Vertaa aikakauslehdet

AIKAKAUSLEHDET – VERTAA LEHTITARJOUKSIA JA AIKAKAUSLEHTIÄ NETISSÄ

Suomessa on suuri valikoima erilaisia aikakauslehtiä eri lukijakunnille. Suomen suurimpiin lehtitaloihin kuuluvat A-lehdet, Sanoma, Otavamedia ja Fokus Media. Valikoimissa kaikilla on niin perinteisiä paperisia kuin elektronisia lehtiä ja näitä tarjotaan myös tarjoushinnoin, jotta uudet lukijat pääsevät testaamaan haluamiaan lehtiä hyvään hintaan. Aikakauslehtiä on Suomessa melkoinen määrä ja lehtitarjouksia pystyy nykyään helposti tarkastelemaan kootusti ja helposti netissä. Paras paikka katsoa parhaat tarjoukset ja tilaajalahjat on tunnettu ja luotettava Lehtikuningas.

Lehtitarjoukset ovat yleensä eritelty kategorioittain riippuen siitä, minkälaiselle lukijakunnalle ne ovat tarkoitettu. Lehtitilaus lapselle niin kuin myös aikuiselle lukijalle onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta ja mikäli paperiversio ei miellytä on usein saatavilla myös aikakauslehti luettavissa netissä. Tällöin kuluttaja voi lukea aikakausilehdet täysin elektronisesti eikä paperista lehtitilausta tarvita.

Aikakauslehdet Suomessa ovat usein saatavilla niin elektronisesti kuin paperisenakin. Esimerkiksi kotoa poistuttaessa on helppo lukea lehtiä netistä esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa.

Aikakauslehti on helppo ja mukava tapa kuluttaa aikaa, ja aikakauslehtiä lukeekin tällä hetkellä jo suuri määrä suomalaisia. Lehtitarjous on lehden tapa saada niin uusia lukijoita kuin pitää vanhat lukijat tyytyväisinä. Lehtitilaus on helppo tapa pysyä perillä maailman menoista ja pitää perhe tyytyväisenä. Tee nyt lehti tilaus ja hanki lehtiä netistä.

TILAAJALAHJAT – LÖYDÄ PARHAAT JA ARVOKKAIMMAT TILAALAHJAT

Arvokkaimmat tilaajalahjat löydät Lehtikuninkaalta. Lehtitilaukset ja tilaajalahjat tulevat yleensä yhdessä – tilaajalahja on mukava tapa palkita uusi tai vanha asiakas.

Parhaat tilaajalahjat miellyttävät pitkään. Kotiliesi sekä Kotivinkki tilaajalahjat ovat usein kotiin ja kodinsisustukseen liittyviä, kun taas Me Naiset tilaajalahja saattaa olla kosmetiikkaa tai muuta vastaavaa. Lehtitarjoukset sekä tilaajalahjat ovat paras tapa houkutella tilaajiksi uusia asiakkaita.

Lehtitilaus on myös erinomainen lahjaidea. Voit tilata Lehtikuninkaalta lehden kuin lehden lahjatilauksena tai jos et ole varma saajan mieltymyksistä niin myös lahjakortti on oivallinen lahjaidea. Lehtilahja ilahduttaa saajaansa pitkään!

SANOMALEHTITARJOUKSET JA ILMAISET LEHDET

Silloin tällöin halutaan palkita myös vanhoja tilaajia. Hyvä tapa tähän on ilmaiset lehdet. Esimerkiksi A-lehdet tarjoaa ilmaisia näytelehtiä tilaajilleen, niin vanhoille kuin uusillekin, tasaisin väliajoin. Tilatessasi uutta lehteä saat uusimmat sanomalehti tarjoukset ja voit joskus valita tilaajalahjaksi mieleisesi lehden ilmaiseksi.

Sanomalehtitarjouksia on useista eri sanomalehdistä ja erilaisia kampanjoita järjestetään vuoden ympäri. On myös mahdollista tilata tiettyjä lehtiä esimerkiksi nuoriso- ja eläkeläishintaan. Tarjouksia löydät netistä, paperisista lehdistä kuin myös soittamalla puhelinmyyntipalveluun, jossa asiakaspalvelijat auttavat löytämään juuri sopivan lehden juuri sinun tarpeisiisi.

Klikkaa tästä ja katso sanomalehtitarjoukset!

ANNA-LEHTI TARJOUKSET

Anna-lehti tarjoukset ovat saatavilla Otavamedian myyntipalvelusta tai verkkosivuilta ja mikäli haluat tilata Anna-lehden löydät tuoreimmat ja parhaat tarjoukset netistä. Mikäli kohdallesi osuu sopiva Anna-lehti tarjous voit tehdä tilauksen suoraan netin kautta. Yleensä parhaat tarjoukset löytyvät aina netistä ja se on vaivattomin tapa tilata lehti kuin lehti.

Katso Anna-lehdet tarjoukset tästä!

Viikoittain julkaistava naistenlehtien klassikko Anna on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Anna-lehti kattaa laajasti ja monipuolisesti elämän eri osa-alueet ja sen teemoihin kuuluvat ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ.

APU-LEHDEN TARJOUKSET

Apu-lehden tarjous saattaa olla yhtä hyvä, joten se kannattaa myös tarkistaa lehtitilausta tehdessä. Mikäli Apu-lehti kiinnostaa kannattaa olla yhteydessä myyntipalveluun, jonka kautta pystyy tilauksen helposti tekemään. Usein kaupan päällisiksi saa joko ilmaisen lehden tai muun tilaajalahjan.

Katso Apu-lehden tarjoukset tästä!

Kotimainen viikkolehtien klassikko Apu säväyttää monipuolisilla ja viihdyttävillä jutuillaan aihepiireistä kuten kulttuuri, matkailu, lemmikit, lukijoiden kuvat, puheenaiheet, terveys ja hyvinvointi, ruoka, matkailu, viihde, urheilu, horoskoopit sekä ristikot ja viikon paras juttu.

KODIN KUVALEHDEN TARJOUKSET

Kodin Kuvalehden tarjoukset ovat usein saatavilla ja Kodin Kuvalehdellä onkin suuri ja uskollinen lukijakuntansa. Kodin Kuvalehden tarjous voi löytyä niin netin kuin paperisenkin lehden kautta. Mikäli haluaa nähdä, mikä on paras tarjous, kannattaa tarkistaa netistä hakemalla Kodin Kuvalehti yleensä näin ohjautuu A-lehtien sivuille, kannattaa aina tarkistaa myös Lehtikuninkaan tarjoukset. Kodin Kuvalehti tarjous on samankaltainen kuten muutkin tarjoukset, joko halvennettu hinta tai vastaavasti esimerkiksi ilmaisia tilaajalahjoja.

Katso Kodin Kuvalehden tarjoukset tästä!

Kodin Kuvalehti kirjoittaa aiheista ruoka, sisustus, tee itse, matkailu, terveys ja hyvinvointi, mielenkiintoiset ihmiset sekä ilmiöt. Lehti sisältää myös Suorat sanat -osion, jossa erilaiset ihmiset kertovat vaihtelevista elämänkokemuksistaan ja antavat ajattelemisen aihetta meille jokaiselle.

ME NAISET -TARJOUKSET

Kuten muutkin yllä mainitut lehtitilaukset Me Naiset-lehden tilaus on myös A-lehtien lehtitilaustuote. Me Naiset tarjoukset löytyvät A-lehtien nettisivuilta, paperisista lehdistä tai Lehtikuninkaan sivuilta. Mikäli on saatavilla hyvä Me Naiset tarjous, saattaa puhelinmyyjä soittaa suoraan kuluttajalle tarjotakseen tätä hintaa, jos olet sallinut heidän suoramarkkinoinnin ja kuulut kohderyhmään.

Katso Me-naiset tarjous tästä!

Me Naisissa käsitellään aiheita tyyli, hyvinvointi, suhteet, työ ja raha sekä ruoka. Lehti vie lukijan kiinnostaviin matkakohteisiin, tarjoaa apua ja vinkkejä kauneudenhoitoon ja muotiin, inspiroi kotona esittelemällä uusimmat sisustustrendit ja tuo uusia ideoita keittiöön ja ruuanlaittoon. Myöskin parisuhteista ja seksistä keskustellaan avoimesti.

VERTAA AIKAKAUSLEHTIEN TARJOUKSIA