Vertaa sähkö

AIKA UUSIA SÄHKÖSOPIMUS? KILPAILUTA SÄHKÖ SAMAN TIEN!

Kilahtiko sähkölasku taas postilaatikosta ja olet itse vaarassa kilahtaa sitä lukiessasi? Sähkö on kuitenkin pakollinen hyödyke, jota pitää saada kotiin niin pakkohan se on maksaa. Muista kuitenkin, että jos olet itse valinnut sähkösopimuksesi voit myös valita toisen tilalle, jos nykyinen sopimus ei miellytä. Kilpailuta sähkö saman tien!

Sähkön kilpailuttamisen saloja on avattu alla olevassa tekstissä. Neuvomme myös, millaisia hakusanoja kannattaa käyttää internetissä sillä se on yhä useammalle se varmin tapa tehdä sähkön kilpailutus itse, vaikka prosessi saattaakin tuntua pitkäveteiseltä.

KILPAILUTA SÄHKÖ – SÄHKÖN KILPAILUTUS KANNATTAA

Onko sähkön kilpailutus käynyt taas mielessä? Aloita etsimällä hakusanoilla ”sähkö kilpailutus”, ”sähkösopimus kilpailutus” tai ”kilpailuta sähkö”. Tässä prosessissa on hyvä muistaa seuraava sääntö: kilpailuta sähkösopimus säännöllisesti, jotta saat itsellesi parhaan hinnan. Kilpailuta sähkösi myös, jotta saat juuri sellaista sähkö, mitä haluat.

Kilpailutuksessa lähtöasetelmaksi kannattaa myös laittaa se, että yritykset kilpailevat sinusta eikä päinvastoin. Yhtiön voi valita omien mieltymyksiensä, kuten paikallisuuden tai suositusten perusteella. Voit huoleti olla vaativa, mutta älä suinkaan töykeä.

VERTAA SÄHKÖÄ – SÄHKÖN HINTOJEN VERTAILU

Sähkön hinta ei ole koskaan vakio, vaan se muuttuu jatkuvasti ja siksi sähkön hintavertailu on tärkeää. Ja koska verkossa kiertää sopimuksestasi riippumatta aina sekasähkö vertaa sähköä hinnan mukaan, koska siinä sinulla on eniten liikkumavaraa.

sähkön vertailua tehdessä kannattaa huomioida niin kokonaiskustannuksien arvioi kuin myös se, mistä kaikesta sähkölaskusi tulisi koostumaan: esimerkiksi peritäänkö paperilaskusta jokin lisä?

SÄHKÖSOPIMUKSET – LÖYDÄ PARHAAT SÄHKÖTARJOUKSET

Sähkösopimus heti uuden kodin löydyttyä on hyvä muistaa, että sillä liian myöhään jätettynä se saattaa tulla kalliiksi. Sähkötarjouksen mennessä sivu suun pahimmassa tapauksessa sähköyhtiö joutuu pyytämään siirtoyhtiötä tekemään kalliin pikakytkennän. Muuttajat ovat varmasti huomanneet, että miten paljon sähkötarjouksia tuleekaan muutaman päivän sisään.

Useimmiten sähkösopimukset sisältävät myös tarjouksia erityisryhmille kuten opiskelijoille. Mikäli saat tarjouksen vaikkapa puhelimitse, kirjoita se muistiin ja pyydä soittajaa palaamaan asiaan parin päivän päästä. Rehellinen sähkön myyjä pystyy kyllä suostumaan tähän.

NORDIC GREEN ENERGY – PÖRSSISÄHKÖ JÄRKIHINTAAN

Täysin uusiutuvilla tuotettu sähkö kiinnostaa yhä vain useampia ja heille sopiva yhtiö on ehdottomasti Nordic Green Energy. Yhtiöllä on laaja tarjonta erilaisia sähkösopimuksia kuten Nordic Green Energy pörssisähkö, jossa jokaiselle tunnille on oma hintansa eikä asiakas sitoudu mihinkään määräaikaan.

Hyviä Nordic Green Energy kokemuksia on lukuisia sillä se kuuluu tutkitusti Suomen suositelluimpien sähköyhtiöiden joukkoon. Hyvien tarjousten lisäksi yhtiöllä on myös asiakaspalvelu, jossa vastaa aina ihminen. Tämä on ehkä pieni juttu, mutta yhä useampi arvostaa tätä robotin sijaan.

SÄHKÖMITTARI.FI

Jos pörssisähkö alkoi kiinnostamaan, niin kannattaa suunnata osoitteeseen sähkömittari.fi. Nettisivustolta saat lisätietoa pörssisähkön tuomista mahdollisuuksista. Se sopii varsinkin omakotitalossa asuville, joiden sähkönkulutus on yleensä melko suurta ja sillä kuuluisalla valojen sammuttelulla saa käärittyä jo sievoisia säästöjäkin.

Nykyaikaisilla sähkömittareilla pystyy seuraamaan omaa sähkönkulutustaan hyvinkin tarkasti ja sähkömittari.fi kokemuksia on seurattu jo vuosia. Sähkömittari.fi kokemuksissa on selvinnyt, että kun asukkailla on tieto omasta kulutuksestaan, on sitä paljon helpompi mukauttaa tarpeen vaatimalla tavalla. Tällöin myös omien valintojen merkitys kirkastuu, kun haluaa säästää ympäristöä ja rahaa.