Vakuutukset – Vertaa vakuutukset ja löydä sopivin vakuutus

VAKUUTUKSET – VAKUUTUSLASKURI AUTTAA LÖYTÄMÄÄN SOPIVIMMAN VAKUUTUKSEN NETISTÄ

Tiesitkö, että netistä saa kaikki vakuutukset. On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää löytää juuri oikeaan tarkoitukseen sopiva vakuutus. Tällöin vakuutuslaskuri astuu kuvaan. Vakuutuslaskurin avulla vakuutusten kilpailutus on helppoa ja vaivatonta. Vakuutusten vertailuun ei tarvitse enää käyttää tuntikausia omaa vapaa-aikaansa. Vakuutuslaskurin ideana on se, että sen avulla kuluttaja löytää parhaan mahdollisen juuri hänelle sopivan vakuutuksen. Vakuutuksen ehdot ja muut kulut ovat sovittu vakuutuksen mukaan juuri kuluttajalle sopivaksi. Erilaisia vakuutuksia onkin kymmeniä ellei satoja. Lähes minkä tahansa asian voi oikeastaan vakuuttaa jollakin tavalla. Mitä sitten tulisi tehdä vakuutuksen kanssa ja mistä oikeasti löytää tiedon siitä, mitä edullinen vakuutus käytännössä tarkoittaa? Löydät tältä kaikki tarvittavat perusasiat vakuutuksista sekä niiden kilpailutuksesta. Vakuutusten kilpailutus on helppoa ja vakuutus netistä on usein nopein tapa hankkia vakuutus.

VAKUUTUSVERTAILU – LÖYDÄ HALVIMMAT JA EDULLISET VAKUUTUKSET SEKÄ PARAS HINTA

Vakuutusvertailu aloitetaan syöttämällä ensiksi perustiedot ja mitä vakuutusta ollaan etsimässä. Vakuutusten kilpailutus on äärimmäisen tärkeää, sillä parhaimmillaan vakuutukset kilpailuttamalla asiakas voi säästää jopa satoja euroa. Erilaisten vakuutustarjousten etsiminen ja vakuutusten hintavertailu kannattaakin aloittaa heti. On kylmä fakta, että useimmat meistä haluavat edulliset vakuutukset, joten vakuutusten vertailu on varsin hyvä työkalu myös tässä. Parhaimmillaan vakuutusvertailua käyttämällä voi löytää halvimmat vakuutukset ja vakuutusten hinta tippua lomamatkan verran. Halvimmat vakuutukset löydätkin löytyy kilpailuttamalla vakuutukset. Vakuutusten kilpailuttaminen on tärkeää myös siitä syystä, että tällöin tulee ottaneeksi myös selvää, mitä eri vakuutuksia on ylipäätään olemassa. Tämä on iso etu kuluttajalle, sillä vakuutuksen ottaminen tietämättä sen sisältöä tai laajuutta on silkkaa typeryyttä. Vakuutusten kilpailuttaminen, vakuutusten vertailu, vakuutusten hinta ja vakuutustarjouksen valinta käy kätevästi ja saat vakuutukset netistä nopeasti.

LÖYDÄ VAKUUTUS

VAKUUTUKSET AUTOON – LÖYDÄ HALVIN VAKUUTUS AUTOON

Liikennevakuutuslain mukaan ajoneuvolle on otettava liikennevakuutus. Vakuuttamisvelvollisuus koskee ajoneuvon omistajaa ja pysyvää haltijaa. Autovakuutusta etsiessä on tärkeää paitsi löytää edulliset kulut omaava vakuutus autoon ja huomioida mitä oikeastaan haluaa autossa vakuuttaa. Autoille on olemassa useita erilaisia vakuutuksia. Suosittuja autovakuutuksia ovat mm. erilaiset liikenneturvat, kaskot, vahinkoavustus, tuulilasivakuutukset jne. Vaihtoehtoja on lähestulkoon saman verran kuin on vakuutuksiakin. Autovakuutuksissa kuluttajan valveutuneisuus nousee arvoon arvaamattomaan. Auton vakuutuksen edullisuuteen myös vaikuttaa se, minkälainen auto oikeastaan on – sellainen vakuutus millainen auto. Hintaa ei todellakaan kannata sokeasti tuijottaa, vaan myös ottaa selvä siitä mitä vakuutus oikein kattaa. Vakuutukset autoon saa nopeasti netistä.

