Tililuotto

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2 00012 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
2 000
12 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla.

TILILUOTTO ON KUIN LUOTTOKORTTI NETISSÄ

Tililuotto on kuin luottokortti netissä. Voit tehdä nostoja omalle tilille, kun rahantarve pahiten iskee. Tililuottoa on saatavilla jopa 10 000 euroon asti. Hyvin tavallista on, että tililuotto maksetaan takaisin joko erissä tai koko summa kerrallaan, jossa laina-aika on yleensä vähintään 6 kuukautta. Tililuotto on paras vaihtoehto siinä tapauksessa, kun et tiedä milloin ja miten paljon tarkalleen tarvitset lainaa.

Jatkuvasta sopimuksesta tililuotolle ei ole sinänsä haittaa, sillä mitään kiinteitä kuluja ei peritä jollet käytä tililuottoa ja ota lainaa käyttöösi. Tililuottoa hakiessa hakijalle myönnetään luottoraja, joka voi olla joko vakio tai harkinnanvarainen. Tyypillinen luottoraja tililuotolle on yleensä 2 000 euroa tililuottoa.

Tililuottoja on ollut Suomessa jo joitain vuosia. Muun muassa Everyday.fi on tarjonnut tililuottoa vuosia. Muita tililuottoihin ja luottotileihin keskittyneitä palveluita on kuitenkin tullut paljon lisää vuosien aikana.

TILILUOTTO – JATKUVA LUOTTO

Tililuotto on jatkuva luotto ja voi hyvin olla sinulle oikea vaihtoehto. Tililuottoa haetaan vain kerran ja on jatkuva luotto. Tililuotto on hakuprosessin jälkeen vapaasti käytettävissä vuorokauden ympäri. Ero muihin lainatuotteisiin on se, että tililuotto on tili jolta voi nostaa rahaa heti kun sitä eniten tarvitset.

TILILUOTTO EI AINA KERRYTÄ KULUJA

Tililuotto ei kerrytä mitään kuluja jos et tee nostoja tililtä. Sen vuoksi tililuotto onkin oivallinen sukanvarsirahasto. Rahaa voit nostaa tililuotolta tilillesi heti kun sitä tarvitset. Maksat siis kulut vain käytetystä tililuotosta. Kannattaa aina tehdä ensin tililuottovertailu. Et maksa loppupeleissä luottorajasta vaan silloin kuin käytät lainaa tililuotolta.

Tililuoton korot koostuvat loppupeleissä nostoprovisioista ja korosta. Tililuotolla voi olla korotonta maksuaikaa esim. yksi kuukausi ja sen ajan kuluessa maksetusta lainasta maksetaan ainoastaan nostoprovisio. Täytyy kuitenkin muistaa, että kaikki tililuottoa tarjoavat yritykset eivät tarjoa korotonta maksuaikaa.