TIER, Voi ja Lime – mitä eroa sähköpotkulaudoilla on?Kaverille kans

 

Sähköpotkulaudat ja potkulaudat – eri merkkien ominaisuudet

Suomessa vuokrattavien sähköpotkulautamerkkien välillä on jonkin verran eroa ominaisuuksissa ja hinnoissa. Sähköpotkulautojen käyttö tapahtuu palveluntarjoajan sovelluksen kautta. Seuraavassa käydään lyhyesti läpi merkit TIER, Voi ja Lime. Voit lukea lisää sähköpotkulautojen vertailusta.

Tier sähköpotkulauta

TIER sähköpotkulautojen kokonaismäärä on 5 400 kappaletta. Niistä 500 kpl on Helsingissä. Saksalaisen Tier sähköpotkulaudan renkaat ovat suurimmat, joten ajo on mukavaa ja turvallista. Tier myös tarjoaa ainakin Tampereella joidenkin lautojen yhteydessä on lisälaatikko, jonne on taiteltu kypärä. Laatikon saa auki sovelluksella, kun ajoaika on alkanut. Kypärän palauttaminen laatikkoon saattaa olla hankalaa.

Tier potkulauta
Lautaa on kuitenkin raskasta taluttaa ja nostaa kadunkulmissa. Tier sähköpotkulaudassa on hyvät käsijarrut eteen ja taakse. Tierissä on kännykkäteline, jossa on langaton lataus.

Tier on näistä kolmesta merkistä kaikkein hitain aukaista. Tierin laudan voi avata myös sovelluksen kautta ilman koodin skannausta.

Voi sähköpotkulauta

VOI sähköpotkulauta on vuokrattavissa Helsingissä. Turussa ja Tampereella. Voi sähköpotkulautojen määrä on 4 400 kpl. Voin uusi malli näyttää tukevalta, mutta ajotuntuma on hieman kiikkerä. Renkaat eivät ole yhtä suuret kuin Tier potkulaudassa.

Voi potkulauta
Voin uudessa mallissa on tukeva kaksoisjalka kuten Tierilläkin. Voin mallissa on antimikrobiset kädensijat. Voi sähköpotkulauta sisältää pienen koukun kauppakassia varten. Voi sähköpotkulaudassa on myös teline kännykälle, mutta ilman latausta, ja vilkut, joita voi käyttää katsomatta. Voin uudessa mallissa kirkas vihreä ja punainen valo ilmoittavat, onko lauta vapaa vai ei. Myös Lime potkulaudassa on tällaiset valot.

Voi potkulauta tarjoaa mahdollisuuden pelata vireystilaa testaavan reaktiopelin. Lime ja Tier ainoastaan varoittavat humalassa ajamisesta. Voi on kaikkein nopein saada aukeamaan.

Eri merkkien keskinopeuksissa ja huippunopeuksissa ei ole suuriakaan eroja. Voi on alkanut teipata laudoistaan nopeusmittareita piiloon. Uusissa malleissa ei ole nopeusmittareita ollenkaan.

Lime potkulauta

on kevytrakenteinen ja lauta on lähellä maata. Renkaat ovat selvästi pienemmät kuin Tierissä. Lime potkulaudassa on yksinkertainen jalka, joka ei ole kovin tukeva, joten lauta kaatuu herkästi pysäköitynä. Limen laudassa jarruja on vain yksi.

Limen kohdalla on mahdollista avata useampi lauta yhdellä sovelluksella.

Lue seuraavaksi: Ilmainen virustorjunta vs. maksullinen virustorjunta – Vinkit parhaan virustorjunnan valintaan

Vertaamo.fi - vertaamalla paras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *