Lainantarjoajien arvostelut

LUOTETTAVA LAINAVERTAILU

Useimmat lainavertailusivustojen arvostelut ovat palvelun ylläpitäjän kirjoittamia ja näin he itse voivat päättää mistä pitävät tai eivät. Vertaamo.fi haluaa olla täysin läpinäkyvä ja uskomme, että rehellisin arvio tulee aidoilta lainanhakijoilta. Melkein kaikilla lainantarjoajilla on hyviä ja huonoja arvosteluja, joten olemme valinneet neljä kriteeriä: Asiakaspalvelu, Joustavuus, Helppous ja Nopeus. Laskemme näiden arvosanojen pohjalta keskiarvon, jonka perustella rankkaamme lainapaikat. Näin sinun työsi lainanhakijana helpottuu, kun voit lukea muiden tekemiä arvosteluita lainaajista ja lainakokemuksia.

MUISTA LISÄTÄ OMA ARVOSTELUSI

Suosittelemme silti tutustumaan arvosteluihin tarkemmin ja lukemaan muiden kommentteja jotta voit varmistua, että lainapaikka on sinulle oikea, koska viime kädessä kaikki on kuitenkin aina tapauskohtaista. Sinulla ei ole velvollisuutta jättää arvostelua lainaajista joita olet käyttänyt, mutta olemme äärimmäisen kiitollisia jos kuitenkin niin teet. Palvelumme perustuu vahvasti arvosteluihin ja sinun panoksesi auttaa muita lainanhakijoita välttämään huonot kokemukset.

Palvelussa mukana olevat lainaajat ovat listattuna alla. Lisäämme viikoittain uusia lainaajia mukaan palveluun ja jos huomaat jonkin puuttuvan niin voit kertoa siitä meille palautelomakkeen kautta.

LUE KOKEMUKSIA JA ARVOSTELUJA LAINANTARJOAJISTA

Etua.fi

Credit24

Everyday

Limiitti.fi

Ferratum

Ferratum Business

Ostosraha

Euroloan

Vivus.fi

Pikavippi.fi

Ekstraluotto

Euro24

Eurolimiitti

Suomilimiitti

Fixura

Lainaaja.fi

Lainaaja.fi vertaislaina

FellowFinance

Fellow Finance vertaislaina

Bank Norwegian