Tietoa palvelusta

Rahantarve voi yllättää äkisti, mutta kannattaa miettiä tarkkaan ja vertailla mistä rahaa kannattaa lainata. Kun olet päättänyt lainata rahaa, niin Vertaamo.fi on oikea paikka sinulle. Vertaamo.fi on vertailu- ja arvostelusivusto eri lainatyypeille kuten kulutusluotoille ja joustoluotoille. Listaamme useimmat lainantarjoajat Suomessa ja voit huoletta valita parhaimman lainantarjoajan muiden lainaajien kokemusten ja arvostelujen perusteella.

Helposti ja yksinkertaisesti saat palvelumme kautta tiedon siitä mikä on paras lainantarjoaja sinulle. Muiden käyttäjien arvosteluiden ja kokemusten perusteella voit tehdä vertailua. Vertailu perustuu kommentteihin ja muiden käyttäjien antamiin arvosanoihin eli rankkauksiin asiakaspalvelusta, joustavuudesta, helppoudesta sekä nopeudesta. Arvosteluiden perusteella voit hakea itse lainaa kuten joustoluottoa klikkaamalla Hae lainaa -painiketta, jota kautta pääset lainantarjoajan sivustolle.

Vertaamo.fi tavoitteena on olla erilainen ja haluammekin tarjota Suomen kattavimman valikoiman lainaajia puolueettomasti. Löydät laajan valikoiman lainantarjoajien eri lainatuotteita muiden käyttäjien arvosteluilla ja kommenteilla höystettynä.

Kun äkillinen rahantarve yllättää, niin pyri välttämään huonot kokemukset sekä virhepäätökset. Vertaamalla ensin, säästät rahaa ja lainaat onnistuneesti Vertaamo.fi kautta.