Storytel kokemuksiaStorytel on Suomen paras* ja Pohjoismaiden suosituin äänikirjapalvelu. Storytelissa on yli 300.000 valikoima kirjoja. Storytel-sovellus voidaan ladata iOS- ja Android-laitteille App Storesta tai Google Play -kaupasta. Storytel on lähtöisin Ruotsista.

Storytelilla on suuri ja kattava valikoima kirjoja suomen, ruotsin ja englannin kielen lisäksi myös venäjäksi. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja kehuttu arvosteluissa. Storytelissa kirjoja voi kuunnella verkotta offline-tilassa. Lapsi voi kuunnella samanaikaisesti lapsille suunnattua sisältöä Kids Moden avulla.

Storytelilla on kaksi tilausvaihtoehtoa. Light maksaa 9,99 €/kk ja siinä äänikirjojen kuuntelu ja lukeminen on rajoitettu 20 h/kk. Unlimited tarjoaa kuunteluun ja lukuun rajattomasti sisältöjä ja se maksaa 16,99 €/kk. Lisäksi löytyy myös Family ja Family Plus. Family tarjoaa 2 Unlimited-käyttäjätiliä aikuisille ja 2 lasten Kids Mode -profiilia hintaan 20,99 €/kk.

Voit vertailla kaikki Suomen suosituimmat äänikirjapalvelut täällä.

Storytel suositut kirjat 2021:

  1. Late – Suomen pelätyimmän rikollisen tarina
  2. Katoavat jäljet
  3. Vaihtokauppa
  4. Eerika
  5. Bridgerton: Yllättävä rakkaus
  6. Pisara Veressä
  7. Suon villi laulu
  8. Syy tappaa
  9. Pintaremontti
  10. Milo

Aloita 2 viikon ilmainen kokeilu

*Storytel oli testivoittaja Mikrobitti-lehden (04/2020) äänikirjapalveluvertailussa saaden arviossa ainoana palveluna täydet 5 pistettä.

JAA:

Facebooktwitter

Lue seuraavaksi: BookBeat kokemuksia

Vertaamo.fi on Taloutesi Korjaamo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *