Luonnonkosmetiikkaa – Vertaa luonnonkosmetiikat ja löydä itsellesi sopivin

LUONNONKOSMETIIKKA OSTA LUONNONKOSMETIIKKAA NETISTÄ

Luonnonkosmetiikka on juuri sinua varten. Luonnonkosmetiikan merkit ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. Luonnon kosmetiikkaa voi ostaa sekä kauneushoitoloista, marketeista että myös verkosta. Luonnonkosmetiikka netistä on ehkä se suosituin vaihtoehto, sillä verkossa esimerkiksi suomalainen luonnonkosmetiikka on selkeästi esillä. Hankkimalla luonnonkosmetiikkaa netistä voi tuotteita vertailla kätevästi keskenään ja valita itselle sopivimman vaihtoehdon.

Luonnonkosmetiikka tarjoaa kuluttajille paljon erilaisia vaihtoehtoja, eli tarjolla on sekä suomalaista että ulkomaista luonnonkosmetiikkaa. Googlettamalla luonnonkosmetiikka kauppa tai luonnonkosmetiikka nettikauppa, vaihtoehtoja on tarjolla todella runsaasti. Suomalainen luonnonkosmetiikka on hienosti esillä verkossa, joten suomalaista luonnonkosmetiikkaa on tarjolla todella runsaasti. Kotimainen luonnonkosmetiikka on nykyään myös erittäin hienosti esillä verkossa.

Luonnonkosmetiikan lempeät raaka-aineet. Miksi luonnonkosmetiikka? Ehkäpä seuraavista syistä. Luonnon kosmetiikka sisältää luonnollisia kasviuutteita, kasviöljyjä- ja vahoja, jauhettuja luonnollisia superfoodeja, eteerisiä öljyjä, luonnonsavea ja mineraalimeikkeihin käytettäviä luonnollisia mineraaleja. Lanoliini, mehiläisvaha, hunaja ja maito ovat eläinperäisiä aineosia, joita näkee myös joskus luonnonkosmetiikassa käytettävän. Sertifioitu, eettinen luonnonkosmetiikka on kaikkialla erittäin suosittua. Luonnonkosmetiikkaa koskevia sertifikaatteja ovat: Cosmos Organic, Ecocert, Soil Association, BDIH ja NaTrue. Käytännössä luonnonkosmetiikan raaka-aineiden pitää olla erittäin vähän prosessoituja, ympäristöystävällisiä, eettisiä ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja.

SUOSITUIMMAT LUONNONKOSMETIIKAN VERKKOKAUPAT

Tässä lista suosituimmista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista.

KauppaSuosituimmat merkitMene ostoksille

Jolie
Kjaer Weis
Whamisa
Esse Probiotic Skincare
Patyka
Novexpert
Absolution
Alima Pure
BYBI Beauty
KLIKKAA TÄSTÄ

Biodelly
Everyday Minerals
Evolve Organic Beauty
Flow Cosmetics
Havu Cosmetics
Patyka
Less is More
Lily Lolo
Nui Cosmetics
KLIKKAA TÄSTÄ

House of Organic
Jimmy Boyd
INARI Arctic Beauty
Puhdistamo
AYU Organics
Taiga Cosmetics
Alteya Organics
KLIKKAA TÄSTÄ

SUOMALAINEN LUONNONKOSMETIIKKA – LÖYDÄ SUOMALAISET LUONNONKOSMETIIKAT

Markkinoille tulee vuosi vuodelta yhä enemmän kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikka verkkokauppa on kuluttajan palveluksessa aina ympäri vuorokauden, joten ostoksille voi tulla silloin, kun siihen on eniten aikaa.

Luonkos

Luonkos kosmetiikkamerkki edustaa ekokosmetiikkaa ja on kyseisen kosmetiikan opettajien ja asiantuntijoiden kehittämä luonnonkosmetiikka merkki. Luonkos-kosmetiikkamerkin tuotteet ovat vegaanisia ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Ensimmäinen yrityksen tuote on oil cleansing cake, eli öljypuhdistuskakku. Tuote puhdistaa meikin tarkkaan, tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tuote on pakattu ympäristöystävälliseen, täysin ilman muovia ja liimaa olevaan pahvipakkaukseen.

Osta Luonkos-tuotteita

Flow Cosmetics

Flow Cosmetics -tuotteet ovat puhtaita ja raikkaita kuin pohjoinen luonto kaikessa komeudessaan. Jokainen Flow Cosmetics -tuote edustaa suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joka sai ”alkukipinän” saippuan tuotantoon kuuluvasta kokeilusta. Kyseisen kosmetiikkamerkin tarina alkoi vuonna 2004 ja merkki edustaa aitoa Lapin luontoon pohjautuvaa kosmetiikkaa. Tuotteissa on käytetty arktisia villikanervia, puolukoita ,vadelmia ja monia muita hyvää tekeviä, hoitavia raaka-aineita. Flow Cosmetics -tuotteet ovat luomutuotettuja ja 100% luonnollisia aineosia sisältäviä kosmetiikkatuotteita.

Osta Flow Cosmetics -tuotteita

Laponie Of Scandinavia

Laponie Of Scandinavia -tuotteet ovat tehty erityisesti herkälle iholle. Tuotteet on kehitetty Suomessa Laponien laboratoriossa. Yrityksen toimitusjohtaja on itse kamppaillut erilaisten iho-ongelmien kanssa, joten hän omakohtaisesti tietää parhaan ratkaisun ihon hoitoon. Kotimainen luonnonkosmetiikka on monille käyttäjille tärkeä, joten siihen Laponie Of Scandinavia -tuotteet haluavat vastata. Suomalaisuus näkyy muun muassa tuotemerkin pakkauksissa, joiden visuaalinen ilme perustuu suunnittelija Aino-Maija Metsolan luomaan taidetokseen.

Osta Laponie Of Scandinavia -tuotteita

Havu Cosmetics

Havu Cosmetics edustaa aitoa kotimaisuutta ja löytyy helposti verkosta joko omalla tuotemerkillään tai käyttämällä hakusanaa suomalainen luonnonkosmetiikka meikit. Tuotteisiin on käytetty suomalaisia, ainutlaatuisia raaka-aineita, kuten esimerkiksi pakkauksesta löytyvää suomalaista haapaa ja tervaleppää. Huulipunan hylsy on biohajoava, joten huulipunapakkauksen voi laittaa kokonaan käytön jälkeen biojätteeseen.

Osta Havu Cosmetics -tuotteita

LUONNONKOSMETIIKKA VERKKOKAUPPA – LÖYDÄ ALESTA LUONNONKOSMETIIKKAA

Luonnonkosmetiikka suomalainen on todella suosittu hakusana verkossa. Kotimainen luonnonkosmetiikka on esillä monissa verkkokaupoissa. Luonnonkosmetiikan merkit ovat suomalaisten käyttäjien keskuudessa erittäin tunnettuja ja suosittuja. Mikä on sinun suosikkimerkkisi?

Biodelly

Biodelly on kotimainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa sekä luonnollisen kauneuden ja elämäntyylin media. Biodelly on perustettu vuonna 2009, joten kokemusta luonnonkosmetiikasta on runsaasti. Kyseinen luonnonkosmetiikka kauppa löytyy osoitteesta biodelly.fi. Luonnonkosmetiikan valikoima on laaja sekä laadukas. Biodelly testaa tuotteita jatkuvasti itse ja valikoima on suunniteltu palvelemaan monia.

Ekokauppa Ekolo verkkokauppa

Ekolo tarjoaa luonnonkosmetiikkaa iholle ja hiuksille, eli koko keholle. Ekolossa myytävien tuotteiden pakkaukset ovat lähes kaikki biohajoavia ja valmistettu sertifioidusta luomulaadusta. Hanki siis itsellesi ja lahjaksi luonnonkosmetiikkaa netistä osoitteessa ekolo.fi Luonnonkosmetiikka ale järjestetään ajoittain monissa verkkokaupoissa, hyppää mukaan verkkokauppojen sivustoille tutustumaan.

MIKSI LUONNONKOSMETIIKKA? LÖYDÄ LUONNONKOSMETIIKAN MERKIT

Luonnonkosmetiikkaa käytetään kaikkialla sekä kotona, töissä, harrastuksissa että matkoilla. Useimmat luonnonkosmetiikan tuotteet ovat joko villisti kasvaneita tai aitoa, sertifioitua luomulaatua. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja pakkaukset ovat biohajoavia. Meikeissä mineraaliperäiset raaka-aineet tarkoittavat muun muassa hiekkaa, savea, ruokasuolaa ja aitoa hohkakiveä.