioriin. A-lehtien verkkokaupasta voit tilata seuraavat lehdet:

 • Apu
 • Eeva
 • Kotivinkki
 • Ihana
 • Viherpiha
 • Apu Ristikot
 • Tuulilasi
 • Meidän Mökki
 • Apu Krypto
 • Apu Terveys
 • Avotakka
 • Kauneus & Terveys
 • Maku
 • Meidän Talo
 • Mondo
 • Voi hyvin
 • Talo & Koti
 • Image
 • Apu Juniori

Kaikkiin A-lehtien tilauksiin voit valita tilaajalahjan. Katso kaikki A-lehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat tästä!

SANOMALEHTITARJOUKSET NETISSÄ

Liity sanomalehtilukijoiden joukkoon ja koe maailma perinteisessä tavalla. Tilatessasi nyt saat lehden erikoistarjouksella, sekä usein myös käyttöösi monipuoliset digitaaliset palvelut. Oli intohimosi sitten politiikka, talous, kulttuuri tai urheilu, meillä on juuri sinulle sopivaa luettavaa. Sanomalehdet tarjoavat syventävää ja monipuolista sisältöä, joka avartaa näkemystäsi maailmasta. Tutustu sanomalehtitarjouksien valikoimaamme ja valitse lehti, joka vastaa juuri sinun kiinnostuksen kohteitasi. Pääset nauttimaan laadukkaasta journalismista, analyyttisistä artikkeleista sekä mielenkiintoisista reportaaseista – kaikki tämä vain yhden tilauksen hinnalla.

Digitaalisen aikakauden myötä sanomalehdet tarjoavat entistä enemmän: voit lukea tuoreimmat uutiset missä ja milloin tahansa, jakaa kiinnostavat jutut ystäviesi kanssa ja osallistua keskusteluun. Seuraa suosikkiurheilujoukkueesi tuloksia reaaliajassa tai syvenny pitkiin haastatteluihin maailman vaikuttajien kanssa – kaikki käden ulottuvilla perinteisesti aamupalapöydässä.

Tilaamalla sanomalehden tuet laadukasta journalismia ja saat samalla arvokasta tietoa nopeasti ja luotettavasti. Unohtumattomia lukuhetkiä, palkitsevaa tietoa ja ajan tasalla pysymistä – kaikki tämä odottaa sinua sanomalehtien sivuilla. Älä siis epäröi – tartu sanomalehtitarjouksiin ja avaa ovi perinteisen journalismin maailmaan.

Sanomalehtitarjouksia on useista eri sanomalehdistä ja erilaisia kampanjoita järjestetään vuoden ympäri. On myös mahdollista tilata tiettyjä lehtiä esimerkiksi nuoriso- ja eläkeläishintaan. Tarjouksia löydät netistä, paperisista lehdistä kuin myös soittamalla puhelinmyyntipalveluun, jossa asiakaspalvelijat auttavat löytämään juuri sopivan lehden juuri sinun tarpeisiisi.

Katso alta tarjoukset seuraaville sanomalehdille:

Maaseudun Tulevaisuus
Maaseudun Tulevaisuus Digi
Hufvudstadsbladet
Tidningen Östnyland
Västra Nyland

Klikkaa tästä

ANNA-LEHTI TARJOUS

Anna-lehti on Suomen tunnetuimpia ja rakastetuimpia naistenlehtiä, tarjoten monipuolista luettavaa kaikenikäisille naisille. Lehden historia juontaa juurensa vuoteen 1970 ja siitä lähtien Anna on ollut luotettava ystävä, jonka sivuilta löytyy inspiroivia tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä ja viihdyttävää luettavaa. Anna-lehti keskittyy monipuolisesti naiseuteen ja elämän eri osa-alueisiin. Lehden sisältö kattaa laajan kirjon aiheita aina muodista kauneuteen, terveydestä ruoanlaittoon sekä ihmissuhteista vapaa-aikaan. Jokainen numero on huolellisesti kuratoitu tarjoamaan lukijoilleen ajankohtaista tietoa, inspiroivia ideoita ja käytännön vinkkejä. Muodin ja kauneuden osalta Anna-lehti pysyy ajan hermolla, esitellen lukijoilleen tuoreimmat trendit ja antaen asiantuntevia kauneusvinkkejä. Lehden muotijutut inspiroivat niin arkipukeutumiseen kuin juhlaviin tilaisuuksiin ja kauneusosasto tarjoaa monipuolista tietoa ihonhoidosta meikkitrendeihin. Anna-lehden vahvuutena on myös laaja kirjo terveysaiheita, jotka käsittelevät niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Lukijat saavat vinkkejä terveelliseen elämäntapaan, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen. Lehden sivuilta löytyy myös asiantuntija-artikkeleita, jotka tarjoavat syvällisempää tietoa eri terveysaiheista. Ihmissuhde- ja lifestyle-osastoilla Anna-lehti tarjoaa lukijoilleen koskettavia tarinoita, haastatteluja ja hyödyllisiä vinkkejä arjen hallintaan. Lehden sivuilla pääsevät ääneen niin tunnetut henkilöt kuin tavalliset naiset ja juuri tämä moniäänisyys tekee Annasta helposti lähestyttävän ja samaistuttavan. Anna-lehti ei unohda myöskään vapaa-aikaa, viihdettä ja kulttuuria. Säännöllisesti ilmestyvät kilpailut, horoskoopit ja kulttuurijutut tuovat lisäarvoa lehden monipuoliseen sisältöön. Anna onkin niin lukijoidensa luotettava tietopankki kuin rentouttava hetki itselle arjen keskellä.

Kaiken kaikkiaan Anna-lehti on ollut vuosien varrella paitsi naisten, myös suomalaisen lehdistön vakiintuneita kulmakiviä. Sen monipuolinen sisältö, tyylikäs ulkoasu ja kyky pysyä ajan tasalla tekevät siitä edelleen suositun valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista luettavaa.

Tilaa Anna-lehti tarjoushintaan + tilaajalahja Klikkaa tästä

Viikoittain julkaistava naistenlehtien klassikko Anna on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Anna-lehti kattaa laajasti ja monipuolisesti elämän eri osa-alueet ja sen teemoihin kuuluvat ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti & työ.

APU-LEHTI TARJOUS

Apu-lehti on suomalaisille tuttu ja luotettava aikakauslehti, joka on ollut osa monen suomalaisen arkea vuodesta 1933 lähtien. Lehti on kunnostautunut tarjoamalla monipuolista sisältöä, joka kattaa niin ajankohtaiset tapahtumat, viihteen, terveyden kuin elämäntapojenkin osa-alueet. Apu-lehti on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista aikakauslehtibrändeistä. Sen vahvuutena on ollut kyky pysyä ajanhermolla tarjoamalla lukijoilleen laadukasta ja monipuolista luettavaa. Lehti onnistuu tasapainoilemaan perinteisen ja modernin välillä, mikä tekee siitä houkuttelevan eri ikäryhmille. Apu-lehti kattaa laajan valikoiman aiheita, mikä tekee siitä kiinnostavan lukijakunnalleen. Lehti tarjoaa syvällistä journalismia, reportaaseja, haastatteluja, viihdettä ja paljon muuta. Ajankohtaisten uutisten lisäksi Apu pureutuu myös yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja tarjoaa lukijoilleen pohdittavaa ja keskustelunaiheita. Yksi Apu-lehden vahvuuksista on sen monipuolinen sisältö, joka palvelee erilaisia lukijoiden tarpeita. Se tarjoaa tietoa terveydestä, hyvinvoinnista, ruoasta, matkailusta ja kulttuurista. Lehden artikkelit ovat usein syvällisiä ja informatiivisia, mikä tekee siitä arvostetun tiedonlähteen. Apu-lehti on myös pitkään panostanut visuaaliseen ilmeeseensä. Lehden ulkoasu on houkutteleva ja selkeä, mikä tekee siitä miellyttävän lukea. Laadukkaat valokuvat ja grafiikat tuovat juttuihin lisäulottuvuutta. Lehden keskustelua herättävät mielipidekirjoitukset ja kolumnit antavat äänen eri näkökulmille ja tuovat esille moninaisia ajatuksia. Apu-lehti on siten myös foorumi keskustelulle ja vuorovaikutukselle lukijoiden kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apu-lehti on vakiinnuttanut asemansa Suomen mediakentässä tarjoamalla monipuolista, laadukasta ja ajankohtaista sisältöä. Sen pitkä historia ja kyky pysyä muuttuvan median haasteissa ajan tasalla ovat tehneet siitä arvostetun ja suositun lukupaketin monille suomalaisille.

Tilaa Apu-lehti tarjoushintaan + tilaajalahja Klikkaa tästä

Kotimainen viikkolehtien klassikko Apu säväyttää monipuolisilla ja viihdyttävillä jutuillaan aihepiireistä kuten kulttuuri, matkailu, lemmikit, lukijoiden kuvat, puheenaiheet, terveys ja hyvinvointi, ruoka, matkailu, viihde, urheilu, horoskoopit sekä ristikot ja viikon paras juttu.

EEVA-LEHTI TARJOUS

Eeva-lehti on suomalainen naisten aikakauslehti, joka on ollut osa suomalaisten naisten arkea jo vuodesta 1935 lähtien. Lehti tunnetaan monipuolisesta ja laadukkaasta sisällöstään, joka kattaa laajan kirjon aiheita naisille tärkeistä elämänalueista. Eeva on läsnä lukijoidensa elämässä monipuolisesti tarjoten niin inspiroivaa muotia, kauneudenhoitoa, terveysvinkkejä kuin myös syvällisiä artikkeleita ja haastatteluja. Yksi Eeva-lehden vahvuuksista on sen kyky kuvata ajan ilmiöitä ja naisten elämäntilanteita monipuolisesti. Lehti onnistuu olemaan ajankohtainen ja samalla aikaa kestävä, tarjoten lukijoilleen tietoa ja viihdettä, joka resonoi eri ikäryhmien kanssa. Eeva on ollut mukana suomalaisten naisten elämässä niin arjen pienissä iloissa kuin suurissa päätöksissäkin. Lehden sivuilla lukijat voivat tutustua inspiroiviin muotikuviin, saada vinkkejä kauneudenhoitoon ja terveyteen liittyvissä asioissa sekä perehtyä mielenkiintoisiin reportaaseihin ja haastatteluihin. Eeva-lehti onkin onnistunut luomaan laadukkaan ja luotettavan brändin, joka on ajan mittaan rakentanut vahvan yhteyden lukijakuntaansa. Eeva ei rajoitu pelkästään printtilehtenä, vaan se on laajentanut vaikutustaan myös digitaaliseen maailmaan tarjoten lukijoilleen monipuolisia digitaalisia palveluita. Verkkosivusto ja sosiaalinen media mahdollistavat ajankohtaisen ja nopean tiedonvälityksen, sekä yhteisön, jossa lukijat voivat jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Eeva-lehti on pitkän historiansa aikana nähnyt yhteiskunnan ja naisten aseman muutokset, ja se onnistuu edelleen pysymään ajan hermolla tarjoamalla sisältöä, joka puhuttelee nykyajan naisia. Lehti on luotettava kumppani lukijoidensa elämässä, joka tarjoaa sekä kepeää viihdettä että syvällistä pohdintaa.

Voidaankin todeta, että Eeva-lehti on paitsi osa suomalaista kulttuurihistoriaa myös nykypäivän monipuolinen ja laadukas naisten aikakauslehti, joka jatkaa vahvaa perinnettään tarjoten lukijoilleen inspiroivaa ja informatiivista luettavaa.

Tilaa Eeva-lehti tarjoushintaan + tilaajalahja Klikkaa tästä

TRENDI-LEHTI TARJOUS

Trendi-lehti on suomalainen aikakauslehti, joka tarjoaa lukijoilleen monipuolisen kattauksen muotia, kauneutta, kulttuuria ja yhteiskuntaa. Lehti on tunnettu rohkeasta otteestaan ja kyvystään tulkita ajan ilmiöitä monipuolisesti. Se on suunnattu moderneille, itsenäisille ja uteliaille naisille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla ja nauttia laadukkaasta sisällöstä. Muoti on yksi Trendi-lehden kulmakivistä, ja se tarjoaa ajankohtaiset trendit niin vaatteissa kuin kauneudessakin. Lehti esittelee lukijoilleen niin kansainväliset catwalk-uutuudet kuin kotimaisten suunnittelijoiden luomukset. Samalla se tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä, kuinka sisällyttää muodin elementtejä omaan tyyliin. Trendi ei kuitenkaan rajoitu pelkästään pukeutumiseen. Lehti kurottaa syvemmälle yhteiskunnallisiin aiheisiin, tarjoten lukijoilleen näkökulmia ja analyysiä ajankohtaisista ilmiöistä. Se käsittelee naisten elämää monipuolisesti, olipa kyse sitten urasta, ihmissuhteista tai hyvinvoinnista. Kulttuurin saralla Trendi-lehti tarjoaa runsaasti luettavaa niin kirjoista, elokuvista kuin musiikistakin kiinnostuneille. Lehti esittelee mielenkiintoisia taiteilijoita, kirjailijoita ja muita kulttuurin vaikuttajia, tuoden lukijoilleen syvemmän käsityksen nykykulttuurista. Trendi on myös edelläkävijä monissa aiheissa, kuten kestävässä kehityksessä ja yhteiskunnallisissa liikkeissä. Se nostaa esiin naisten ääniä ja tarinoita, tarjoten monipuolisen kuvan siitä, millaista on olla nainen nykypäivän maailmassa. Lehden vetonauloja ovat myös haastattelut merkittävistä naisista, joilla on vaikutusvaltaa omilla aloillaan. Näitä haastatteluja lukiessa saa persoonallisen ja inspiroivan käsityksen siitä, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita naiset kohtaavat eri elämänalueilla.

Trendi-lehti on siten kokonaisvaltainen aikakauslehti, joka tarjoaa lukijoilleen sekä visuaalista nautintoa että älyllistä pohdintaa. Sen monipuolinen sisältö tavoittaa naiset eri elämäntilanteissa ja tarjoaa heille inspiraatiota, tietoa ja viihdettä samassa paketissa. Trendi ei ole vain muotilehti, vaan se on elämäntapalehti, joka pysyy ajan hermolla ja palvelee lukijoidensa monipuolisia tarpeita.

Tilaa Trendi-lehti tarjoushintaan + tilaajalahja Klikkaa tästä

KAUNEUS JA TERVEYS -LEHTI TARJOUS

Kauneus & Terveys -lehti on monipuolinen ja innostava lukuelämys, joka tarjoaa lukijoilleen kattavan katsauksen kauneudenhoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin. Lehti on suunniteltu palvelemaan kaikenikäisiä ja -taustaisia lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita pitämään huolta itsestään kokonaisvaltaisesti. Lehti sisältää asiantuntevia artikkeleita kauneudenhoitorutiineista, ihonhoidosta, hiusten kaunistamisesta ja muodista. Lukijat saavat vinkkejä ajankohtaisista trendeistä ja tuotesuosituksista. Lehdessä painotetaan myös terveyden merkitystä, ja se tarjoaa tietoa ravinnosta, liikunnasta sekä henkisestä hyvinvoinnista. Kauneus & Terveys ei ole pelkästään ulkoista kauneutta korostava lehti, vaan se ottaa kokonaisvaltaisen näkökulman hyvinvointiin. Artikkelit käsittelevät terveyteen liittyviä aiheita, kuten liikuntaa, ruokavaliota, mielenterveyttä ja terveellisiä elämäntapoja. Lehti pyrkii tarjoamaan lukijoilleen käytännön vinkkejä terveellisempään elämään. Lisäksi Kauneus & Terveys tarjoaa haastatteluja asiantuntijoiden kanssa, jotka jakavat tietoaan ja kokemuksiaan lukijoiden hyväksi. Lehti on sitoutunut tuomaan esille erilaisia näkökulmia kauneuteen ja terveyteen, kannustaen lukijoitaan hyväksymään itsensä sellaisina kuin he ovat. Digitaalisessa muodossaan Kauneus & Terveys tarjoaa lisäksi vuorovaikutteisia elementtejä, kuten videoita, verkkokursseja ja mahdollisuuden jakaa kokemuksia sosiaalisessa mediassa. Näin lehti pysyy ajan hermolla ja tarjoaa lukijoilleen monipuolisen kokemuksen kauneuden ja terveyden maailmasta.

Kauneus & Terveys -lehti on siis enemmän kuin pelkkä muotilehti tai terveysjulkaisu – se on inspiroiva tietopaketti, joka rohkaisee lukijoitaan hoitamaan itseään kokonaisvaltaisesti ja löytämään oman kauneutensa kaikilla elämän osa-alueilla.

Tilaa Kauneus ja Terveys -lehti tarjoushintaan + tilaajalahja Klikkaa tästä

VERTAA LEHTITARJOUKSIA JA TILAA LEHTI

Vertaamo.fi - vertaa paras!

PARHAAT TILAAJALAHJAT JA TARJOUKSET AIKAKAUSLEHDILLE JA SANOMALEHDILLE NETISTÄ

Lukeminen on ikivanha tapa saada tietoa, viihdettä ja uutta näkökulmaa maailmaan. Vaikka digitaalinen aika on tuonut mukanaan monia muutoksia lukutottumuksiin, painetut aikakauslehdet pysyvät edelleen vahvana osana lukijoiden arkea. Lehtitarjoukset avaavat mahdollisuuden löytää juuri ne lehdet, jotka puhuttelevat juuri sinua, samalla tarjoten houkuttelevia tilaajalahjoja.

Miksi lukeminen on tärkeää? Lukeminen ei ole vain tapa hankkia tietoa, vaan se on myös tärkeä osa kognitiivista kehitystä ja aivojen stimulointia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen lukeminen voi parantaa keskittymiskykyä, sanavarastoa ja jopa empatiakykyä. Se tarjoaa ikään kuin ikkunan maailmaan, joka voi olla kaukana omasta arjestamme. Aikakauslehdet ovat erityisen hyvä tapa saada tietoa syvällisesti ja viihtyisästi. Niissä käsitellään usein tiettyjä aihealueita perusteellisesti, tarjoten samalla visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä. Esimerkiksi muotilehti voi sukeltaa syvälle muotimaailmaan, samalla tarjoten inspiraatiota ja uusimpia trendejä.

Kuinka lehtitarjoukset toimivat?
Lehtitarjoukset ovat erinomainen tapa aloittaa lukeminen tai laajentaa jo olemassa olevaa lehtivalikoimaa. Usein lehtitalot tarjoavat uusille tilaajille houkuttelevia tarjouksia, kuten edullisia kuukausihintoja tai ilmaisia tilaajalahjoja. Tämä ei ole vain loistava tilaisuus kokeilla uusia lehtiä, vaan myös mahdollisuus saada käsiinsä jotain ekstraa, kuten kirjoja, tuotteita tai jopa matkoja. Lehtitarjousten avulla voit tutustua eri aihealueiden lehtiin ilman suurta sitoutumista. Ehkäpä kiinnostuit taidelehtien maailmasta tai haluaisit syventyä terveysaiheisiin – lehtitarjoukset mahdollistavat sen kokeilemisen ilman suurta taloudellista panostusta.

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tilaajalahjat ovat kuin pieniä lahjoja itsellesi, kun päätät tarttua lehtitarjouksiin. Ne voivat vaihdella käytännöllisistä esineistä, kuten keittiövälineistä tai hygieniatuotteista, aina hienoihin elämyksiin, kuten konserttilippuihin tai alennuksiin hotelliyöpymisistä. Tilaajalahjat eivät ole vain kannustin tarttua tarjoukseen, vaan ne tekevät lehtitilauksesta entistäkin houkuttelevamman. Monet lehtitalot tarjoavat tilaajalahjat sen mukaan, millaiseen lehtitilausjaksoon päätät sitoutua. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita sellainen tilaus, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Esimerkkejä suosituista lehtitarjouksista:
Trendikäs muotilehti – tilaajalahjana esim. aurinkolasit
Päivitä muotitietoisuutesi tilaamalla Trendi-lehti nyt. Seuraa muotimaailman viimeisimpiä tuulia ja pukeudu tyylillä.

Kulinaariset nautinnot – Maku-lehti + design-keittiöveitset
Kutsu mestarikokki esiin tilaamalla Maku-lehti. Saat kaupan päälle laadukkaat design-keittiöveitset. Loihdi herkullisia aterioita ja yllätä läheisesi.

