Bank Norwegian myöntää jopa 60000 € vakuudetonta lainaaBank Norwegian on tullut vauhdilla Suomen kulutusluottomarkkinoille ja heidän tarjoama kulutusluotto oli vuoden 2017 suosituin nettilaina. Bank Norwegianin suosio perustuu kohtuulliselle hinnoittelulle ja isolle mainosnäkyvyydelle. Korko määritellään henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella ja se asettuu 8,99 – 22,49 prosenttiin. Laina-ajan voi valita 1-15 vuoden välillä.

LAINAA HAETAAN NETISTÄ

Norwegian-lainaa on helppo ja nopea hakea suoraan netistä ja henkilöllisyyden tarkistamisen jälkeen myös tekstiviestillä. Hakijan täytyy olla vähintään 23-vuotias, asunut Suomessa 3 vuotta ja hänellä ei saa olla luottohäiriömerkintöjä. Henkilökohtainen luottoluokitus arvioi hakijan tulot sekä muut lainat ja näiden perusteella määritetään lainan määrä & korko.
Bank Norwegianin lainoja käytetään myös aikaisempien pienien pikalainojen yhdistelyyn. Lähes poikkeuksetta yhden ison lainan ottaminen on halvempaa kuin maksaa useampia pikkuvippejä, osamaksuja ja kulutusluottoja. Laskemalla nämä sekä luottokorttilaskut yhteen ja niihin menevät kulut, saat selville onko sinulle edullisin malli ottaa isompi yhdistelylaina. Tekemällä online hakemuksen Bank Norwegianille, näet nopeasti tuleeko sinulle edullisemmaksi ottaa yhdistelylaina Norwegianilta vai maksella vanhaan tapaan olemassa olevia lainoja pois.

Voit koittaa parempia lainaehtoja sekä haluamaasi, että suurempaan lainaan tekemällä lainahakemuksen yhdessä yhteishakijan kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi oma puoliso. Jakamalla lainan riski kahdelle henkilölle, myönnetään usein suurempi laina pienemmällä korolla. Norwegianin maksimilaina 60 000 € voi olla vaikeaa saada yksin mutta kahden säännöllisiä palkkatuloja nauttivan aikuisen taloudessa se voi olla ihan tavallinen ja mahdollinen lainaratkaisu.

BANK NORWEGIANIN LAINATARJOUS

JAA:

Facebooktwitter

Lue seuraavaksi: Pikavippi.fi-lainapalvelu päättyy

Vertaamo.fi on Taloutesi Korjaamo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *