Joustoluotto

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2 00012 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
2 000
12 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla tai katso kaikki lainat.

JOUSTOLUOTTO TUO JOUSTOA TALOUTEEN

Joustoluotto tuo joustavuutta arkeen ja kotitalouteen, kun sitä tarvitaan eniten ja kun elämässä on yllättäviä käänteitä sekä tilanteita. Jos haet joustavaa tapaa rahoittaa elämän käänteet ja mutkat, niin joustoluotto on joustava ratkaisu näihin tilanteisiin. Kyseisiä yllätyksiä arjessa voivat olla esimerkiksi ex-tempore lomamatka etelän lämpöön, jolloin voit tarvita lainaa lomaa ja matkaa varten. Muita yllättäviä käänteitä voivat olla muun muassa tarve remonttilainaan kun vesivahinko yllättää tai kun hääbudjetti tulee vastaan sekä tarvitaan pientä avustusta ottamalla lainaa häitä varten.

Voit halutessasi pitää lyhennysvapaita kuukausia joustoluoton kanssa. Samalla yleensä voit myös päättää takasinmaksuerän suuruuden. Joustoluottojen kohdalla puhutaan myös omasta luottorajasta ja on hyvin yleistä voit käytännössä päättää rajan myös itse. Teet periaatteessa nostoja joustoluottoa hyödyntäen silloin kuin sinulle sopii ja rahalle on ensijaisesti tarvetta. Takaisinmaksu joustoluoton kanssa on myös kätevää, niin että voit halutessasi maksaa koko joustoluoton takaisin yhdellä kerralla. Loppupeleissä maksettavaksi joustoluotosta jää siihen asti kertyneet joustoluoton omat korot. Joustoluotto elää elämän käänteissä mukana ja on tärkeä tuki, jos elämän käänteet yllättävät.

ÄLÄ ANNA ELÄMÄN KÄÄNTEIDEN YLLÄTTÄÄ – JOUSTOLUOTTO TUO JOUSTAVUUTTA

Älä anna elämän käänteiden yllättää vaikka arjessa käänteet voivat tulla yllättäen ja lisärahoitus voi tosissaan tulla tarpeen. Tällöin tarvitaan talouteen joustavuutta, jota juuri joustoluotto tuo kotitalouteen. Elämässä sattuu ja tapahtuu. Kodinkoneet kuten jääkaappi, arkkupakastin, hella ja niin edelleen voivat yllättäen rikkoutua tai kylpyhuoneessa tapahtuu vesivahinko, niin remonttia on tehtävä tai uudet kodinkoneet hankittavat. Joustoluotto on oivallinen tapa rahoittaa yllättävät tapahtumat kotitaloudessa. Kotitalous ei joudu loppupeleissä liian suurelle koetukselle joustoluoton kanssa. Joustavuuten vuoksi joustoluotto ei tuo lisähuolia arkeen, koska voit halutessassi käyttää joustoluotto silloin kun sinulle parhain sopii. Joustoluoton voi kuvitella esimerkiksi digitaaliseksi luottokortiksi, joka on aina siellä kun sille on tarvetta sekä elää elämäntilanteesi mukaan. Joustoluotto on digitaalisena luottokorttina aina takataskussasi, kun sitä eniten tarvitset. Yksinkertaisesti, jos et nosta joustoluottoa niin tällöin ei myöskään luotolle ei kerry lisäkuluja.

Oli sitten arkesi miten kiireellistä tai hektistä tahansa, niin joustoluotto elää elämäntilanteesi mukana ja on apuna arjessa. Joustoluotto on apuna juuri silloin, kun rahantarve on kaikista tarpeellisin ja akuutein. Joustoluoton hakeminen ei voisi olla helpompaa ja vaivattomampaa. Joustoluottoa voi hakea netistä ja mobiilisti missä vain ja milloin tahansa. Joustoluottoa myönnetään päivittäin joustoluottoa myöntävät tahot ja lainaajat, jotka saavat hakemuksia joustoluottoon liittyen vuorokauden ympäri. Joustoluoton alustava myöntäminen tapahtuu jopa minuuteissa.

