Fixura

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Fixura
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa
  • Puhelinnumero:
    020 7344 530

Fixura tarjoaa vertaislainoja joissa lainaaja voit itse päättää maksuajan ja lainan koron. Fixura, Suomen vanhin vertaislainayritys saattaa yksityiset lainaajat ja lainantarvitsijat yhteen.

TUOTTEET

Ihmiset ovat kautta aikain lainanneet rahaa toisiltaan korkoa vastaan, Fixuran vertaislaina toimii samalla periaatteella. Fixuran palvelussa ihmiset jotka tarvitsevat lainata rahaa ja jotka ovat valmiita lainaamaan saatetaan yhteen ja sopivat keskenään lainaan liittyvistä ehdoista. Fixuran lainapalvelu eroaa muista lainoittajista niin, että lainaaja voi itse valita lainan koron ajan. Koska lainanottaja valitsee lainankoron itse ovat lainat usein muita palveluita edullisempia. Fixuran lainojen 1000 – 10 000 euroa lainakorko on aina 6-27% välillä ja lopullinen korko määräytyy lainanhakijan luottoluokituksen mukaan. Fixuran lainat ovat vakuudettomia eli et tarvitse lainaan takaajia. Lainanlyhennykset Fixura tarjoaa alkaen 26,50 euroa/kk. Voit aina tehdä Fixuralle lainahakemuksen, saat lainapäätöksen nopeasti ja valitset itse hyväksytkö lainan vai et.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Fixuran vakuudetonta lainaa haetaan heidän verkkopalvelunsa kautta mutta on myös mahdollista lisätä hakemukseen yhteisvastuullinen takaaja lainaan. Fixuran lainoissa lainahakija voi itse määrittää laina-ajan, summan ja lainakoron eli itse päätä mitä olet valmis maksamaan lainasta. Lainahakemus on nopea täyttää ja se on sitoumukseton – itse päätät hyväksytkö lainatarjouksen. Voit hakea Fixuralta lainaa myös lainojen yhdistämistä varten mutta aina viime kädessä on lainanhakijan päätös mihin lainasummansa sijoittaa.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Fixura tarjoaa vakuudettomia lainoja 1000 – 10 000 €. Lainojen korot ovat 6-27% ja laina-ajan lainanhakija päättää itse.

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin klo 09 – 16

Puhelin: 020 7344 530

Sähköposti: info@fixura.fi

4 arviointia lainaajasta Fixura

Muuten kiva mut nopeampi vois olla. Meni viikko kun kuulin takaisin mutta otin lainan silti kun oli vielä tarve. Hyvin toimii kyllä muuten
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Nape K. - marraskuu 5, 2017
Hidasta mutta muuten helppoa
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Riku Laurikainen - heinäkuu 18, 2017
Fixura vanha tuttu. Eka laina jo maksettu pois ja nyt mukana myös pienellä sijoituksella. Katsotaan millaisen tuoton saan ja päätän jatkosta. Voin kyllä suositella, helppo asioida.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Marko Pekkarinen - maaliskuu 9, 2017
Voin kyllä suositella Fixuran palvelua, ainut miinus tulee hitaudesta. Voisi olla nopeampi mutta koska oli aikaa ennen kesän hankintoja niin tämä meni minulle nappiin!
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Stig Holmqvist - syyskuu 6, 2016