Matka mielessä? – Mondo + matkalaukku
Unelmoitko kaukomatkoista? Tilaa Mondo ja saat matkalaukun kaupan päälle. Tutustu maailmaan laadukkaan matkalehden kera.

Hulluna tietokonepeleihin – Pelit-lehti + ulkoinen levyasema
Lue taustatarinat pelien maailmasta. Tilatessasi saat ulkoisen levyaseman kaupan päälle. Saat pelivinkkejä ja lue arvostelut.

Vauhdin huumaa – Tekniikan Maailma + monitoimivalaisin ja QI-laturi
Unelmoitko vauhdin hurmasta? Tilaa Tekniikan Maailma ja saat ajankohtaista tietoa kaikkeen tekniikkaan liittyen mm. autot, moottoripyörät ja avaruus.

Tutustu Lehtitukun kaikkiin tarjouksiin ja tilaajalahjoihin Klikkaa tästä

KYSYMYKSIÄ LEHTITARJOUKSISTA JA LEHTIEN TILAAMISESTA NETISTÄ

Miten tilaan lehtiä netistä?
Etsi ylhäältä vertailusta lehti, jonka haluat tilata ja klikkaa kohdasta tilaa lehti tästä. Siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, jossa on uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat. Tämän jälkeen voit täyttää tilauslomakkeen ja maksaa lehtitilauksen kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Sähköpostiin tulee tilausvahvistus, josta näet mitä olet tilannut, kuinka paljon tilaus maksoi, asiakasnumerosi, tilausnumeron, toimitusosoitteen ja paljon muuta. Muista tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot huolellisesti.

Kuinka paljon säästän tilaamalla aikakauslehtiä ja lehtiä netistä?
Lehtitilaus sivustomme kautta voi antaa sinulle -25% ja enimmillään jopa -80% alennuksen kun tilaat lehtiä netistä. Säästät rahaa varmasti ja lehtien vertailu kannattaa aina ennen kuin tilaat lehtiä netistä. Parhaimmassa tapaukasessa myös suurin osa lehtitarjouksista sisältää tilaajalahjan. Tilaajalahjan saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Onko lehden tilaaminen netistä turvallista?
Lehden tilaaminen netistä on turvallista. Tehdessäsi lehtitilauksen netistä, niin teet tilauksen ja maksat kustantajan nettisivulla. Näillä nettisivuilla käytetään suojattua yhteyttä. Voit maksaa lehtitilauksen netissä nettipankissa tai voit saada jopa laskun lehtitilauksesta.

Voiko lehtitilauksen maksaa useammassa erässä?
Tehdessäsi lehtitilauksen netissä, niin useimmiten lehtitilaus tulee maksaa heti tilauksen yhteydessä verkkopankissa tai laskulla. Joissakin tapauksissa lehtitilauksissa voi olla tarjolla kestotilaajalle osamaksuvaihtoehto.

Mitä lehtitarjouksien tilaajalahjat ovat?
Lehtitarjoukset sisältävät useimmiten erilaisia tilaalalahjoja. Tilaajalahjat ovat lehtitilaukseen sisältyviä tuotteita. Tuotteita on yleisesti ottaen laidasta laitaan. Lehtien tilaajalahjat näet tilausta tehdessäsi.

Kannattaako lahjatilaus tehdä kestotilauksena vai määräaikaisesti?
Lehtitilaus on helpointa tehdä määräaikaisesti. Syynä tähän on, että lahjansaaja ei itse joudu irtisanomaan lehtitilausta. Lehtitilaus päättyy tällöin automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Lehtitilaus on mahdollista tehdä myös kestotilauksena. Tässä tapauksessa lahjansaajan tulee itse irtisanoa lehtitilaus.

Kuinka usein lehtien tilaajalahjat vaihtuvat?
Tilaajalahjat vaihtuvat hyvin usein. On tavallista, että lehtien tilaajalahjat vaihtuvat kerran kuukaudessa. Tilaajalahjat voivat vaihtua useimminkin. Tilaajalahjoja on tarjolla yleensä rajoitettu erä. Suosituimmat tilaajalahjat voivat loppua nopeasti ja jopa viikossa.