Asuntojen välityspalkkiot

ASUNTOJEN VÄLITYSPALKKIOIDEN VERTAAMINEN KANNATTAA

Toisinaan on kannattavaa käyttää kiinteistövälittäjien palveluita kun olet myymässä asuntoasi. Useimmat ihmiset valitsevatkin alan ammattilaisen tekemään myyntityön, mutta asuntojen välityspalkkioiden vertaaminen on myös kannattavaa.

VERTAAMALLA ASUNTOJEN VÄLITYSPALKKIOITA SÄÄSTÄÄ SELVÄÄ RAHAA

Jos kuitenkin kokemusta löytyy asuntomarkkinoista ja ennen kaikkea aikaa tehdä markkinointia asunnostasi sekä pitää asunnon esittelyt niin tällöin välittäjän palkkiota ei kannata maksaa.

Jos epäilet kykyjäsi saada asunnostasi markkinoiden mukainen hyvä hinta tai paperityöt tuntuvat työläiltä, on välittäjän hankkiminen avuksi oikea ratkaisu. Välittäjä voi säästää sinut monelta huolelta ja vaivalta, mutta asuntojen välityspalkkoiden vertaamisessa voi säästää selvää rahaa.

VÄLTÄ VÄLITTÄJÄN PROVISIOPALKAT 
VERTAAMALLA ASUNTOJEN VÄLITYSPALKKIOITA

Välittäjät toimivat useimmiten provisiopalkalla, joka on yleensä muutama prosentti asunnon myyntihinnasta. Myös kiinteitä asuntojen välityspalkkiota käytetään jonkin verran ja tämä voikin olla yleensä myyjälle edullisempi vaihtoehto. Se ei kuitenkaan kannusta myyjää samalla tavalla kuin korkeampi provisiopalkka. Myös asuntojen välityspalkkiota voi ja kannattaa vertailla ennen tärkeän valinnan tekemistä.

Asuntojenmyynti.fi on ilmainen hintavertailu. Palvelussa voit tehdä vertailua kiinteistönvälitysyritysten ilmoittamien hintojen perustella. Asuntojn välityspalkkiovertailu on aina ajantasalla ja sitä päivitetään vuoden jokaisena arkipäivänä. Kun olet myymässä asuntoa niin ennen välittäjien kutsumista paikalle kannattaa tehdä vertailua alueesi välitystarjonnasta palvelun kautta. Näin säästät parhaassa tapauksessa tuhansia euroja.

Rekisteröidy välityspalkkiovertailuun ilmaiseksi KLIKKAA TÄSTÄ