Joustoluotto – Hae joustoluottoa heti tilille

7.2.2024 | Teksti: Vertaamo.fi

Jaa kaverille

EDULLISIN JOUSTOLUOTTO – HAE JOUSTOLUOTTO HETI TILILLE

Tarvitsetko nopeaa taloudellista joustavuutta? Etsitkö edullisinta joustoluottoa? Hae joustoluotto heti tilille ja nauti kilpailukykyisistä koroista sekä vaivattomasta hakuprosessista. Meiltä saat räätälöidyn ratkaisun, joka tuo helpotusta talouteesi välittömästi. Tutustu tarjouksiimme ja varmista itsellesi edullisin joustoluotto – rahat tilillesi hetkessä!

Palvelu

Määrä/aika/korko

Ferratum

1 - 4000 €
3 - 54 kk
15 %

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19,50 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4,50 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 566,50€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 566,50€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 410,33 €, 2. 404,92 €, 3. 399,50 €, 4. 394,08 €, 5. 388,67 €, 6. 383,25 €, 7. 377,83 €, 8. 372,42 €, 9. 367,00 €, 10. 361,58 €, 11. 356,17 €, 12. 350,75 €. Tod.vuosikorko: 29,20%, edellä mainittua on esimerkkilaskelma joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

SweepBank

1 - 8000 €
Koroton 60 pv
19,5 %

Hae lainaa


Morrow

1 - 10.000 €
Koroton 50 pv
19,5 %

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä Mastercard - luottokortilla: Korko19,50 % ja tod. vuosikorko 21,34 %, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108,74€.

Bank Norwegian

1 - 15.000 €
Koroton 45 pv
19,5 %

Hae lainaa


Vippi

300 - 2000 €

3 - 30 kk

19 %

Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.


JOUSTOLUOTTO ON JOUSTAVA LAINA

Lainamarkkinoilla tarjolla on nykyään monipuolisia lainatuotteita. Yksi käytännöllisimmistä ja suosituimmista on joustoluotto eli joustolaina. Muista lainoista joustoluotto erottuu siinä, että se on jatkuva avoinna oleva luottotili. Joustoluoton voi pitää avoinna tarpeen mukaan.

Joustoluotto toimii samankaltaisesti kuin luottokortti. Asiakkaalle myönnetään tietty luottolimiitti, jonka puitteissa voit tehdä ostoksia ja nostoja. Asiakas maksaa takaisin ainoastaan käyttämästään summasta, sisältäen korot ja pääoman lyhennyksen. Tämän jälkeen on taas käytettävissäsi vastaava luotto.

Joustoluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa tarvitaan jatkuvaa joustoa ja taloudellista liikkumavaraa. Joustoluotto ei ole kaikkein käytännöllisin vaihtoehto suuriin kertahankintoihin. Näissä kulutusluotto voi tarjota parempaa palvelua.

Joustoluottoa voi hakea useisiin tuhansiin euroihin saakka. Näin se tarjoaa asiakkaille pelivaraa ja auttaa vähentämään taloudellista stressiä. Joustoluottojen takaisinmaksuaika on joustava, ja asiakkaat voivat suorittaa kuukausittaiset maksut minimisummalla. Korkoa maksetaan ainoastaan käytetystä luotosta. Tämä tarkoittaa, että ilman nostoja ei synny ylimääräisiä kuluja.

JOUSTOLUOTTO HAKEMUS – NÄIN HAET JOUSTOLUOTTOA

Joustoluottoa on mahdollista hakea kaikille yli 18-vuotiaille taloutensa vastuullisesti hoitaneille suomalaisille. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot. On huomioitavaa, että lainantarjoajien vaatimukset voivat vaihdella. Esimerkiksi ikäraja saattaa olla korkeampi tietyillä palveluntarjoajilla.

Alla on lueteltu tyypilliset vaatimukset, jotka useimmiten liittyvät joustoluoton hakemiseen:

  • – Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.
  • – Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • – Hakijalla tulee olla säännölliset tulot.
  • – Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Lainantarjoaja usein edellyttää myös suomalaista puhelinnumeroa tai verkkopankkitunnuksia. Tarkemmat lainaehdot ja mahdolliset lisävaatimukset löytyvät luotontarjoajan omilta verkkosivuilta.

EDULLINEN JOUSTOLUOTTO

Joustoluotto ottaa hakijansa todella hyvin huomioon, sillä lainansaajalla on aina kaksi maksuvaihtoehtoa. Joustoluoton voi maksaa takaisin normaalisti itselle laaditun maksusuunnitelman mukaisesti tai halutessaan jo nopeammin.

Takaisinmaksu joustaa, riippuen tuloista ja menoista sekä niiden vaikutuksesta yleiseen lainanmaksukykyyn. Edullisimmat joustoluotot kannattaa kilpailuttaa, sillä verkossa on monia lainantarjoajia. Lainavertailujen välityksellä lainanhakija voi kilpailuttaa lainansa. Valinta on vapaa minkälaisella maksuajalla ja mistä lainan ottaa.

Kilpailutuspalveluissa lainahakemus on ilmainen. Lainatarjouksen saatuaan hakija itse päättää allekirjoittaako lainan ehtoineen vai ei. Lainavertailu kilpailuttaa pankit ja rahalaitokset, jolloin voi valita parhaan joustoluoton tai muun lainan. Nopeaa ja helppoa, eikö totta?

JOUSTOLUOTTO HETI TILILLE

Lainahakemusta täyttäessä on tärkeää olla huolellinen ja varmistaa tietojen oikeellisuus. Pienikin virhe voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa tarkistaa kaikki tiedot huolellisesti. Näin varmistat niiden oikeellisuuden.

