Tietoa palvelusta

VERTAAMO.FI ON ILMAINEN VERTAILUPALVELU – VERTAA JA KILPAILUTA PARAS HINTA

Palvelussamme voit vertailla ja kilpailuttaa lainat, luottokortit, sähkösopimukset, matkapuhelinliittymät, suoratoistopalvelut, äänikirjat ja kauppakassit.

Näissä tilanteissa Vertaamo.fi auttaa sinua. Me olemme ilmainen vertailupalvelu ja voit lukea myös arvosteluja lainantarjoajista, joka listaa laajan valikoiman tärkeimpiä ja tunnetuimpia palveluntarjoajia Suomessa. Voit nopeasti ja helposti valita sinulle parhaan palvelunn käyttämällä maksuttomia vertailujamme ja apunasi sinulla on muiden käyttäjien kokemukset ja arvostelut. Palvelumme kautta saat helposti ja yksinkertaisesti tiedon juuri sinulle parhaasta palvelusta. Kun olet tehnyt päätöksesi, sinun tarvitsee vain klikata Hae lainaa -painiketta, jonka kautta pääset palveluntarjoajan sivulle viimeistelemään hankintasi tai hakemuksesi.

Vertailussamme on mukana lainat, luottokortit, sähkösopimukset, matkapuhelinliittymät, suoratoistopalvelut, äänikirjat ja kauppakassit. Blogissamme kerromme syventävää tietoa omaan talouteen liittyen ja lataamalla sekä käyttämällä budjettilaskuriamme pysyt tarkasti kartalla tuloistasi ja menoistasi. Katso myös talouteen liittyvät laskurimme ja taulukkomme. Vertaamo.fi käyttäjät jakavat sivustollamme tietoa muun muassa saamastaan asiakaspalvelusta, joustavuudesta, helppoudesta ja nopeudesta. Arvostamme suuresti jos muistat palata jättämään oman arvostelusi palveluamme käytettyäsi. Mikäli huomaat jonkin lainantarjoajan tai palvelun vielä puuttuvan vertailustamme, kerro siitä meille ja lisäämme sen vertailuihimme. Toimimme mainosrahoitteisesti.

VERTAAMO.FI PALVELUN YLLÄPITÄJÄ

Suomen Konversioteollisuus Oy
Eestinlaakso 9
02280 ESPOO
Y-tunnus 2902524-4
Saat meihin yhteyttä palautelomakkeen kautta tai vertaamo at gmail.com