Kulutusluotto

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2 00024 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

KULUTUSLUOTTO ON PIDEMMÄN AJAN LAINA

Kulutusluotoksi mielletään laina, joka maksetaan takaisin yleensä muutaman vuoden ajanjakson aikana. Kulutusluoton määrä lähtee yleensä 500 euron lainasta mutta voi korkeimmillaan olla 50 000 euroa. Kulutusluoton voi ottaa vakuudella, jonka saa yleensä pankista. Kulutusluotto on mahdollista myös ottaa ilman vakuutta ja niitä tarjoavat yleensä pankkien lisäksi pikalaina- ja kulutusluottoyritykset. Kulutusluotot ilman vakuutta myönnetään yleensä yli 22-vuotiaille riippuen lainanantajasta. Takaisinmaksuaika kulutusluotoilla on maksajasta riippuen 6kk – 12 vuoden sisällä.

Kulutusluotto on kuitenkin yleensä yli 2000 euron laina, joka on kertaluontoinen laina pidemmälle ajalle. Laina-aika kulutusluotolle vaihtelee aina vuodesta useaan vuoteen. Kulutusluotto voidaan myöntää henkilölle jolla on todistukset säännöllisistä tuloista sekä vakuus.

KULUTUSLUOTTO ON SUOMEN SUOSITUIMPIA LAINOJA

Sopivimman kulutusluoton löytäminen voi olla aikaa vievää. Tämän vuoksi kannattaa jättää maksuton lainahakemus. Netistä voi hakea kulutusluottoa aina 50 000 euroon asti. Kulutusluoton voit saada netistä ilman takaajia ja vakuuksia. Kulutusluotto eli toiselta nimeltään kulutuslaina on ilmaista hakea. Suomessa suosituin lainamuoto onkin kulutusluotto.

Valinnanvaraa kulutusluotoissa on runsaasti ja tarjolla on useita kymmeniä eri vaihtoehtoja. Suuren tarjonnan vuoksi eri kulutusluottojen tutkiminen, vertailu sekä löytäminen voi viedä yllättävän paljon aikaa. Onneksi on kuitenkin erilaisia palveluita, jotka etsivät kulutusluoton puolestasi. Kulutusluottovertailu siis kannattaa aina!

KULUTUSLUOTTO ON MAHDOLLISTA KILPAILUTTAA MAKSUTTA

Sopivimman kulutusluoton löytäminen voi olla aikaa vievää. Tämän vuoksi kannattaa jättää maksuton lainahakemus ja täten ulkoistaa palvelu etsimään halvin kulutusluotto juuri sinun tarpeisiisi.

Ulkoiset palvelut kilpailuttavat kulutusluottojen lainantarjoajat puolestasi ja ovat maksuttomia. Et siis sitoudu vielä mihinkään. Voit katsoa rauhassa saamasi lainatarjoukset kulutusluotoista, hyväksyä ne tai jättää hyväksymättä. Lopulta voit aina etsiä parhaimman tarjouksen kulutusluotosta.

Lue lisää »

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
2 000
24 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla.