Luottokorttivertailu 2021 – Vertaa luottokortit

LUOTTOKORTTI MONEEN LÄHTÖÖN

Suurimmalla osalla täysi-ikäisistä kuluttajista on vähintään yksi luottokortti. Kaikki pankit tarjoavat luottokortteja ja useimmiten vielä monta eri tyyppiä, joten valinta voi olla vaikea. Sen vuoksi kannattaakin lukea lisää eri luottokorteista sillä tieto helpottaa päätöksen tekoa.

LUOTTOKORTTEJA – LÖYDÄ ERI LUOTTOKORTIT SUOMESSA JA VERTAILE

Vain vertailemalla voi löytää parhaat luottokortit Suomessa. Luottokortteja voi hakea pankkien lisäksi myös muun muassa eri yhtiöiltä ja rahoituslaitoksilta. Jokainen luottokortti on hieman erilainen. Eroavaisuuksia löytyy muun muassa luottokorttien kuluista.

Luottokorttivertailu on siis siinäkin mielessä kannattavaa, että siten voi selvittää jokaisen kortin kulut. Jos tavoitteena taas on saada luottokortti heti kannattaa silloin kiinnittää huomiota siihen, kuinka nopeasti kortti toimitetaan perille. Se millainen on kenellekin paras luottokortti, riippuu tarpeista ja siitä, mitä arvostaa eniten. Ota siis asioista selvää ja lue luottokorttivertailu 2021, joka ottaa selvää vuoden 2021 parhaimmista luottokorteista.

KOMPLETT BANK -LUOTTOKORTTI

Komplett Bank on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille niin lainaa kuin luottokortteja. Komplett Bank laina kuuluu suomalaisten suosimiin lainoihin hyvien lainaehtojen vuoksi. Myös Komplett Bank luottokortti on saanut hyvät arvosanat kuluttajilta. Komplett Bank Mastercard -korttiin on mahdollista saada jopa 5 000 euron luottoraja. Komplett Bank Mastercard -kortti on myös kokonaan vuosimaksuton ja sen avulla kuluttaja voi kerryttää bonuksia, jotka voi käyttää haluamaansa kohteeseen.

Komplett Bankin luottokorttia voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat, joilla on puhtaat luottotiedot. Korttihakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei maksa mitään ja päätöksen saa nopeasti. Kortilla voi maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Ostoksille saa 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja maksulykkäystäkin voi hakea jopa 9 kuukautta.

Komplett Bank luottokortin kokemuksia lukiessa on helppo huomata, kuinka paljon kuluttajat pitävät kortista. Sen avulla ostosten maksaminen käy helposti ja kortti tuo samalla turvaa tulevaisuuteen.

Komplett Bankin Mastercard-kortilla saat monta etua:
– Luottokortti, jolla kerrytät bonuksia ja etuuksia kaikista tekemistäsi ostoksesta
– Komplett Bank Mastercard -kortilla hyödyt myös tehdessäsi ostoksia verkossa
– Ei vuosimaksua
– PIN-tunnusluku valintasi mukaan
– Maksuttomat käteisnostot
– Jopa 50 pv korotonta maksuaikaa luotollesi, kun luoton kokonaissaldo maksetaan eräpäivään mennessä
– Saatavilla myös digitaalisessa lompakossa
– Komplett Bank MasterCard-kortilla saat useita vakuutuksia täysin ilmaiseksi

Hae Komplett Bank luottokortti tästä!

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Korko 19,94 % ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12kk. Yht: 1 108 €.

BANK NORWEGIAN -LUOTTOKORTTI

Bank Norwegian luottokortti on tämän norjalaisen pankin tarjoama luottokortti. Norwegian luottokortti on tyypiltään Visa-kortti ja sen luottoraja voi olla maksimissaan jopa 10 000 euroa. Norwegian luottokortti voidaan hakea suoraan netistä helpolla ja nopealla hakemuksella. Myös päätöksen korttihakemukseen saa välittömästi. Ennen hakemuksen täyttämistä on syytä selvittää luottokortin korko. Bank Norwegian luottokortti korko on saanut kiitosta käyttäjiltä. Norwegian luottokortti korko on yksi luottokorttien edullisimmista.

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia lukiessa käy selväksi, että hakijat pitävät kortista. Se myönnetään vähintään 23-vuotta täyttäneille henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Kortissa ei ole ollenkaan kuukausi- tai vuosimaksuja ja korotonta maksuaikaakin on mahdollista saada jopa 45 vuorokautta. Käteisnostoista ei kerry kuluja Suomessa tai ulkomailla ja korttiin kuuluu lisäksi ilmainen matkavakuutus. Bank Norwegianin luottokortilla maksettaessa kuluttaja kerryttää myös CashPoints-pisteitä, jotka voi käyttää esimerkiksi lentoihin.

Kuluttajat ovat kirjoittaneet runsaasti positiivisia kokemuksia Norwegian luottokortista, joten kortista saa hyvän kuvan helposti. Norwegianin kortti on erityisen pidetty kuluttajien keskuudessa.

OPISKELIJALLE LUOTTOKORTTI – MIKÄ ON PARAS LUOTTOKORTTI OPISKELIJALLE?

Jos etsinnässä on luottokortti opiskelijalle, niin on luottokorttien valikoima välittömästi suppeampi. Suurin osa luottokortteja tarjoavista pankeista ja yhtiöistä vaatii, että luottokortin hakijalla on säännölliset tulot. Toki tämänkin asian suhteen on poikkeuksia. Jos hakijana on opiskelija luottokortti voidaan myöntää opintopisteiden perusteella. Opiskelijalla tulee siis olla riittävä määrä opintopisteitä, jotta luottokortti voidaan myöntää. Jos pankin päätös on myöntää opiskelijalle luottokortti, niin on sen luottorajaa yleensä kuitenkin kiristetty. Luottoraja voi olla korkeimmillaan 1 000 euroa. Opiskelijan luottokortti eroaa siis huomattavasti tavallisista luottokorteista.

Parhaimmat luottokortit opiskelijalle vuonna 2021 tarjoavat Danske Bank, Nordea, OP ja Bank Norwegian.