VAKUUTUS MOOTTORIPYÖRÄLLE – LÖYDÄ MYÖS VAKUUTUKSET MOPOON

Kuten autokin on moottoripyörä on tietty liikkuva ajoneuvo jolle voi tapahtua yhtä jos toista. Autovakuutuksista puhutaan paljon ja tieliikennelaki velvoittaa myös moottoripyörää. Kuten autovakuutuksissa, myös moottoripyörien ollessa kyseessä eri vakuutusyhtiöt tarjoavat erilaisia vakuutuksia. Miten sitten oikeastaan valita parhaat vakuutukset moottoripyörään tai mopoon? Ensiarvoisen tärkeää on tiedostaa se, mihin käyttöön vakuutus oikeastaan tulee. Moottoripyörään on täysin turha ostaa vakuutusta, joka ei palvele moottoripyörän käyttötarkoitusta. Parhaimmillaan moottoripyörävakuutus on edullinen ja turvallinen tapa suojata oman kulkupelin toiminta. Ota ensin selvää siitä, mikä autovakuutus on juuri sille autolle paras. Myös vakuutukset moottoripyörälle voi kilpailuttaa. Vakuutukset moottoripyörään ja mopoon ovat lakisääteisiä ja vakuutusten hintavertailu kannattaa.

VAKUUTUS KOIRALLE JA KISSALLE – HALVIN VAKUUTUS LEMMIKILLE

Oman lemmikkinsä voi tapaturman varalta vakuuttaa. Tämä on loistava asia koska kukapa haluaisi, että omalle lemmikille kävisi jotenkin huonosti. Onko lemmikin vakuuttaminen sitten pitkässä juoksussa taloudellisesti järkevää? Tämä riippuu monesta tekijästä. Vakuutus koiralle tai vakuutus kissalle on harvoin koko elämän kannalta merkittävä päätös. Koiran tai kissan vakuutus verrattuna kotivakuutuksen ottamiseen tai vastaavaan vakuutukseen, ei ole sama asia. Eläinvakuutuksesta on huomattava apu kulujen kattamiseen, mikäli ikävä tapaturma sattuu osumaan omalle kohdalle. Vakuutus takaa myös sen, että rakas lemmikki saa parhaan mahdollisen hoidon silloin kun ikävä tilanne sattuu. Kissa- tai koiravakuutuksen ottajille on myös olemassa erilaisia lisäpalveluita. Eläinvakuutuksen lisäpalveluita voi olla etänä toimivat eläinlääkärit, jotka ovat tukena ja turvana tiukan tilanteen tullessa eteen. Vakuutus koiralle ja vakuutus kissalle on mahdollista hankkia netistä. Eläinvakuutukset kannattaa kilpailuttaa.

LASTEN VAKUUTUKSET – LÖYDÄ MYÖS VAKUUTUS VAUVALLE

Koska ihmiset vakuuttavat itsensä, on järkevää hankkia vakuutus myös vauvalle. Vakuutus vauvalle on mahdollista hankkia jo ennen lapsen syntymää. Lasten vakuutukset ovatkin nostaneet suosiotaan viime aikoina, sillä ne ovat hyvin monipuolisia. Ennen syntymää hankittavat vauvavakuutukset koskevat usein myös itse lapsen äitiä. Lapsen äidille voi käydä huonosti esimerkiksi synnytyksen aikana. Hyvät lapsivakuutukset korvaavat myös erilaiset lääkärikäynnit, joissa omavastuun osuus vaihtelee todella paljon. Vauvavakuutus voi toimia esimerkiksi siten, että vanhempi saa kertakorvauksen yhtiöltä mikäli esimerkiksi äiti joutuu äkilliseen sairaalahoitoon eikä kykene huolehtimaan lapsesta. Lasten vakuutukset toimivat samalla tavalla kuin vauvavakuutuksetkin. Vakuutuksia on olemassa niin erilaisiin tapaturmiin kuin sairauksiinkin. Lasten vakuutukset ja vakuutus vauvalle on mahdollista hankkia netistä. Lasten vakuutukset kannattaa kilpailuttaa.

