Rahoituslaskuri

RAHOITUSLASKURI LASKEE LAINAN MÄÄRÄN

Oletko miettinyt, että minkä kokoinen käsiraha sopii budjettiisi? Tai mikä olisi riittävän rahoitusajan pituus? Rahoituslaskurilla lasket helposti ja kätevästi lainan määrän. Rahoituslaskurin avulla voit suunnitella itselle sopivimman osamaksuratkaisun.

Yhdellä hakemuksella saat useita rahoitustarjouksia ja lainaat ilman vakuuksia tai takaajia.

LainantarjoajaLainasummatMaksuaikaa 

Etua.fi
1000 - 50 000 €1 - 15 vHAE LAINAA

Lendo
500 - 50 000 €1 - 15 vHAE LAINAA

Rahalaitos
500 - 50 000 €1 - 15 vHAE LAINAA

YHDELLÄ LAINAHAKEMUKSELLA USEAMPIA LAINATARJOUKSIA

Lainahakemuksen käsittelyn jälkeen valitse lainatarjous esim. kulutusluoton tai tililuoton väliltä, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Lainavertailupalveluiden käyttö on maksutonta. Täytä lainahakemus omaan tahtiin ja rauhassa ennen lähettämistä ja se ei vielä sido mihinkään. Vertailtuasi eri lainatarjouksia valitse niiden joukosta juuri sinulle sopiva lainavaihtoehto.

LAINAA ILMAN VAKUUKSIA

Lainanvälityspalveluiden vakuudeton laina onnistuu ilman henkilötakausta, eli voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Vakuudettomat lainat ovat toki mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa ja hakemukseen voit ottaa mukaan rinnakkaishakijaksi esim. puolison tai sukulaisen ja näin varmistat, että saat lainan parhain mahdollisin ehdoin ja hinnoin. Suomen kattavimmat lainanvälityspalvelut Etua.fi, Lendo ja Rahalaitos takaavat edullisen lainan.

LAINAA ALHAISELLA KOROLLA

Lainanvälittäjät lähettävät lainahakemukset useille pankeille sekä rahoituslaitoksille. Hakemalla lainatarjoukset useasta pankista, pyrkivät palvelut löytämään lainan mahdollisimman alhaisella korolla sekä parhailla lainaehdoilla.

LAINAA TAI RAHOITUSTA VOI TARVITA
YLLÄTTÄEN

Kaikki voivat tarvita jossakin elämänvaiheessa lainaa tai rahoitusta yllättäviin elämän suurempiin ja pieniinkin hankintoihin. Kaikki hankinnat vaikuttavat muun elämän pidemmän aikavälin budjetointiin kuukausitasolla. Oli sitten tulevaisuuden hankinta minkä kokoinen tahansa. Tulevaisuuden hankinta voi olla vaikka kylppäriremontti, lomamatka etelään tai uusi tiskikone. Kyseessä voi olla jokin muukin suuri hankinta kuten autolaina. Tulevaisuuden hankinnoissa kannattaa aina ottaa huomioon piilokustannukset ja menoerät. Jotta ei käy niin että pienikin rahoitus tai laina muuttuu liian suureksi kulueräksi. Rahoituslaskurin avulla nämä menoerät pysyvät kurissa ja voit suunnitella kuukausierät kätevästi. Rahoituslaskurilla voit laskea lainasi kuukausierät. Tällöin voit ja osaat varautua hetkellisesti kasvaviin kuluihin.