Paras luottokortti – Luottokorttivertailu 2024

7.2.2024 | Teksti: Vertaamo.fi

Jaa kaverille

LUOTTOKORTIT VERTAILUSSA – LÖYDÄ PARHAAT LUOTTOKORTIT 2024

Vuonna 2024 parhaat luottokortit tarjoavat monipuolisia etuja, kuten korotonta maksuaikaa, vakuutuksia ja bonuksia. Tee luottokorttivertailu, valitse paras luottokortti tarpeisiisi ja hae luottokortti netistä heti.

MorrowBank

Mastercard

Luottoraja 10 000 €

 • Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa

 • Avausmaksu 0 €

 • Vuosimaksu 0 €

 • Vuosikorko 19,50 %

Bonus

SweepBank

Mastercard

Luottoraja 8000 €

 • Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa

 • Avausmaksu 0 €

 • Vuosimaksu 0 €

 • Vuosikorko 19,50 %

Virtuaalinen

Bank Norwegian

Visa

Luottoraja 15 000 €

 • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa

 • Avausmaksu 0 €

 • Vuosimaksu 0 €

 • Vuosikorko 19,50 %

Tulossa pian


CashPoints


LUOTTOKORTTI NOPEASTI NETISTÄ

Mistä luottokortti nopeasti käyttöön? Luottokortti nopeasti netistä hankittuna on nykyaikainen ja kätevä tapa hoitaa maksuliikennettä. Luottokortit tarjoavat joustavuutta, turvallisuutta ja monia muita etuja, jotka tekevät niistä suositun valinnan kuluttajien keskuudessa. Seuraavassa tarkastellaan, miksi luottokortin hankkiminen verkosta voi olla fiksu ratkaisu.

Joustavuus ja käytännöllisyys:
Luottokortit tarjoavat joustavuutta ostosten tekemiseen. Kun hankit luottokortin netistä, saat yleensä mahdollisuuden valita eri korttityyppien ja tarjoajien välillä. Voit valita kortin, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, olipa kyse sitten matkustamisesta, päivittäisostoksista tai verkkokaupassa shoppailusta.

Helppo hakuprosessi:
Luottokortin hakeminen netistä on vaivatonta. Useimmat pankit ja luottokortin tarjoajat mahdollistavat hakuprosessin suorittamisen verkossa. Sinun tarvitsee vain täyttää sähköinen hakemus ja saat usein päätöksen nopeasti. Tämä tekee luottokortin hankkimisesta helppoa ja nopeaa. Luottokortin hakeminen netistä onnistuu heti verkkohakemuksella.

Turvallisuusnäkökohdat:
Verkosta hankitut luottokortit ovat yleensä turvallisia käyttää. Luottokortin myöntäjät käyttävät usein edistyksellisiä turvallisuustoimenpiteitä varmistaakseen, että luottokorttitietosi ovat suojattuja. Monet kortit tarjoavat myös lisäturvaa, kuten turvavakuutuksia ja petostentorjuntapalveluita.

Bonukset ja edut:
Useimmat luottokortit tarjoavat erilaisia etuja ja bonuksia. Näitä voivat olla esimerkiksi matkavakuutukset, ostoturva, pisteohjelmat tai cashback-edut. Kun vertailet eri luottokortteja netissä, voit löytää sellaisen, joka tarjoaa juuri sinulle houkuttelevimmat edut.

Luottokortin käyttö ulkomailla:
Luottokortti on kätevä matkakumppani. Monet kortit ovat käytettävissä kansainvälisesti ja ne tarjoavat kilpailukykyiset valuuttakurssit. Verkosta hankitun luottokortin avulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ympäri maailmaa ja nauttia lisäeduista, kuten lentovakuutuksista ja matkakilometreistä.

Hinnoittelu ja kulut:
Luottokortin kulut ja maksut vaihtelevat tarjoajien välillä. Verkossa voit vertailla eri korttien hintoja ja ehtoja helposti. On tärkeää kiinnittää huomiota vuosimaksuihin, korkoihin ja muihin kuluihin, jotta voit valita taloudellisesti järkevän vaihtoehdon.

