Everyday

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Everyday
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    020 741 2030

Everyday joustoluotto on tililuotto ja se toimii samalla periaatteella kuin luottokortti matkapuhelimessa. Palvelun tarjoaa OPR­-Vakuus Oy, luotettava toimija jo vuodesta 2005.

TUOTTEET

Everyday tililuotto on joustoluottoon verrattavissa oleva lainatuote. Everyday-luottosopimuksella voit saada heti käyttöösi 2000 € luottorajan ja se toimii kuin luottokortti kännykässä. Nostat rahaa tilillesi aina tarvitsemasi summan ja niin maksimissaan aina mitä luottorajasi antaa myöten. Voit maksaa takaisin kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat ainoastaan kun käytät luottoasi. Voit maksaa myös laskuja palvelun kautta tai osamaksulla jo yli 5000 verkkokaupassa.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Everyday joustoluoton hakeminen on nopeaa ja ilmaista. Tililuotto haetaan verkkopalvelun kautta ja hakemuksen voit jättää vuorokauden ympäri. Hakemuksen jättäminen kestää vain pari minuuttia ja hakijalta edellytetään voimassa olevia verkkopankkitunnuksia (tai mobiilivarmenne) ja matkapuhelinnumeroa, 21­ – 75 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta sekä hakijan tulee täyttää luottokelpoisuusmääritteet (moitteettomat luottotiedot). Lisäksi osoitetieto tulee olla rekisteröity Suomessa. Luottopäätöksen saat tekstiviestitse 15 minuutissa ja hakemukset käsitellään päivittäin 8­ – 22.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Everyday tililuoton maksimi luottoraja on 2000 euroa ja käteisnostot alkaen 20 euroa. Tässä kuussa tehdyt nostot maksetaan ensi kuun lopussa, maksuaikaa keskimäärin 45 päivää. Luoton nostoprovisio on 15% ja luotossa ei ole muita kuluja se maksetaan pois ensimmäisenä eräpäivänä.

ASIAKASPALVELU

Avoinna joka päivä klo 8 ­- 22

Puhelin: 020 741 2030

Sähköposti: asiakaspalvelu@everyday.fi

4 arviointia lainaajasta Everyday

Tää on mun bilepankki :) Joustava palvelu ja koska olen baarimikkona ja työt eivät niin säännöllisiä niin toimii hyvänä hätävarana kun pitää päästä ulos. Joustoluotto sanan varsinaisessa merkityksessä.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Neea Roponen - marraskuu 4, 2017
Sain mitä tarvitsinkin eli nopsan lainan kun oli tarve. Hommat ihan ok senkin jälkeen ja ehkä toivoisi joustoa maksuaikoihin. Vanhoille asiakkaille olisi hyvä jos saisi näin hieman ekstraa.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Lotta Auvinen - heinäkuu 18, 2017
Kallistahan tämä raha on (niinkuin kaikki "vipit") mutta ajaa asiansa. Käytössä siis 2000 euron limiitti. Hieman rassaa tuo suolainen nostokomissio mutta muita kuluja siinä ei tulekaan
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Samu Kauppinen - maaliskuu 9, 2017
Everydayn joustoluotto ollut käytössä jo kolmisen vuotta. Toimii omiin pieniin, lähinnä lomaan liittyviin lähinnä 100 euron ja 200 euron lainoihin hyvin. Asiakaspalvelusta ei tietoa, ei ole tarvinnut olla yhteyksissä.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Anssi P. - lokakuu 30, 2016