Tietoa palvelusta

Vertaamo.fi on puolueeton lainojen vertailusivusto. Vertaamalla ensin, säästät rahaa ja lainaat onnistuneesti!

Elämässä tulee hetkiä, kun ylimääräiselle rahalle olisi tarvetta. Asunnon osto tai entisen remontoiminen, uusi auto tai unelmien maailmanympärysmatka vai haluatko kilpailuttaa nykyisen lainasi.

Näissä tilanteissa Vertaamo.fi auttaa sinua. Me olemme lainojen vertailu- ja arvostelusivusto, joka listaa laajan valikoiman tärkeimpiä ja tunnetuimpia lainantarjoajia Suomessa. Voit nopeasti ja helposti valita sinulle parhaan lainantarjoajan käyttämällä maksutonta lainavertailuamme ja apunasi sinulla on muiden käyttäjien kokemukset ja arvostelut. Palvelumme kautta saat helposti ja yksinkertaisesti tiedon juuri sinulle parhaasta lainantarjoajasta. Kun olet tehnyt päätöksesi, sinun tarvitsee vain klikata Hae lainaa -painiketta, jonka kautta pääset lainantarjoajan sivulle viimeistelemään hakemuksesi.

Vertailussamme on mukana kulutusluotot, pikalainat, joustoluotot, tililuotot, vertaislainat, asuntolainat, asuntojen välityspalkkiot ja yrityslainat. Blogissamme kerromme syventävää tietoa omaan talouteen liittyen ja lataamalla sekä käyttämällä budjettilaskuriamme pysyt tarkasti kartalla tuloistasi ja menoistasi. Katso myös talouteen liittyvät laskurimme ja taulukkomme. Vertaamo.fi käyttäjät jakavat sivustollamme tietoa muun muassa saamastaan asiakaspalvelusta, joustavuudesta, helppoudesta ja nopeudesta. Arvostamme suuresti jos muistat palata jättämään oman arvostelusi palveluamme käytettyäsi. Mikäli huomaat jonkin lainantarjoajan vielä puuttuvan vertailustamme, kerro siitä meille ja lisäämme sen palveluumme.