Luottokortin hankkiminen netistä tarjoaa monia etuja. Se on joustava ja turvallinen maksuväline, joka helpottaa arkea. Kun vertailet vaihtoehtoja huolellisesti, voit löytää juuri sinulle sopivan luottokortin, joka täyttää tarpeesi ja tarjoaa lisäetuja matkoilla, ostoksilla ja arjen tilanteissa. Halvin luottokortti ei välttämättä ole paras valinta. Luottokortin valinnassa kannattaa kiinnittää myös huomiota kokonaisuuteen. Mitkä ovat ehdot ja edut ja mistä luottokortti tulee nopeasti käyttövalmiiksi.

ONKO HALVIN LUOTTOKORTTI PARAS LUOTTOKORTTI?

Luottokortin valinta voi tuntua yksinkertaiselta, kun ottaa kortin omasta pankistaan. Kuitenkin ennen kuin teet päätöksen, kannattaa harkita, onko se todella itsellesi paras vaihtoehto.

Jos tavoitteenasi on säästää rahaa, vertaile eri pankkien tarjoamia korttivaihtoehtoja. Visa- ja Mastercard-korteissa voi olla huomattavia eroja kuluissa eri pankkien välillä.

Paras luottokortti on kuitenkin subjektiivinen käsite ja siihen vaikuttavat tekijät kuten elämäntyylisi, taloudellinen tilanteesi ja se, miksi haluat hakea luottokorttia. Paras kortti opiskelijalle voi olla eri kuin se, mikä sopii pitkään työelämässä olleelle henkilölle. Joku taas suosii sitä, että luottokortin saa netistä heti käyttöönsä.

Oman tarpeen mukaan paras luottokortti voi tarjota etuja kuten matalia korkoja, pisteitä ostoksista tai muita räätälöityjä etuja. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja valita luottokortti, joka vastaa parhaiten omiin tarpeisiisi.

Vertaamies - Vertaa luottokortit - Vertaamo.fi

VERTAA LUOTTOKORTIT – LUOTTOKORTTIVERTAILUSTA LÖYDÄT ERI LUOTTOKORTIT SUOMESSA

Vain vertailemalla voi löytää parhaat luottokortit Suomessa. Luottokortteja voi hakea pankkien lisäksi myös muun muassa eri yhtiöiltä ja rahoituslaitoksilta. Jokainen luottokortti on hieman erilainen. Eroavaisuuksia löytyy muun muassa luottokorttien kuluista.

Luottokorttivertailu on siis siinäkin mielessä kannattavaa, että siten voi selvittää jokaisen kortin kulut. Jos tavoitteena taas on saada luottokortti heti kannattaa silloin kiinnittää huomiota siihen, kuinka nopeasti kortti toimitetaan perille. Se millainen on kenellekin paras luottokortti, riippuu tarpeista ja siitä, mitä arvostaa eniten. Ota siis asioista selvää ja lue luottokorttivertailu 2024, joka ottaa selvää vuoden 2024 parhaimmista luottokorteista.

MORROW BANK -LUOTTOKORTTI

Morrow Bank edustaa innovatiivista ja täysin digitalisoitunutta pankkitoimintaa ja sillä on yli 10 vuoden kokemus laina- ja luottomarkkinoilta. Laaja asiakaskunta ulottuu Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ja pankki tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita, kuten kulutusluottoja, luottokortteja, säästötilejä ja vakuutuksia. Morrow Bankin missio on tukea asiakkaitaan kohti positiivista tulevaisuutta, mikä heijastuu myös nimen valinnassa – “Morrow” tulee englannin sanasta “huominen”.

Morrow Bankin luottokortin hakeminen on avoinna kaikille vähintään 23-vuotiaille henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta ja päätös saapuu nopeasti. Kortti mahdollistaa maksamisen ja käteisnostot maailmanlaajuisesti ja ostoksille saa jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa.

