Budjettilaskuri

LATAA ILMAINEN BUDJETTILASKURI

Raha-asioiden suunnitteleminen ja ennakoiminen on järkevää ja kannattavaa. Vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja rahanpuute ei pääse yllättämään ennen seuraavaa palkkapäivää. Autamme sinua tekemään budjetin perustuen omiin tuloihisi ja menoihisi ja saat kattavan kokonaiskuvan omasta taloudestasi.


LATAA BUDJETTILASKURI


NÄIN KÄYTÄT KOTITALOUDEN BUDJETTILASKURIA

Lataa näppärä Excel-taulukko koneellesi
Syötä taloutesi tulot ja menot
Ole rehellinen
Pyöristä aina ylöspäin
Muista yllättävät menot
Päivitä budjettilaskurin tiedot säännöllisesti
BUDJETTILASKURI APUNA TALOUDEN SUUNNITTELUUN

Jokaisella on unelmia ja tavoitteita, joihin tähdätään. Nämä kuitenkin vaativat usein säästöjä sekä budjetointia. Hyvällä suunnitelmalla ja budjetoinnilla voit helpommin päästä toteuttamaan unelmiasi. Budjettilaskuri on tässä tapauksessa apuna.

BUDJETTILASKURILLA SUUNNITTELET MAKSUT JA HANKINNAT

Hankintoja ja maksuja on suunniteltava aina tarkkaan. Joskus on niin että on vielä maksamatta aiempia hankintoja tai sitoumuksia, jotta voi toteuttaa uusia. Aina ei voi saada kaikkea, mutta budjettilaskurilla suunnittelet kätevästi maksut ja hankinnat, niin että uusien hankintojen toteutuminen on kivuttomampaa.

BUDJETTILASKURI ON KOKO TALOUDEN LASKURI

Budjettilaskuri on koko talouden laskuri kodin budjetin suunnitteluun, yleisten lainojen kuten kulutusluottojen ja talouden seurantaan. Omien tulojen ja menojen laskeminen on helppoa ja hauskaa. Lasket budjettilaskurilla tarkasti kuukausitasolla budjetoinnin koko perheelle tai yhden hengen taloudelle.

Kirjaa budjettilaskuriin kotitaloutesi tulot ja menot sekä muut lainat kuten esim. tililuoton, niin yllätyt kuinka paljon voi jäädä rahaa säästöön.

Mikä on sinun paras budjetointivinkkisi? Anna hyvän kiertää, lähetä se meille ja jaamme sen Vertaamon käyttäjille. Voit lähettää vinkkisi tästä.