Joustoluotto

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2 00012 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
2 000
12 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla.

JOUSTOA TALOUTEEN JOUSTOLUOTON AVULLA

Elämässä tulee yllättäviä tilanteita ja käänteitä, jolloin tarvitaan joustavuutta arkeen että talouteen. Joustoluotto on joustava tapa rahoittaa elämän yllättävät käänteet. Arjen yllättäviä ja ei-niin-yllättäviä käänteitä voivat olla lomamatka joilloin tarvitaan lainaa lomaa ja matkaa varten, uusi pyykkikone rikkinäisen tilalle, ex-tempore remontti keittiössä tai muuten vain hieman lisää lainaa häitä varten . Tällöin joustoluotto on hyvä tapa rahoittaa kyseisiä tilanteita. Joustavuus on joustoluoton avaintekijä, koska voit käyttää joustoluottoa silloin kun itse haluat ja kuinka paljon haluat.

Joustoluoton kanssa voit pitää lyhennysvapaita kuukausia ja päättää yleensä myös takaisinmaksuerän suuruuden. Voit käytännössä saada ja päättää oman luottorajan. Näin voit tehdä nostoja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös halutessasi maksaa koko joustoluoton lainasumman takaisin kerralla. Maksat loppupeleissä vain siihen asti kertyneet joustoluoton korot.

ELÄMÄSSÄ YLLÄTTÄVIÄ TILANTEITA? JOUSTOA TALOUTEEN JOUSTOLUOTOLLA

Lisärahoitus arjessa voi tosissaan tulla yllättäen, jolloin tarvitaan taloudessa joustavuutta. Jokaisen arjessa voi tapahtua mitä tahansa yllättävää, kuten kodinkoneet sekä keittiössä ja kylpyhuoneessa rikkoutuvat joten uudet on hankittava. Joustoluotto on loistava rahoitusmuoto rahoittaa tällaiset tilanteet. Joustoluoton kanssa lopullinen talous ei joudu liian koville. Joustoluotto ei tuo lisää huolia, koska joustavuutensa kanssa voit halutessasi käyttää joustoluottoa silloin kun itse haluat ja tarvitset. Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti, joka elää tilanteesi mukaan. Aina kun tarvitset lisää rahoitusta, on kuin valmiina takataskussa. Jos et nosta joustoluottoa, niin sinulle ei myöskään kerry lisäkuluja.

Joustoluotto tosissaan elää elämäntilanteesi mukaan. Kun rahantarve on kaikista akuutein, niin joustoluotto on auttamassa. Joustoluoton hakeminen on myös helppoa ja vaivatonta. Voit hakea joustoluottoa netissä sekä mobiilissa milloin ja missä vaan. Joustoluottoa myöntävät lainaajat saavat hakemuksia joustoluotosta päivittäin, mutta joustoluoton alustava myöntäminen tapahtuu nopeasti jopa minuuteissa.

JOUSTOLUOTTO TOIMII NÄIN

Lainaajasta riippuen joustoluottoa voi saada aina 2 000 eurosta 10 000 euroon saakka, jotka ovat joustavasti käytössäsi milloin ikinä niitä tarvitsetkin. Normaalisti lainaajat veloittavat vain kun joustoluotolta tehdään nosto. Nostoprovisio määritetään aina erikseen lainaajasta riippuen. Tämän lisäksi muita kuluja voivat olla myös nostopalkkio ja tilinhoitokulut. Siitä riippumatta paljonko joustoluottoa on haettu ja myönnetty, niin kuluja kertyy vain silloin kun nosto on tapahtunut.

Joustoluoton luottoraja on ainoa tiettynä kattona oleva rahamäärä, joten nostoja voi tehdä niissä summissa mitkä sopivat kyseiseen elämäntilanteeseen. Nostoprovision määräävät myös erikseen lainanantajat, joka on tietty prosentti joustoluotolta nostetusta summasta. Joustoluoton hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Heti kun joustoluoton lainasumma on myönnetty ja siirretty tilillesi voi nostaa haluamasi summan.

Summien siirrot omalle tilille voi yleensä toteuttaa joko tekstiviestitse tai mobiilisti. Joustoluoton joustavuus näkyy myös siinä, että koko summan voi maksaa kerralla takaisin jos haluaa eräpäivän mukaisesti. Joustoluoton voi maksaa myös kätevästi ja joustavista kuukausierissä. Tällöin joustoluotosta maksetaan erämaksun lisäksi korkoa.

VERTAA JOUSTOLUOTOT – SE KANNATTAA

Tilimuotoisena lainana joustoluotto on luonteeltaan kuin vakuudeton kertaluotto. Jokaiselle haetulle ja myönnetylle joustoluotolle on erikseen määritelty luottoraja. Luottoraja määrää sen kuinka paljon joustoluottoa voi nostaa tarpeiden mukaan aina tottakai luottorajan puitteissa. Joustoluotto on nimensä mukaisesti luotollinen laina, joka on yleensä 2 000 – 10 000 euron suuruinen laina riippuen lainanantajasta. Jos nostat rahaa joustoluottotililtäsi, niin maksat jokaisesta nostosta provision sekä korkokulun, juuri siltä summalta mitä lainaat. Joskus tämän lisäksi voi tulla vielä lisämaksuja tilinhoidoista.

Vertailu joustoluottojen kohdalla kannattaa aina. Joustoluottojen vertailujen jälkeen, niin voit hakea joustoluottoa nopeasti ja nostaa melkein samana päivänä rahat omalle tilillesi. Takaisinmaksu joustoluoton kohdalla tapahtuu nimensä mukaisesti joustavista kuukausittain tai heti yhdellä kertamaksulla.

YLLÄTTÄVIÄ HANKINTOJA TULOSSA? JOUSTOLUOTTO MAHDOLLISTAA TÄMÄN

On huojentavaa muistaa, että oli sitten elämässäsi yllättäväiä, suuria tai pieniä hankintoja edesspäin, niin joustoluotto ratkaisee joustavuudellaan nämä rahoitustarpeet. Oli sitten tarpeesi autolaina, vene, lomaraha, uudet huonekalut tai kylppäriremontti niin joustoluotto toimii aina hyvin niin sanottuna hätäkassana.

Hae joustoluottoa nyt jo tänään. Laitetaan taloutesi taas tasapainoon!