Vivus.fi

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Vivus.fi
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    0600 550 750

Vivus on osa 4Finance Oy:n tarjoamaa lainapalvelua. 4Finance Oy kuuluu 4Finance-konserniin, joka tarjoaa pikavippiä monessa eri maassa kuten mm. Iso-Britanniassa, Virossa, Venäjällä, Tanskassa ja Ruotsissa. Vivus brändinä on erittäin tunnettu Suomessa, joka tarjoaa pikavippejä. Vivus.fi on Pohjois-Euroopan johtava lainayritys.

Vivus.fi tarjoaa pienet pikavipit aina 10 eurosta 2010 euroon asti. Vivus.fi pikavipit ovat helppoja, nopeita ja luotettavia. Asiakas voi valita itse laina-ajan, nostettavan lainamäärän ja pikavipin saa tilille jopa 15 minuutissa.

TUOTTEET

Vivus.fi myöntää lainoja aina 10 eurosta 2010 euroon asti. Uusille asiakkaille Vivus.fi myöntää korkeintaan 400 euron lainan. Ensimmäinen laina on koroton ja kulutun. Ensimmäisellä lainalla on 30 päivän maksuaika eli lainatessasi 400 € maksan vain 400 € takaisin kuten olit lainannut. Tämän jälkeen on mahdollista hakea suurempaa lainaa, jos laina maksettiin ongelmitta takaisin.

Vanhoille asiakkailleen Vivus.fi myöntää lainaa aina 2010 euroon asti, jossa maksuaika on myös 30 vuorokautta. Maksuaikaa voi myös pidentää maksamalla komission. Komissio Vivukselle määräytyy asiakkaan henkilökohtaisen sopimuksen mukaan.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Lainan hakeminen Vivukselta onnistuu kätevästi verkkohakemuksella. Lainaa voi myös jatkossa nostaa tekstiviestitse, kun on vanha asiakas. Lainoja myönnetään kaikille 20-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili. Lainaa voi hakea ilman takaajia ja vakuuksia. Hakeaksesi lainaa tulee lainanhakijan rekisteröityä Vivuksen lainanhakupalveluun.

Vivus tarjoaa selkeän lainahakemuksen ja hakemuksen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat saa tilille jopa 15 minuutissa. Lainarahat siirtyvät tilillesi automaattisesti myönteisen päätöksen jälkeen. Huomaa kuitenkin että riippuen pankista rahat voivat näkyä pankkitililläsi 1-2 pankkipäivässä. Tämä koskee pankkeja kuten POP-pankki ja Ålandsbanken.

Pikavippi on nyt vapaassa käytössäsi, etkä tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia. Maksaessasi hakemasi lainan takaisin ajallaan ja ongelmitta voit hakea isompaa lainaa tulevaisuudessa aina 2010 euroon asti.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Vivuksen pikavippi on suuruudeltaan 10 – 2010 €, mutta ensilainaajalle maksimisumma on 400 € joka on täysin kuluton. Lainaa 400 € ja maksat takaisin 400 €. Jos takaisinmaksu onnistuu ongelmitta, voit hakea lainaa aina 2010 euroon asti jossa on myös 30 vuorokauden takaisinmaksuaika.

Ensilainaajille takaisinmaksu on 30 vuorokautta joka on täysin kuluton. Myös vanhoille lainaajille takaisinmaksuaika on sama 30 vuorokautta. Eräpäivän siirtäminen on Vivuksella mahdollista. Eräpäivää voi siirtää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun eräpäivään mennessä.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu: Arkisin 7 – 23, Lauantaisin 10 – 18, Sunnuntaisin 10 – 14

Puhelin: 0600 550 750

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

2 arviointia lainaajasta Vivus.fi

Vivuksen vipit ei ole halvimpia mutta toimii ainakin nopeasti. Joustoa maksuajoissa mutta tämäkään mitään halpaa ole. Mikä nyt nopeassa rahassa halpaa olisi :)
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Jaana A - marraskuu 4, 2017
Tämä oli mulle aika päähänpisto ja ehkä valmistauduin huonosti kun en verrannut muihin mutta joo saatoin maksaa enemmän. Vivuksen kanssa hommat menneet hyvin. Vertailkaa ihmiset ennen kuin otatte nettilainan!
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Maarit Saijonen - heinäkuu 18, 2017