Ferratum

FERRATUM

Ferratum Finland Oy on suomalainen, vakavarainen rahoitusyhtiö ja se toimii osana Ferratum Oyj:tä joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratumilla on toimintaa yli 20 maassa.

TUOTTEET

Ferratum tarjoaa kaksi erilaista lainatuotetta: Ferratum Koroton ja Ferratum Joustava. Jos tarvitset rahaa tilille nopeasti on Ferratum hyvä vaihtoehto.

Ferratum Koroton-pikavippi on uusille asiakkaille myönnettävä 50 – 300 euron pikavippi ja se on täysin kuluton sekä koroton ensilaina. Maksat siis takaisin täsmälleen saman summan kuin lainasitkin. Takaisinmaksuaika lainalle on 7 – 30 päivää riippuen lainaamastasi summasta.

Ferratum Joustava-luotto on 2000 euron luottotili, josta voit nostaa rahaa tarvitsemasi suuruisia eriä. Ferratum Joustava on käytössäsi jatkuvasti. Aina kun tarvitset tehdä noston se onnistuu helposti ja vaivattomasti verkkopalvelun kautta – missä ja koska tahansa. Kun luotto myönnetään ensimmäisen kerran, nostoja voit tehdä 24/7 ja rahat ovat tililläsi välittömästi.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Ferratum Koroton-pikavipin saat kätevästi verkkohakemuksella. Ferratum Koroton myönnetään uusille asiakkaille 50 / 100 euroa viikoksi, 150 / 200 euroa 15 päivän ajaksi ja 250 tai 300 euroa 30 päiväksi. Laina on ajallaan takaisin maksettuna täysin kuluton. Ferratum Koroton-pikavippiä voi hakea 21-vuotta täyttänyt, luottokelpoinen sekä raha-asiansa mallikkaasti hoitanut henkilö. Lainapäätös annetaan heti ja pikavippi on tilillä hetkessä.

Ferratum Joustava-luoton lainahakemus tehdään verkkohakemuksella. Joustoluottoa myönnetään aina 2000 euroon asti. Luottopäätös tulee heti ja rahat maksetaan tilille normaalisti alle 5 minuutissa. Ferratum Joustava on käytössäsi ensimmäisen noston jälkeen 24/7, eli voit nostaa tarpeesi mukaan lisää lainaa nopeasti ja koska tahansa. Ferratum voi myöntää Joustava-luoton raha-asiansa moitteetta hoitaneille 21 vuotta täyttäneille Suomessa asuville ja joilla on suomalainen henkilötunnus.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Ferratum Koroton-pikavippi 50-300 euroa ja takaisinmaksuaika 7-30 päivää riippuen lainasummasta.

Ferratum Joustava-luotto aina 2000 euroon saakka. Lainan maksuaika riippuu lainasummasta mutta on kuitenkin min. 12,5% lainan pääomasta.

ASIAKASPALVELU

Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä

Puhelin: 0800 166 308

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi