Credigo

CREDIGO

Credigo on tarjonnut rahoitustuotteita vuodesta 2006. Suomessa Credigo haluaa tarjota vain selkeitä lainatuotteita, esim. pikalainoja vastaamaan lyhytaikaisia rahoitustarpeita ja aina ilman yllättäviä lisäkuluja.

Luotonantomme vaihtui Credigosta Northmill Joustoluottoon. Mikäli sinulla on Credigolta laina ei mikään muutu. Asiakaspalvelumme auttaa tuttuun tapaan puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta ja omat sivut ovat käytössänne.

TUOTTEET

Credigo myöntää lainoja nopeasti tilille 100 – 2500 euron välillä. Laina-aika kuudesta kuukaudesta aina viiteen vuoteen. Pikalainaa haetaan nettihakemuksella, mikä tekee siitä erityisen helppoa ja nopeaa. Credigo lupaa lainapäätöksen heti sekä rahat tilille jopa minuuteissa.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Lainan hakeminen sujuu vaivattomasti ja pikaisesti ilmaisella nettihakemuksella. Hakutoiminto on selkeä, joten hakuprosessi onnistuu täysin sähköisesti Credigon verkkopalvelussa. Tee näin: 1. Täytä lainahakemuksen vaaditut tiedot 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai käytä mobiilivarmennetta 3. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi 10 minuutin sisällä. Lainapalvelun aukioloaikoina rahat siirretään tilille välittömästi lainapäätöksen valmistuttua. Muina aikoina lähetetyt lainahakemukset käsitellään aina seuraavana aukiolopäivänä.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Credigo tarjoaa pikalainoja 100 – 2500 euron välillä, rahat saa tilille aukioloaikoina 10 minuutissa. Kuukausikorko on 3,25 – 3,42 % ja laina-aika lainasummasta riippuen 6 – 60 kuukautta.

ASIAKASPALVELU

Avoinna ma-pe 9-20 la 10-18

Puhelin: 0800 411 250

Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi