Suomilimiitti

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

Suomilimiitti on suomalainen lainaaja, joka tarjoaa Suomen markkinoilla suurinta kulutonta ensilainaa tililuotolla. Kuluton ensilaina on tarjolla kaikille Suomilimiitti.fi palvelun uusille asiakkaille. Suomilimiitti.fi mahdollistaa luoton nostamisen aina asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti.

TUOTTEET

Suomilimiitti.fi tarjoaa nostokulutonta ensilainaa tililuotolla. Kun avaat 2000 € tililuoton niin asiakas saa ensimmäisen noston kuluitta aina 1 000 euroon asti. Kulutonta maksuaikaa laina Suomilimiitti.fi:stä on aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti.

Laina Suomilimiitiltä voi vaihdella aina 10 – 1000 euron välillä ja maksuaikaa voit saada jopa 60 päiväksi. Kuluttoman ensilainan takaisin maksamisen jälkeen saat käyttöön avaamasi 2 000 euron tililuoton. Tältä tililuotolta voit nostaa rahaa aina 10 – 2000 euroon asti kerrallaan aina omien tarpeidesi mukaan.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Lainan hakeminen Suomilimiitiltä onnistuu kätevästi verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Molemmat hakutavoista ovat täysin maksuttomia ja lainahakemuksen voi jättää mihin kellonaikaan tahansa, myös sunnuntaisin. Suomilimiitti tarjoaa lainaa kaikille jotka ovat vähintään 21-vuotiaita Suomen kansalaisia. Luottotiedot täytyy myös olla kunnossa. Suomilimiitin palvelu ei sisällä minkäänlaisia vuosimaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia, joten maksat ainoastaan luottosi käytöstä. Suomiliimitin kulutusluottoa voi hakea aina ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia, joten se on täysin vakuudetonta lainaa.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Suomilimiitin tililuoton ensilaina on nostokuluton lainasumma aina 10 – 1000 €, jolla on jopa 60 vuorokauden maksuaika. Takaisinmaksun jälkeen sinulla on mahdollisuus avata myös 2000 € tililuotto, josta voi nostaa kerrallaan aina 10 – 2000 euroon asti aina omien tarpeidesi mukaan.

Henkilökohtaisia nostoja tililuotolta voi tehdä aina tarvittaessa päivittäin. Luottoa nostaessa veloitetaan ainoastaan 15 % nostoprovisio eikä muita kustannuksia ole kun luotto maksetaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Nostot tililuotolta jotka tehdään kuukauden aikana laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten maksutonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää. Osamaksu onnistuu Suomilimiitillä helposti jolloin maksamalla vain laskuun merkitty minimilyhennys joka on 20 % avoimesta saldosta joka on vähintään 50 € ja enintään 300 €.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu avoinna ma-pe kello 9.00 – 21.00 ja la-su kello 11.00 – 19.00

Puhelin: 0600 30 31 31

Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

4 arviointia lainaajasta Suomilimiitti

Tekee sen minkä lupaa. Kulutusluottojen perustasoa, näitä on ollut jokunen tässä vuosien varrella
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Seppo Korhonen - marraskuu 5, 2017
Ei se halvin varmaan ollut kun hieman nopeasti tämän hain vuosi sitten mutta enpä osaa oikein verrata kun ainut tällainen laina minulla ollut. Pitivät kyllä lupauksensa kaikessa ja kun maksoin ajallaan niin ihan hyvät muistot palvelusta jäi.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Liisa Laine - heinäkuu 18, 2017
Ensinosto kuluitta tonniin asti sai valitsemaan suomilimiitin. Tarvitsin rahat nopeasti uuteen purjelautaan ja maksoin pois kesälomarahoista.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Lauri Asikainen - syyskuu 14, 2016
Sain Suomilimitistä nopeasti lainaa kesälomamatkan kassan täydennykseksi :)
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Janni Hulkkonen - syyskuu 6, 2016