Kuluttajien kokemukset Morrow Bankin luottokortista ovat positiivisia, korostaen sen helppoutta maksamisessa ja tarjoamaa turvaa tulevaisuuteen.

Morrow Bankin Mastercard-kortin edut sisältävät:

– Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa luotolle, luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa.
– Kattavat vakuutukset, mukaan lukien matka-, henkilöllisyysvarkaus-, ostoturva- ja peruutusvakuutukset.
– Ei käyttö- tai vuosimaksuja, eikä veloitusta käteisnostoista.
– Bonusta kaikista ostoksista, 2 % verkko-ostoksista ja 1 % muista ostoksista.
– Vuosimaksu on 0 euroa.
– 19% vuotuinen nimelliskorko ostoille ja käteisnostoille.
– Bonusohjelma voi säästää jopa 50 euroa kuukaudessa.

HAE KORTTIA

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä Mastercard – luottokortilla: Korko 19,00% ja tod. vuosikorko 20,75%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 106 €.

SWEEPBANK LUOTTOKORTTI

SweepBank tarjoaa edullisen digitaalisen Mastercard-luottokortin, joka kulkee kätevästi mukanasi älypuhelimessasi.

Voit maksaa ostoksesi kaupassa turvallisesti käyttämällä Apple Payta, lähimaksua tai hyödyntämällä Mastercard-luoton etuja yli 30 miljoonassa kaupassa. SweepBank tarjoaa jopa 60 päivää pidennettyä korotonta maksuaikaa, antaen sinulle enemmän joustoa kuin koskaan aiemmin.

SweepBank-luottokortti tarjoaa seuraavia etuja:

Ei kuukausi- tai vuosimaksua.
– Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, jotta voit ostaa nyt ja maksaa myöhemmin
– Kortti suoraan älypuhelimeesi, käyttövalmis heti
– Välittömät luotolta tilille siirrot tarpeesi mukaan
– Kortin myötä saat ilmaisen pankkitilin ja säästötilin
– Hae, aktivoi ja aloita ostokset uudella SweepBank-luottokortillasi muutamassa minuutissa

Muistathan, että hakemuksen tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

– Ikä vähintään 20 vuotta.
– Jatkuva työsuhde vähintään neljän kuukauden ajan
– Säännölliset vähintään 1 600 euron kuukausitulot
– Hyvä luottokelpoisuus
– SweepBank tarjoaa kätevän ja edullisen vaihtoehdon arjen maksuliikenteeseen

HAE KORTTIA

BANK NORWEGIAN LUOTTOKORTTI

Bank Norwegian luottokortti on suosittu vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista ja joustavaa luottokorttiratkaisua. Tämä kortti tarjoaa useita etuja ja houkuttelevia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä harkitsemisen arvoisen.

Korko:
Bank Norwegian luottokortin nimellinen vuosikorko on 19,50%. Kortin käyttäjät hyötyvät 0 € vuosimaksusta ja kilpailukykyisestä korosta, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat pitää kustannukset kurissa.

CashPoint-pisteet:
Yksi Bank Norwegianin houkuttelevimmista ominaisuuksista on CashPoint-pistejärjestelmä. Jokaisesta kortilla tehdyistä ostoksista kertyy CashPoint-pisteitä, jotka voi vaihtaa lentomatkoiksi. Tämä tekee kortista erityisen houkuttelevan niille, jotka matkustavat usein.

Ei nostokuluja ulkomailla:
Bank Norwegian luottokortti tarjoaa matkailijoille erinomaisen edun: ei nostokuluja ulkomailla. Voit käyttää korttia ulkomailla ja nostaa käteistä ilman ylimääräisiä kuluja, mikä tekee siitä kätevän matkakumppanin. Ulkomaanpankki voi veloittaa omat maksut.

Joustava luottoraja:
Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen joustavan luottorajan. Voit itse määrittää luottorajasi ja se voi olla jopa 15000 €. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa kortin käytön omiin taloudellisiin tarpeisiisi.

Mobiilisovellus hallintaan:
Kortin hallinta on tehty helpoksi Bank Norwegianin mobiilisovelluksen avulla. Voit seurata ostoksiasi reaaliajassa, tarkistaa tilisi saldon ja hallinnoida luottorajaasi kätevästi mobiililaitteellasi sekä monia muita ominaisuuksia.

Asiakasedut:
Korttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus. Lisäksi myös muita hyödyllisiä vakuutuksia, jotka voit valita ja tilata erikseen.

Bank Norwegian Luottokortti on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat sujuvaa luottokorttia, matkaetuja ja joustavuutta. Huolellinen suunnittelu ja käyttö voivat tehdä tästä kortista taloudellisen kumppanin, joka tukee arjen tarpeitasi ja matkailuintoasi.

HAE KORTTIA

LUOTTOKORTIN EDUT JA HYÖDYT

Luottokortit ovat arjen talousasioissa erittäin käteviä, tarjoten monia etuja ja mahdollisuuksia. Voit tehdä ostoksia turvallisesti verkossa ja maailmanlaajuisesti ilman käteisen tarvetta, mikä tekee niistä kätevän maksuvälineen nykypäivän kiireisessä maailmassa. Luottokortit mahdollistavat myös maksujen lykkäämisen, antaen sinulle joustoa budjetin hallintaan ennen laskun suorittamista.

Erilaiset luottokortit tarjoavat erilaisia etuja. Palkintokortit voivat kerryttää pisteitä tai tarjota käteispalautusta jokaisesta ostoksesta, tuoden lisäarvoa jokapäiväiseen kulutukseen. Matkakortit voivat tarjota lentopisteitä, matkavakuutuksia ja muita matkustamiseen liittyviä etuja, mikä on erityisen hyödyllistä niille, jotka matkustavat usein.

Luottokorttien turvallisuusominaisuudet suojaavat ostoksiasi. EMV-sirut ja monivaiheiset todennusprosessit tekevät kortilla maksamisesta turvallisempaa. Kuluttajansuoja on myös tärkeä tekijä – luottokortit voivat auttaa sinua, jos tuote on viallinen tai jos tilaamasi palvelu ei vastaa odotuksiasi.

Luottokortit voivat olla hyödyllisiä hätätilanteissa. Esimerkiksi matkustettaessa ne voivat tarjota hätärahaa tai auttaa odottamattomien kustannusten kattamisessa. Kriittisissä tilanteissa luottokortti voi olla turvaverkko, joka auttaa sinua selviytymään yllättävistä tilanteista.

Yhteenvetona luottokortit voivat parantaa taloudellista joustavuutta, tarjota etuja erilaisissa ostoksissa ja matkustamisessa sekä tuoda mukanaan turvallisuutta ja kuluttajansuojaa. On kuitenkin tärkeää käyttää niitä vastuullisesti, hallita luottorajoja ja maksuaikoja ja varmistaa, että ne tukevat omaa taloudellista strategiaasi.

OPISKELIJALLE LUOTTOKORTTI – MIKÄ ON PARAS LUOTTOKORTTI OPISKELIJALLE?

Jos etsinnässä on luottokortti opiskelijalle, niin on luottokorttien valikoima välittömästi suppeampi. Suurin osa luottokortteja tarjoavista pankeista ja yhtiöistä vaatii, että luottokortin hakijalla on säännölliset tulot. Toki tämänkin asian suhteen on poikkeuksia. Jos hakijana on opiskelija luottokortti voidaan myöntää opintopisteiden perusteella. Opiskelijalla tulee siis olla riittävä määrä opintopisteitä, jotta luottokortti voidaan myöntää. Jos pankin päätös on myöntää opiskelijalle luottokortti, niin on sen luottorajaa yleensä kuitenkin kiristetty. Luottoraja voi olla korkeimmillaan 1 000 euroa. Opiskelijan luottokortti eroaa siis huomattavasti tavallisista luottokorteista.