EDULLISIN JOUSTOLUOTTO – LUE MITEN LÖYDÄT EDULLISIMMAN JOUSTOLUOTON

Joustoluottoa voi saada lainaajasta riippuen aina 2 000 eurosta 10 000 euroon asti. Nämä joustoluoton summat ovat käytettävissäsi aina missä ja milloin tahansa, kun niitä tarvitsetkin. Joustoluotosta veloitetaan ylimääräisiä kuluja vasta normaalisti silloin, kun teet lopullisen noston digitaaliselta luottokortiltasi eli joustoluottotililtä. Lainaajasta riippuen nostoprovisio määritetään aina erikseen. Muita kuluja voivat joustoluoton kohdalla olla erillinen nostopalkkio ja tilihoitokulut. Kuluja kertyy kuitenkin aina vasta silloin kun nosto tehdään riippuen siitä kuinka paljon joustoluottoa on loppupeleissä haettu sekä myönnetty.

Luottorajana joustoluotolle on aina se kattotaso rahamääränä mikä on asetettu alussa. Täten voit tehdä nostoja joustoluotolta aina niissä summia mitkä sopivat elämän käänteisiin ja nostoja joustoluotolta voi tehdä milloin tahansa se on tarpeellista. Nostoprovisio joustoluoton kohdalla on tietty prosentti nostosummasta, jonka lainanantajat ovat määränneet. Joustoluoton saaminen ja hakeminen ei voisi olla helpompaa ja vaivattomampaa. Joustoluoton lainasumman ollessa myönnettynä ja siirrettynä tilillesi, niin voit tehdä noston heti kun se vain on tarpeellista ja sopii sinulle.

Joustoluotolta summien nostaminen onnistuu kätevästi joka tekstiviestillä tai muutoin mobiilisti ja on nopeaa sekä selkeää. Joustavuus joustoluoton kohdalla toteutuu myös siten, että koko lainasumman voit maksaa takaisin kerralla, jos haluaa tai sovitusti noudattaa ennalta määrättyjä kuukausieriä. Kuukausierien kohdalla joustoluoton kanssa maksetaan takaisin aina myös korkoa.

VERTAA JOUSTOLUOTTOJA JA LÖYDÄ ITSELLE SOPIVIN JOUSTOLUOTTO

Joustoluotto on luonteeltaan kuin tilimuotoinen laina tai toisin sanoen vakuudeton kertaluotto. Erikseen haettu ja myönnetty joustoluotto omaa myös erikseen määritellyn luottorajan. Joustoluotossa luottoraja on siinä tarpeen, että se määrää kuinka paljon voit nostaa joustoluottoa. Joustoluottoa voi tottakai aina nostaa omien tarpeidensa mukaan kyseisen luottorajan puitteissa. Luotollinen laina eli joustoluotto on yleensä suuruudeltaan 2 000 euron ja 10 000 euron väliltä. Myönnettävien joustoluottojen summat riippuvat aina lainanantajasta. Joustoluoton tililtä nostaessa rahaa maksat aina normaalisti jokaisesta nostosta lainanantajan määrämän provision sekä korkokulun. Kyseiset kulut koskevat joustoluotossa kuitenkin aina vain sitä summaa minkä olet sillä kertaa nostanut. Tilinhoitomaksut ovat yleensä muita kuluja, joita tulee muiden kulujen lisäksi.

Ennen lainan hakemista vertaa joustoluottoja ja löydä itsellesin sopivin joustoluotto. Sen jälkeen kun olet tehnyt tarpeellisin joustoluottovertailun ja löytänyt itsellesi sopivimman joustoluoton, niin joustoluoton hakeminen on nopeaa sekä vaivatonta. Voit jopa nostaa melkein samana päivänä rahat omalle tilillesi. Joustoluoton kohdalla takaisinmaksu tapahtuu nimensä mukaisesti joustavasti kuukausierissä tai heti yhdellä kertamaksulla, jos niin haluat.

