Joustoluotto

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2 00012 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

JOUSTOLUOTO TUO JOUSTOA ARKEEN

Joustoluotto on joustava tapa rahoittaa elämässä tulevat yllättävät tilanteet, joissa tarvitaan rahaa ja joustavuutta samaan aikaan. Joustoluotto on hyvä lainamuoto rahoittamaan muun muassa häät, lomamatkan tai talon remontin. Joustoluotto onkin oivallinen rahoitusmuoto joustavuutensa vuoksi, jotta voit rahoittaa elämän yllättävät käänteet.

Erityisen joustavaksi joustoluoton tekee se, että voit yleensä päättää takaisinmaksuerän suuruuden ja tarvittaessa pitää lyhennysvapaita kuukausia. Voit halutessasi maksaa koko lainasumman takaisin kerralla, jolloin maksat vain siihen asti kertyneet korot.

JOUSTOLUOTTO ON JOUSTAVA JA VAKUUDETON KERTALUOTTO

Joustoluotto on kuin tililuotto eli tilimuotoinen laina. Joustoluotolle on määritetty erikseen luottoraja. Luottorajan puitteissa lainaa eli joustoluottoa voi nostaa tarpeidensa mukaan aina tilin limiitin puitteissa. Yleensä joustoluotto on 2 000 – 10 000 euron suuruinen tili, joka on luotollinen. Yleensä joustoluoton kohdalla maksat jokaisesta nostosta provision sekä korkokulun siltä summalta mitä lainaat joustoluoton kautta.

Joustoluotto ja vertailu yhdessä kannattavat. Kun joustoluoton vertailu on tehty, niin voit nostaa rahaa omalle tilillesi heti. Lainan takaisinmaksu tapahtuu joustoluoton nimensä mukaisesti joustavasti kuukausittain tai kertamaksulla. Joustoluotto lainamuotona tunnetaan myös muilla eri nimillä kuten joustolaina, tililuotto, joustolimiitti sekä luottotili.

YLLÄTTÄVIÄ HANKINTOJA TULOSSA? JOUSTOLUOTTO MAHDOLLISTAA TÄMÄN

Oli sitten elämässä edessä suuria, yllättäviä tai pieniä hankintoja edessä, niin joustoluotto on oivallinen rahoitusmuoto näitä varten. Haet sitten lainaa autoa, venettä, remonttia, huonekaluja tai lomaa varten joustoluotto toimii aina hyvin taloutesi hätäkassana.

Hae joustoluottoa tänään ja laita taloutesi taas tasapainoon!

Lue lisää »

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
2 000
12 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla.