Remonttilaina – Lainaa remonttia varten

Remontin tarpeessa voi olla monet erilaiset paikat asunnosta ja remontteja erilaisia; kylpyhuoneremontti, autotalliremontti, keittiöremontti ja niin edelleen. Joskus käy niin, että remontin budjetti ylittyy vahingossa tai huomaamatta. Remontin edistyessä voi tulla mieleen paremmat materiaalit tai vaikkapa rakenteista löytyy uusittava. Tällöin remonttilaina voi olla tarpeen. Remonttilaina tuo joustavuutta remonttisuunnitelmia varten ja voit tehdä helpommin unelmoimastasi uudesta keittiöstä totta.

Kodin remontti voi olla joko spontaani päätös tai sitä varten voidaan säästää melko pitkään. Lisäpotkua budjettiin kannattaa kuitenkin harkita jo alusta asti hakemalla lainaa remonttia varten. Tarvittavaa lisäpotkua budjettiin remonttia varten voi saada henkilökohtaisella luotolla, kuten kulutusluotolla. Kulutusluotto on hyvin yksinkertaista maksaa takaisin. Laina remonttia varten hyvinkin olla kulutusluotto, sillä kyseinen laina on tehty täysin ihmisten henkilökohtaisia kuluja varten.

Remonttilaina-Lainaa-remonttia-varten

REMONTOI KULUTUSLUOTON AVULLA UNELMISTASI TOTTA

Remontin rahoittaminen kulutusluotolla on helppoa ja joustavaa, joten sen vuoksi lainaa remonttia varten kannattaa harkita hakemalla kulutusluottoa. Kulutusluotto on ihmisläheinen laina ja tehty henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lainaa on helppoa ja nopea hakea netistä. Kynnys kulutusluoton saamiseen on myös yleensä matala. Lainaa remonttia varten voidaan tarvita yleensä muutamia tuhansia euroja, jotta unelmat uudesta keittiöstä voidaan tehdä todeksi. Lainaa remonttia varten kulutusluoton avulla voi saada jopa tuhansia euroja, joten se on oivallinen lisä jos esimerkiksi keittiöön tarvitaan lisäremonttia tai jo valitut keittiökaapit vaihdetaan kalliimpiin. Kulutusluotolla takaisinmaksuaika on myös joustava aina parista kuukaudesta vuosiin.

Pienimillään kulutusluottoa remonttia varten voi saada 500 – 1 000 euroa. Tämä voi olla oivallinen pieni summa, jos remontin budjetti jostain syystä ylittyy vain hiukan uusien kalusteiden tai materiaalien vuoksi. Kulutusluotossa paras vaihtoehto on jatkuva tililuotto. Tililuotolta voit nostaa rahaa aina omia tarpeitasi varten silloin kuin itse haluat, jos vaikka spontaanisti kauppareissulla tulee ostettua uusia astioita upouutta keittiötä varten. Maksettuasi kulutusluoton takaisin luottoraja palautuu entiselleen. Voit aina käyttää samaa kulutusluoton luottotiliä milloin tahansa uutta remonttiunelmaa toteuttaessasi kuten vaikkapa kylpyhuoneremonttia varten.

MITEN PALJON TARVITSEN LAINAA REMONTTIA VARTEN?

Kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta, sillä eri remontit koostuvat erilaisista budjeteista. Kylpyhuoneremonttia varten lainaa voi tarvita enemmänkin, jos samalla uusitaan esimerkiksi sauna tai muut putkistot kylpyhuoneessa. Joskus kodin remontti voi olla hyvin pienimuotoinen, jolloin lainaa remonttia varten ei tarvita tuhansia euroja. Voidaan tarvita vain uudet lattialistat olohuoneeseen tai muuten vain halutaan sisustaa olohuonetta pienesti uudelleen. Tällöin remonttia varten budjettiin voi saada lisäpotkua pikalainailla.

Budjetti remontin kohdalla voi kuitenkin ylittyä huomaamatta ja remonttilaina voi hyvinkin tulla tarpeeseen. Remontin ollessa minkälainen tahansa, rahaa kuuluu luonnollisesti spontaaneihin ostoksiin tai päätöksiin pinnoista, kalusteista tai vaikka seinien kaakeleista sekä lattian uusista laminaateista. Pikalainaa hakemalla voi siis tuoda pientä apua spontaaneihin ostospäätöksiin, jos vaikka hieman kalliimpi uusi lepotuoli miellyttää sittenkin enemmän silmää kuin aiempi vaihtoehto. Kaikesta kulutuksesta huolimatta aina kannattaa tehdä itselle jonkinlainen budjettilaskelma tai käyttää hyödyksi budjettilaskuria remonttia varten. Budjettilaskelmaa miettiessä katsotaan, miten paljon rahaa kuluu suurin piirtein tiettyihin remontin kohtiin sekä onko tarvetta hakea remonttilainaa vai ei.

Pieniä spontaaneja päätöksiä varten remontin ohessa muutaman satasen pikalaina voi olla tarpeellinen, mutta suurempaa remonttia varten kuten kylpyhuoneremonttia, voidaan hyvinkin tarvita useamman tuhannen kulutusluottoa. Aina kuitenkin täytyy muistaa, että unelmistaan kannattaa yrittää tehdä totta ja remonttilaina voi olla pelastus toteuttamaan nämä unelmat.

Käytä Vertaamo.fi lainavertailua ja löydä itsellesi sopivin laina remonttia varten.