Komplett Bank

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

Komplett Bank on moderni norjalainen online-pankki. Kotimaassaan Komplett Bank on tunnettu luotettavana, joustavana sekä nopeana pankkina, jonka päätuote on kulutusluotot.

TUOTTEET

Komplett Bankista voi hakea Joustoluottoa 1000 – 50 000 €. Joustoluotto eroaa markkinoiden muista jatkuvista luotoista siten, että siinä ei ole lyhennyspakkoa. Komplett Bankin Joustoluoton saamiseksi ei edellytä takaajia tai vakuuksia lainasummaa vastaan. Joustoluottoa voi hakea vähintään 23-vuotias, jolla on säännölliset tulot, on asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 3 vuotta ja ei maksuhäiriömerkintöjä. Komplett Bank toimii ainoastaan internetissä mikä tekee sen toiminnasta kustannustehokasta perinteisiin pankkeihin verrattuna. Tuotteet eivät sisällä piilokuluja tai maksuja ja Joustoluoton takaisinmaksun voi lainaaja päättää itse.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Lainahakemus täytetään Komplett Bankin verkkosivuilla. Hakemus käsitellään nopeasti ja päätös viipymättä sähköpostiin. Lainatarjouksen nimelliskorko riippuu taloustilanteesta ja maksukyvystä, lainan määrästä sekä sisäisen riskienhallintaprosessin määrittämästä tuloksesta.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Komplett Bank tarjoaa vakuudettomia ja lyhennysvapaita lainoja 1000 – 50 000 euroa. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että Joustoluottoa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi. Takaisinmaksuaikataulun voi päättää itse ja Komplett Bank laskuttaa kuukausittain vain kertyneet korot sekä kulut. Korkoa maksetaan nostetusta luottomäärästä.

ASIAKASPALVELU

Avoinna ma-pe kello 09 – 16

Puhelin: 09 42452288

Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Facebooktwitter

3 arviointia lainaajasta Komplett Bank

Pitkät lainan maksuajat toimii mulle. Kulutusluottoa vuosiksi mutta mihinkäs tässä kiire on :D
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Lauri J - marraskuu 4, 2017
Aika jees tarjouksen sain. Täällä vertailin Vertaamossa.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Late H - heinäkuu 18, 2017
Uusi tulokas ja sain heti lainan. Lyhennysvapaa on vielä käyttämättä mutta aion kyllä hyödyntää.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kari P. - kesäkuu 14, 2017