Kun lainahakemus on toimitettu, pankit käsittelevät sen ja tekevät lainapäätöksen. Jos alustava lainapäätös on myönteinen, seuraavana askeleena on lainasopimuksen allekirjoittaminen. Pankille tulee toimittaa tarvittavat liitteet, kuten tulotositteet.

Joustoluotto siirretään tilille välittömästi liitteiden tarkistamisen jälkeen. Jatkossa voit tehdä nostoja uudelta joustoluottotililtäsi limiittisi puitteissa useamman kerran kuukaudessa. Tämä tarjoaa joustavuutta rahoituksen käytössäsi.

Käytännössä joustoluotto netistä toimii seuraavasti:

  • – Lainanhakija täyttää hakemuksen netissä
  • – Hakija saa sähköpostiinsa luottopäätöksen
  • – Hakija hyväksyy ja allekirjoittaa tarjouksen
  • – Hakija toimittaa tarvittavat tositteet
  • – hakija nostaa tililleen haluamansa summan rahaa

JOUSTOLUOTTO NETISTÄ

Netistä haettava joustoluotto on aina täysin vakuudeton. Hakija ei siis tarvitse vakuuksia tai erillistä takaajaa lainan hakemiseen. Joustoluoton korot ovat aina myös joustavat. Netistä saatavassa joustoluotossa lainanhakija maksaa korkoa vain nostamastaan summasta. Joustoluoton korkoa ei makseta koko myönnetystä lainasummasta.

Joustoluotolla on 20%:n korkokatto, joten korkotaso siis laskee. Käytännössä lainanhakija lyhentää netistä hankittua joustoluottoa tasaisin väliajoin. Yleensä lyhennetään kuukausittain luottoa, jolloin sitä samanaikaisesti vapautuu takaisin hakijan käyttöön. Hakija siis nostaa rahaa tililleen omien tarpeidensa ja aikataulunsa mukaisesti.

JOUSTOLUOTTO OPISKELIJALLE

Joustoluottojen suosio kasvaa koko ajan ja joustoluottoa on saatavilla myös opiskelijoille. Opintoraha on usein riittämätön elämiseen ja vanhempien kukkarosta ei aina riitä rahaa kodin ulkopuolella asuvalle opiskelijalle.

Opiskelijoilla on vanhempien avun lisäksi kaksi vaihtoehtoa elämiseen, eli valtion takaaman opintolainan hakeminen tai työhön meneminen. Opiskelu on välttämätöntä, hyödyllistä ja mukavaa, mutta taloudellisesti saattaa toisinaan joutua todella lujille. Opintolaina on usein todella hyvä vaihtoehto, sillä valtio on takaajana ylivertainen ja lainan korko vakuudellisena ei päätä huimaa. Opintolainan maksuaikaakin voi saada todella pitkälle, jolloin sitä maksetaan takaisin aina valmistumisen jälkeen.

OPISKELIJA JA JOUSTOLUOTTO

Opiskelija voi hakea itselleen tarvittavaa joustoluottoa silloin, kun tulot vaadittavan tulorajan. Usein opiskelijan kuukausitulojen pitää olla vähintään 1 000 euroa. Osa-aikatyö ei siis ole este joustoluoton saannille, jos ehdot muuten täyttyvät.

JOUSTOLUOTTO KYSYMYKSET

Mikä on joustoluotto?
Joustoluotto on jatkuva luottotili, jolta voit tehdä nostoja oman luottorajasi puitteissa silloin kun haluat. Se tarjoaa joustavuutta talouden hallintaan.

Miten haen joustoluottoa netissä?
Joustoluottoa haetaan yleensä täyttämällä verkkohakemus lainantarjoajan sivustolla. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, ja saat usein alustavan lainapäätöksen nopeasti.

Paljonko voin saada joustoluottoa?
Joustoluoton luottoraja vaihtelee lainantarjoajasta riippuen. Tyypillisesti se voi olla muutamasta sadasta eurosta aina useisiin tuhansiin euroihin.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
Rahat siirretään tilillesi yleensä välittömästi, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja toimittanut tarvittavat liitteet.

Onko joustoluotto edullinen vaihtoehto?
Joustoluoton kustannukset koostuvat koroista ja mahdollisista nostoprovisioista. Vertaile eri lainantarjoajien ehtoja löytääksesi itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Miten maksan joustoluoton takaisin?
Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu tehtyjen nostojen mukaan. Voit maksaa koko luoton kerralla tai valita minimilyhennyksen.

Onko joustoluotto järkevä ratkaisu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen?
Joustoluotto soveltuu hyvin lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen, kun tarvitset nopeasti pientä lainaa. Se on erityisen kätevä vaihtoehto yllättäviin menoihin.

Kuinka pitkä on joustoluoton takaisinmaksuaika?
Joustoluotossa ei ole kiinteää takaisinmaksuaikaa, vaan voit maksaa sen takaisin oman aikataulusi mukaan. Luottosopimuksessa määritellään minimilyhennys.

Voinko hakea joustoluottoa, vaikka minulla olisi maksuhäiriömerkintä?
Useimmat lainantarjoajat edellyttävät hyvää luottokelpoisuutta, joten maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa joustoluoton saamista.

Mikä on joustoluoton suurin etu?
Joustoluoton suurin etu on joustavuus. Voit tehdä nostoja tilillesi tarpeen mukaan, ja maksat kuluja vain käytöstäsi.