Parhaimmat luottokortit opiskelijalle vuonna 2024 tarjoavat SweepBank, MorrowBank ja Bank Norwegian.

LUOTTOKORTTI KYSYMYKSIÄ

Mikä on luottokortti ja miten se eroaa pankkikortista?
Luottokortti on maksuväline, joka antaa sinulle mahdollisuuden lainata rahaa, jota voit käyttää ostoksiin. Se eroaa pankkikortista siinä, että pankkikortti liittyy suoraan tilisi varoihin, kun taas luottokortilla voit käyttää lainattua rahaa.

Miten luottokortin luottoraja määräytyy?
Luottoraja määräytyy usein hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Pankki arvioi tulot, muut velat ja maksuhistorian ennen päätöksen tekemistä.

Miten voin hakea luottokorttia?
Voit hakea luottokorttia usein pankin verkkosivuilla täyttämällä sähköisen hakemuksen. Joissain tapauksissa hakemus voidaan tehdä myös pankkikonttorissa.

Onko luottokortin käyttö turvallista?
Kyllä, luottokortin käyttö on yleensä turvallista. Modernit luottokortit tarjoavat usein turvatoimia kuten tunnuslukuja, turvakoodin takapuolella ja huijaustentorjuntamekanismeja.

Mikä on korko ja miten se vaikuttaa luottokorttiin?
Korko on maksu, jonka maksat lainatusta summasta. Luottokortilla korko voi olla kiinteä tai vaihteleva. Se vaikuttaa siihen, kuinka paljon maksat takaisin, jos et maksa koko summaa takaisin eräpäivään mennessä.

Mitä ovat luottokortin vuosimaksu ja kuukausimaksu?
Vuosimaksu on maksu, jonka maksat kerran vuodessa luottokortin käytöstä. Kuukausimaksu on vastaava maksu, mutta se peritään kuukausittain.

Mikä on koroton maksuaika?
Koroton maksuaika on aika, jonka ajan voit käyttää luottokorttia tekemällä ostoksia ilman, että sinulta peritään korkoa. Tämä aika vaihtelee kortista riippuen.

Mikä on cashback ja pistejärjestelmä luottokorteissa?
Cashback tarkoittaa, että saat takaisin tietyn prosenttiosuuden tekemistäsi ostoksista. Pistejärjestelmässä ansaitset pisteitä, joita voit vaihtaa lahjakortteihin, matkoihin tai muihin etuihin.

Voinko nostaa käteistä luottokortilla?
Kyllä, voit nostaa käteistä luottokortilla, mutta siihen liittyy yleensä nostomaksu ja korko alkaa kertyä heti nostosta.

Miten voin seurata luottokorttitapahtumiani?
Voit seurata luottokorttitapahtumiasi verkkopankissa, mobiilisovelluksessa tai kuukausittaisista tiliotteista, joita saat postitse tai sähköpostitse.

Mikä on minimilyhennys luottokortilla?
Minimilyhennys on pienin summa, jonka sinun on maksettava luottokorttilaskultasi kuukausittain. Se koostuu yleensä osasta pääomaa ja korosta.

Miten voin välttää luottokorttivelkaa?
Vältä luottokorttivelkaa maksamalla koko lasku eräpäivään mennessä. Laadi budjetti, älä ylitä luottorajaasi ja käytä korttia harkiten. Jos kohtaat taloudellisia vaikeuksia, ota yhteyttä pankkiisi ajoissa.

Mistä luottokortti nopeasti käyttöön?
Luottokortin hankkiminen netistä on usein nopein vaihtoehto, mistä luottokortin saa nopeasti käyttöön. Tarjolla on myös virtuaalisia luottokortteja, joten sinun ei tarvitse odotella fyysistä korttia postitse.