VAKUUTUKSET YRITYKSELLE

Yritystoiminnan vastuuvakuutus on yrityksen ja yrittäjän perusvakuutus. Sillä korvataan vakuutetun yrityksen toiminnasta aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot. Yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus on käytännössä jokaiselle yrittäjälle pakollinen vakuutus. Tämä on erittäin ymmärrettävää, sillä yrittäminen itsessään ei kerrytä samalla tavalla eläkettä kuin perinteinen työssäkäynti. Normaalisti työntaja maksaa lakisääteiset vakuutusmaksut. Yrittäjä maksaa nämä itse. Vakuutukset yritykselle toimivat kuin mitkä tahansa muutkin vakuutukset, joten ne eivät itsessään eroa juurikaan esim. tavallisen palkansaajan vakuutuksista. Yrittäjän vastuu on kuitenkin huomattavasti palkansaajan vastaavaa suurempi. Yrittäjälle on suositeltavaa hankkia lämpimästi jonkinlainen vastuuvakuutus, mikäli yrittäjä haluaa aidosti huolehtia omasta tulevaisuudestaan. Yrittäjän eläkevakuutuksesta on hyötyä erityisesti silloin, kun yritystoiminta syystä tai toisesta katkeaa tai yrittäjän elämäntilanne muuttuu. Vakuutukset yritykselle sisältävät usein vastuun vastuuvakuutuksen. Muita vakuutuksia yritykselle ovat mm. työtapaturmavakuutus, työttömyysvakuutusmaksu, työntekijäin ryhmähenkivakuutus ja joillakin toimialoilla voi olla toimialakohtaisia pakollisia yritysvakuutuksia. Vakuutukset yritykselle saa netistä.

VAKUUTUKSET OPISKELIJALLE

Vakuutusten hankkiminen opiskelujen aikana on myös erittäin kannattavaa. Opintojen aikana voi nimittäin sattua yhtä jos toista, jossa vakuutuksesta olisi kiistatonta hyötyä. Vakuutukset opiskelijalle ovatkin tärkeitä vakuutustyyppejä. Opiskelijoiden suosiossa olevia vakuutuksia ovat esimerkiksi kotivakuutus, matkavakuutus, terveysvakuutus sekä matkatavaravakuutus. Nämä ei luonnollisesti ole sellaisia vakuutuksia, jotka olisivat yksinomaan opiskelijalle tehty, mutta niiden monipuolisuutensa vuoksi ne soveltuvat myös opiskeluun. Useat pankit ja vakuutusyhtiöt myöntävät myös vakuutuksista erilaisia alennuksia. Alennusta voi saada kun opiskelija on alle 30-vuotias nuori. Opiskelijan kannattaa käydä katsomassa eri vaihtoehdot läpi, sillä niitä on todella paljon. Vakuutukset opiskelijalle kannattaa valita oman elämäntilanteen mukaan. Tällöin voit valita itsellesi juuri ne vakuutukset, joita oikeasti tarvitset. Vakuutukset opiskelijalle saa netistä. Opiskelijavakuutukset kannattaa vertailla ja kilpailuttaa.

VAKUUTUSTORI.FI

Vakuutustori on keskittynyt työttömyys-, työkyvyttömyysvakuutuksiin ja terveyteen liittyviin vakuutuksiin. Luotettava suomalainen Vakuutustori.fi on Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa operoiva vakuutusasiamies, joka tarjoaa henkilövakuutuksia Suomessa. Vakuutustori on erikoistunut henkilövakuutuksiin ja tarjoaa suomalaisille parannettua työttömyys- ja työkyvyttömyysturvaa. Vakuutusten ostaminen Vakuutorin kautta on helppoa, turvallista ja joustavaa. Vakuutustorin asiakkaat voivat hallita ostettuja vakuutuksia ja tietojaan sivuston tarjoaman palvelun kautta.

Vakuutustori.fi myy mm. seuraavia vakuutuksia:

  • – Tuloturva
  • – Yrittäjän työttömyysturva
  • – Tapaturman ja vakavan sairauden turva
  • – Syöpävakuutus
  • – Henkivakuutus
  • – Laskuturva

 
OSTA VAKUUTUS

VAKUUTTAVA.FI

Vakuuttava.fi on suomalainen palvelu, joka helpottaa yksityisiä kotitalouksia ja pieniä yrityksiä vakuutusten kilpailuttamisessa. Vakuuttava.fi tuo asiantuntemusta vakuutustarjousten vertailemiseen. Vakuuttava.fi käyttäminen on asiakkaille täysin riskitöntä ja palvelun avulla varmistetaan, että vakuutukset ovat aidosti kilpailukykyiset sekä vastaavat sisällöltään vakuutuksenottajan todellisia tarpeita. Vakuuttaja.fi tarjoaa asiakkailleen vakuutusalan asiantuntijapalveluita. Tämä ammattitaito tuo vakuutusten kilpailuttasen ja tarjousten vertailemisen helpommaksi tavalliselle kuluttajalle. Yli 90% palvelun kautta tehdyistä kilpailutuksista ovat tuoneet asiakkaille huomattavia säästöjä. Palvelu on tarkoitettu kotitalouksille, joiden vakuutusmaksut ylittävät 500 € vuodessa, sekä pienyritysten tarpeisiin.