Miten saada rahaa? 5 keinoa tienata rahaa nopeasti1. KULUTTAJAPANEELIT

Vauhdikkaasti kasvava tapa tienata rahaa tai lahjakortteja on osallistuminen mielipidekyselyihin ja -paneeleihin. Markkinatutkimuksia tekevät yritykset rekrytoivat aina uusia jäseniä vastaamaan kyselyihin ja testaamaan uusia tuotteita.

Muutaman minuutin lomakkeen täyttämisellä voit tienata muutaman krediitin, jotka maksetaan joko rahana tai muina palkkioina kuten lahjakortteina suosittuihin nettikauppoihin tai ketjumyymälöihin. Voit tienata jopa 5 € per tutkimus!

Hyviä ja kokeilemisen arvoisia kuluttajapaneeleja ovat TNS Gallup, Toluna, MielipideMaailma ja Nielsen.

2. ONLINE PÖRSSI JA KAUPPA

Perinteisesti vaikeaselkoinen investointi-, valuutta ja pörssimarkkinoiden maailma on avattu kaikille. Enää ei tarvitse olla Wolf of Wall Streetistä tuttu pörssimeklari tai rahamies vaan voit tehdä kaiken itse käyttämällä online kauppa-alustoja.

Opteck on yksi maailman suurimpia binäärioptioiden välittäjiä ja tarjoaa mutkattoman tavan aloittaa kaupankäynti. Opteckin avulla binäärioptioiden kaupankäynti on luotettavaa, selkeää ja helppoa. Kauppa-alustan moderni finanssiteknologia varmistaa kaupankäynnin luotettavuuden, läpinäkyvyyden ja yksityisyyden.

Binäärioptiot ovat sijoittamisen muoto, jossa sijoittaja pyrkii ennustamaan sijoituksen kohteen arvon vaihteluita ennalta määritetyllä aikavälillä.

3. TEE OMAT NETTISIVUSI

Oletko kiinnostunut ansaitsemaan passiivista tuloa? Tarvitset vain nettisivut ja teet rahaa myös nukkuessasi.

Nettisivujen tekeminen onnistuu jopa 10 minuutissa esim. Kotisivukoneella ja maksaa vain vähän. Voit kokeilla Kotisivukonetta 2 viikon ajan ilmaiseksi. Promoat saittiasi sosiaalisessa mediassa ja saat jo ensimmäiset vierailijasi ja on monia tapoja monetisoida sivustosi. Voit rekisteröityä affiliate-verkostoihin kuten TradeTracker ja saat heti monien tunnettujen yritysten mainokset käyttöösi ja aloitat tienaamisen.

4. KILPAILUT

Osallistuminen kilpailuihin ei tietenkään automaattisesti takaa lisätuloja mutta julkisuudessa aika ajoin vilahtelee henkilöitä jotka osallistuvat paljon kilpailuihin ja voittavat usein palkintoja ja rahaa.

Kilpailuja on useita erilaisia kuten esim. Facebook-kilpailut, kyselykilpailut, kauppojen omat kilpailut ja lehtien kilpailut. Suosituimpia ovat Voita 5000 € käyttörahaa, Voita 2000 € matkalahjakortti, Apple-kilpailu.

5. OSA-AIKATYÖ

Osa-aikatyö on luonnollisesti ensimmäinen valinta kun mietit lisätuloja ja rahan ansaitsemista. Voit käyttää vapaa-aikaasi ansaitsemiseen, säästää tavoitettasi varten ja saat samalla myös arvokasta työkokemusta.

Finnacta on hyvämaineinen telemarkkinointiyritys joka etsii uusia työntekijöitä koko- ja osa-aikatöihin. Työt voi aloittaa ilman kokemusta sillä Finnacta kouluttaa kaikki itse tehtävään. Työtä on tarjolla Suomen suurimmissa kaupungeissa ja osa-aikaisena voit tienata jopa 1500 € kuukaudessa.

JAA:

Facebooktwitter

 

Lue seuraavaksi: 5 yksinkertaista tapaa säästää rahaa

Vertaamo.fi on Taloutesi Korjaamo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *