Joustoluotto

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2 00012 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
2 000
12 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla tai katso kaikki lainat.

JOUSTOLUOTTO TUO JOUSTOA TALOUTEEN

Joustoluotolla joustavuutta talouteen, arkeen ja kodin hankintoihin. Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita ja rahan tarpeita, joissa joustoluotto on oivallinen lainamuoto joka auttaa. Joustoluotto on joustava ja loistava tapa rahoittaa elämän mutkat ja käänteet. Ex-tempore matka etelään voi tuoda yllättäviä rahantarpeita jolloin joustoluotto auttaa asiaan, mutta kannattaa myös miettiä tarkemmin miten lainaa lomaa ja matkaa varten yleisesti kannattaa hankkia. Joskus yllättää siivousvimma ja samalla myös kiinnostusta rempata esimerkiksi keittiö, jolloin remonttilaina voi olla tarpeen. Vaihtoehtoisesti häät vievät yllättävän paljon rahaa, joten laina häitä varten voi olla hyvin tarpeeseen. Kaikkien näiden elämän käänteiden kohdalla joustoluotto on oivallinen ratkaisu.

Joustoluotto on siitä oivallinen laina, että voit pitää lyhennysvapaita kuukausia silloin kun haluat. Takaisinmaksuerän suuruuden voi myös halutessaan määritellä melko vapaasti. Joustoluoton kohdalla puhutaan myös yleisesti omasta, henkilökohtaisesta luottorajasta. Tämän kyseisen luottorajan voi yleensä päättää itse. Teet henkilökohtaisia nostoja joustoluoton tililtä silloin sinulle sopii ja rahalle on tarvetta. Jos haluat, niin joustoluoton tottakai voi luonnollisesti maksaa kerralla takaisin. Takaisin maksettavaksi jää yleensä joustoluoton aikana kertyneet omat korot. Joustoluotto voi olla tärkeä tuki nimensä mukaisesti joustavissa elämän tilanteissa, jos kerran elämän yllättävät käänteet yllättävät.

ÄLÄ ANNA ELÄMÄN KÄÄNTEIDEN YLLÄTTÄÄ – JOUSTOLUOTTO TUO JOUSTAVUUTTA

Älä anna elämän käänteiden yllättää vaikka arjessa käänteet voivat tulla yllättäen ja lisärahoitus voi tosissaan tulla tarpeen. Tällöin tarvitaan talouteen joustavuutta, jota juuri joustoluotto tuo kotitalouteen. Elämässä sattuu ja tapahtuu. Kodinkoneet kuten jääkaappi, arkkupakastin, hella ja niin edelleen voivat yllättäen rikkoutua tai kylpyhuoneessa tapahtuu vesivahinko, niin remonttia on tehtävä tai uudet kodinkoneet hankittavat. Joustoluotto on oivallinen tapa rahoittaa yllättävät tapahtumat kotitaloudessa. Kotitalous ei joudu loppupeleissä liian suurelle koetukselle joustoluoton kanssa. Joustavuuten vuoksi joustoluotto ei tuo lisähuolia arkeen, koska voit halutessassi käyttää joustoluotto silloin kun sinulle parhain sopii. Joustoluoton voi kuvitella esimerkiksi digitaaliseksi luottokortiksi, joka on aina siellä kun sille on tarvetta sekä elää elämäntilanteesi mukaan. Joustoluotto on digitaalisena luottokorttina aina takataskussasi, kun sitä eniten tarvitset. Yksinkertaisesti, jos et nosta joustoluottoa niin tällöin ei myöskään luotolle ei kerry lisäkuluja.

Oli sitten arkesi miten kiireellistä tai hektistä tahansa, niin joustoluotto elää elämäntilanteesi mukana ja on apuna arjessa. Joustoluotto on apuna juuri silloin, kun rahantarve on kaikista tarpeellisin ja akuutein. Joustoluoton hakeminen ei voisi olla helpompaa ja vaivattomampaa. Joustoluottoa voi hakea netistä ja mobiilisti missä vain ja milloin tahansa. Joustoluottoa myönnetään päivittäin joustoluottoa myöntävät tahot ja lainaajat, jotka saavat hakemuksia joustoluottoon liittyen vuorokauden ympäri. Joustoluoton alustava myöntäminen tapahtuu jopa minuuteissa.

EDULLISIN JOUSTOLUOTTO – LUE MITEN LÖYDÄT EDULLISIMMAN JOUSTOLUOTON

Lainaajasta riippuen joustoluoton suuruus on aina 2 000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Joustoluotto summineen on käytettävissä aina milloin ja mihin kellonaikaan tahansa. Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti eli toisin sanoen joustoluottotili. Ylimääräisiä kuluja veloitetaan vasta silloin kun teet noston omalta digitaaliselta luottokortiltasi. Nostoprovisio määritetään aina erikseen sen mukaan mikä on lainasumma lainaajalla. Nostopalkkio ja tilinhoitokulut ovat muita kuluja, jotka kuuluvat joustoluottoon. Riippuen siitä kuinka paljon joustoluottoa on haettu ja myönnetty, niin muut kulut määräytyvät tämän mukaan.

Joustoluotolla on oma luottorajansa, joka toimii kattotasona ja summa riippuu kuinka suureksi se on asetettu alussa. Voit tehdä joustoluotolta nostoja milloin ja kuinka paljon haluat riippuen tietysti summasta. Nostoprovio on tietty prosentti nostosummasta, jonka eri lainanmyöntäjät ovat määränneet erikseen. Joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Helpon prosessin jälkeen kun joustoluotto on myönnetty, niin voit tehdä noston silloin kun se on sinulle tarpeellista.

Summien nostaminen onnistuu kätevästi ja nopeasti joustoluoton osalta joko tekstiviestillä tai muutoin mobiilisti. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina ja summia voi nostaa joustavasti ennalta määrättyinä kuukausina. Eri kuukausierien kohdalla joustoluoton kanssa maksetaan aina luontaisesti myös korkoa takaisin.

VERTAA JOUSTOLUOTTOJA JA LÖYDÄ ITSELLE SOPIVIN JOUSTOLUOTTO

Joustoluotto on luonteeltaan kuin tilimuotoinen laina tai toisin sanoen vakuudeton kertaluotto. Erikseen haettu ja myönnetty joustoluotto omaa myös erikseen määritellyn luottorajan. Joustoluotossa luottoraja on siinä tarpeen, että se määrää kuinka paljon voit nostaa joustoluottoa. Joustoluottoa voi tottakai aina nostaa omien tarpeidensa mukaan kyseisen luottorajan puitteissa. Luotollinen laina eli joustoluotto on yleensä suuruudeltaan 2 000 euron ja 10 000 euron väliltä. Myönnettävien joustoluottojen summat riippuvat aina lainanantajasta. Joustoluoton tililtä nostaessa rahaa maksat aina normaalisti jokaisesta nostosta lainanantajan määrämän provision sekä korkokulun. Kyseiset kulut koskevat joustoluotossa kuitenkin aina vain sitä summaa minkä olet sillä kertaa nostanut. Tilinhoitomaksut ovat yleensä muita kuluja, joita tulee muiden kulujen lisäksi.

Ennen lainan hakemista vertaa joustoluottoja ja löydä itsellesin sopivin joustoluotto. Sen jälkeen kun olet tehnyt tarpeellisin joustoluottovertailun ja löytänyt itsellesi sopivimman joustoluoton, niin joustoluoton hakeminen on nopeaa sekä vaivatonta. Voit jopa nostaa melkein samana päivänä rahat omalle tilillesi. Joustoluoton kohdalla takaisinmaksu tapahtuu nimensä mukaisesti joustavasti kuukausierissä tai heti yhdellä kertamaksulla, jos niin haluat.

JOUSTOLUOTOT SUOMESSA

Komplett Bank joustoluotto

Komplett Bank Joustoluotto

Joustoluottoa 1000 € – 50 000 €
Nimelliskorko 4,9% – 19,9%
Ei määriteltyä laina-aikaa – voit maksaa takaisin milloin tahansa
Veloittavat vain korot ja kulut kuukausittain
Nopea sekä vaivaton lainapäätös ja hakemus
Voit uudelleenkäyttää joustoluottoa sinulle myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääomaa on maksettu takaisin
Maksat korkoa vain käytetystä luottomäärästä

Lue lisää KomplettBank.fi

Ferratum pikalaina ja luotto, yritysluotto

Lainamäärä 10 € – 2 000 €
Jatkuva luotto
Maksetaan nopeasti tilille klo 7-23
Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa
Asiakaspalvelu 24/7
Lainaa nopeasti ja luotettavasti

Lue lisää Ferratum.fi

VINKKEJÄ JOUSTOLUOTON HAKIJALLE

Hakiessasi joustoluottoa ota huomioon seuraavat asiat lainahakemusta täyttäessäsi.

Vertaimella joustoluottoja voit säästää jopa satoja euroja riippuen tarvitsemastasi lainasummasta.
 Älä hätäile lainan hakemisen kanssa, koska voit helposti löytää edullisempaa joustoluottoa jos ensit vertailet eri vaihtoehtoja.
Joustoluottoa myöntävät lainanantajat voivat tarkastaa seuraavia tietoja ennen lainan myöntämistä: ikä, kansalaisuus, luottotiedot, tarvittavat tulot ja henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne. Varmista, että nämä ovat kunnossa.
Tarkista hakukriteerit aina erikseen lainanantajien omilta sivuilta.
 Tee lainahakemus rauhassa ja varmista, että tiedot ovat oikein joustoluottoa haettaessa. Lainanantajien myöntämisajat voivat vaihdella, joten odota kärsivällisesti jotta voit nostaa joustoluottoa heti tilille.

YLLÄTTÄVIÄ HANKINTOJA TULOSSA? JOUSTOLUOTTO MAHDOLLISTAA TÄMÄN

On huojentavaa muistaa, että oli sitten elämässäsi yllättäväiä, suuria tai pieniä hankintoja edesspäin, niin joustoluotto ratkaisee joustavuudellaan nämä rahoitustarpeet. Oli sitten tarpeesi autolaina, vene, lomaraha, uudet huonekalut tai kylppäriremontti niin joustoluotto toimii aina hyvin niin sanottuna hätäkassana.

On aina huojentavaa muistaa se tosiseikka, että oli sitten elämässä suuria, pieniä tai muuten vain yllättäviä hankintoja edessäpäin, niin joustoluotto voi olla hyvin avuksi. Joustavuutensa ansiosta joustoluoto avittaa erilaisissa rahoitustarpeissa. Tarpeita voivat olla esimerkiksi vene, remonttilaina, uusi sohva tai keittiöremontti. Tällöin joustoluotto toimii loistavasti niin sanotusti hätäkassana.

Hae joustoluottoa, niin saat taloutesi taas tasapainoon!