Rahoituslaskuri

RAHOITUSLASKURI LASKEE LAINAN MÄÄRÄN

Oletko miettinyt, että minkä kokoinen käsiraha sopii budjettiisi? Tai mikä olisi riittävän rahoitusajan pituus? Rahoituslaskurilla lasket helposti ja kätevästi lainan määrän. Rahoituslaskurin avulla voit suunnitella itselle sopivimman osamaksuratkaisun.

LAINAA TAI RAHOITUSTA VOI TARVITA
YLLÄTTÄEN

Kaikki voivat tarvita jossakin elämänvaiheessa lainaa tai rahoitusta yllättäviin elämän suurempiin ja pieniinkin hankintoihin. Kaikki hankinnat vaikuttavat muun elämän pidemmän aikavälin budjetointiin kuukausitasolla. Oli sitten tulevaisuuden hankinta minkä kokoinen tahansa. Tulevaisuuden hankinta voi olla vaikka kylppäriremontti, lomamatka etelään tai uusi tiskikone. Kyseessä voi olla jokin muukin suuri hankinta kuten autolaina.

Tulevaisuuden hankinnoissa kannattaa aina ottaa huomioon piilokustannukset ja menoerät. Jotta ei käy niin että pienikin rahoitus tai laina muuttuu liian suureksi kulueräksi.

Rahoituslaskurin avulla nämä menoerät pysyvät kurissa ja voit suunnitella kuukausierät kätevästi. Rahoituslaskurilla voit laskea lainasi kuukausierät. Tällöin voit ja osaat varautua hetkellisesti kasvaviin kuluihin.

Lisäät vain lainamäärän, todellisen vuosikoron ja laina-ajan. Näin tulevaisuuden hankinnat ovat hieman helpompia ja turvatumpia!