Vippi.fi

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Vippi.fi
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku
  • Puhelinnumero:
    010 219 5500

Vippi.fi on 2006 perustetun suomalaisen Tact Finance Oyj:n lainapalvelu. Vippi.fi on maineikas toimija ja palvellut satoja tuhansia suomalaisia raha-asioissa.

TUOTTEET

Vippi.fi pikalaina on tililuotto ja sen luottoraja on 500 tai 2000 €. Tililuotto haetaan ilmaisella nettihakemuksella ja täyttämiseen tarvitaan vain pankkitunnukset. Ylimääräiset liitteet tai tositteet tuloista eivät ole tarpeellisia. Hinnoittelu on asiakaskohtainen, joten voit aina olla varma, että saat yksilöllisen tarjouksen oman tilanteesi mukaan. Lainapäätöksen valmistuttua voi rahanostoja tehdä Vippi.fi-tililuotolta tarpeen mukaan joustavasti.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Vippi.fi-tililuotoa haetaan netissä ja se on helppoa ja nopeaa. Valitse ensimmäisen noston suuruus ja täytä lainahakemus ja Vippi.fi hoitaa rahat tilille. Yksi hakemus riittää Vippi.fi-tililuoton saamiseksi käyttöön ja se on saatavillasi jatkossa aina tarvittaessa. Vipin ollessa voimassa, teet nostoja nopeasti ja näppärästi myös tekstiviestillä.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Vippi.fi on tiluotto 500 € tai 2000 € luottorajalla, kuukausikorko alkaen 1,99 % ja maksat vain kun käytät tililuottoa. Laina-aika kertamaksu tai 3-30 kuukautta.

ASIAKASPALVELU

Avoinna ma-pe 8-20 la 10-16 su 12-16

Puhelin: 010 219 5500

Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi

Facebooktwitter

3 arviointia lainaajasta Vippi.fi

Vippiä vedetty jo oisko melkein 10 v. ja ihan hyvä. Mukava aspa ja tekstarilla käytin ennen mutta nyt ei tällä hetkellä tämä käytössä
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Sebu Laak. - marraskuu 5, 2017
Hain kolmea ja sain tämän vipin. Kallis mutta mikä näistä nyt ei muka ois :)
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Eerik R - heinäkuu 18, 2017
Sain rahat tilille nopeasti ja nyt minulla on tililuotto käytössä aina tarvittaessa. Plussaa annan asiakaspalvelun ripeydestä, sunnuntainakin ovat auki!
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kaija Kokko - kesäkuu 17, 2017