JOUSTOLUOTOT SUOMESSA

Komplett Bank joustoluotto

Komplett Bank Joustoluotto

Joustoluottoa 1000 € – 50 000 €
Nimelliskorko 4,9% – 19,9%
Ei määriteltyä laina-aikaa – voit maksaa takaisin milloin tahansa
Veloittavat vain korot ja kulut kuukausittain
Nopea sekä vaivaton lainapäätös ja hakemus
Voit uudelleenkäyttää joustoluottoa sinulle myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääomaa on maksettu takaisin
Maksat korkoa vain käytetystä luottomäärästä

Lue lisää KomplettBank.fi

Ekstraluotto tililuotto

Lainamäärä 10 € – 2 100 €
Laina-aika 3 – 101 kuukautta
Minimilyhennys vain 10%
Ei epäselviä hakemuksia ja piilokustannuksia
Nopea lainapäätös
 Luottoa jopa 2 100 € nostorajalla
Luottoa jo vuodesta 2006

Lue lisää Ekstraluotto.fi

Everyday joustoluotto

Lainamäärä 20 € – 2 000 €
 Jatkuva luotto, ei erikseen määriteltyä takaisinmaksuaikaa
 Takaisinmaksu kerralla tai erissä
Nostoprovisio 15% ja osamaksu kuukausierä 5%
Nopea ja vaivaton hakemus
Ei kiinteää vuosimaksua tai piilokuluja

Lue lisää Everyday.fi

Ferratum pikalaina ja luotto, yritysluotto

Lainamäärä 10 € – 2 000 €
Jatkuva luotto
Maksetaan nopeasti tilille klo 7-23
Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa
Asiakaspalvelu 24/7
Lainaa nopeasti ja luotettavasti

Lue lisää Ferratum.fi

VINKKEJÄ JOUSTOLUOTON HAKIJALLE

Hakiessasi joustoluottoa ota huomioon seuraavat asiat lainahakemusta täyttäessäsi.

Vertaimella joustoluottoja voit säästää jopa satoja euroja riippuen tarvitsemastasi lainasummasta.
 Älä hätäile lainan hakemisen kanssa, koska voit helposti löytää edullisempaa joustoluottoa jos ensit vertailet eri vaihtoehtoja.
Joustoluottoa myöntävät lainanantajat voivat tarkastaa seuraavia tietoja ennen lainan myöntämistä: ikä, kansalaisuus, luottotiedot, tarvittavat tulot ja henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne. Varmista, että nämä ovat kunnossa.
Tarkista hakukriteerit aina erikseen lainanantajien omilta sivuilta.
 Tee lainahakemus rauhassa ja varmista, että tiedot ovat oikein joustoluottoa haettaessa. Lainanantajien myöntämisajat voivat vaihdella, joten odota kärsivällisesti jotta voit nostaa joustoluottoa heti tilille.

YLLÄTTÄVIÄ HANKINTOJA TULOSSA? JOUSTOLUOTTO MAHDOLLISTAA TÄMÄN

On huojentavaa muistaa, että oli sitten elämässäsi yllättäväiä, suuria tai pieniä hankintoja edesspäin, niin joustoluotto ratkaisee joustavuudellaan nämä rahoitustarpeet. Oli sitten tarpeesi autolaina, vene, lomaraha, uudet huonekalut tai kylppäriremontti niin joustoluotto toimii aina hyvin niin sanottuna hätäkassana.

On aina huojentavaa muistaa se tosiseikka, että oli sitten elämässä suuria, pieniä tai muuten vain yllättäviä hankintoja edessäpäin, niin joustoluotto voi olla hyvin avuksi. Joustavuutensa ansiosta joustoluoto avittaa erilaisissa rahoitustarpeissa. Tarpeita voivat olla esimerkiksi vene, remonttilaina, uusi sohva tai keittiöremontti. Tällöin joustoluotto toimii loistavasti niin sanotusti hätäkassana.

Hae joustoluottoa, niin saat taloutesi taas tasapainoon!