Vertaa lainoja

VERTAA LAINOJA ILMAISEKSI

Vertaile useimpia Suomessa saatavilla olevia lainoja alle minuutissa. Vertaamalla lainoja voit säästää jopa tuhansia euroja. Löydät meiltä jo yli 30 suomalaista lainantarjoajaa.

NÄIN KÄYTÄT VERTAILUA

Vertaamalla lainoja ilmaiseksi saat selville edullisimman lainan.
 Valitse alta lainamuoto
 Määritä lainatiedot eli lainasumma sekä -aika
 Valitse sinulle sopivin lainantarjoaja
 Klikkaa tekemään hakemus lainantarjoajan sivulle

Pikalainat 100 – 300 €
VALITSE PIKALAINAT
Kulutusluotot 500 – 50000 €
VALITSE KULUTUSLUOTOT
Vertaislainat 500 – 15000 €
VALITSE VERTAISLAINAT
Tililuotot 10 – 3000 €
VALITSE TILILUOTOT
Joustoluotot 400 – 5000 €
VALITSE JOUSTOLUOTOT

Vertaa Lainoja - Vertaamo.fi

LÖYDÄ SUOMEN HALVIN LAINA VERTAAMALLA

Löytääksesi sinulle parhaan lainan, tulee sinun ensimmäiseksi arvioida haettavan lainasumma, maksuaika sekä miettiä sopiva lainamuoto. Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia saat aina 50000 € saakka. Mikäli lainatarpeesi on suurempi, niin sinulla vaaditaan lainalle useimmiten takaaja tai muu lainavakuus. Vakuudettoman lainan hakeminen ja saaminen onnistuu suoraan netistä, eikä sinun tarvitse käydä pankissa paikan päällä. Suosituimpia vakuudettomia lainoja ovat jousto- ja tililuotto. Ne toimivat ns. taloutesi hätävarana ja voit nostaa luottoa tilillesi niin paljon kuin luottorajalla on katetta. Jousto- ja tililuotot ovat erinomainen valinta jos sinun on vaikea arvioida kustannuksiesi määrää. Useimmiten voit nostaa luottoa ilman uutta hakemusta ja kun maksat sen takaisin, vapautat sen jälleen käyttöösi.

VERTAA LAINOJA, LAINAMUOTOJA JA ERI VAIHTOEHTOJA

Helppokäyttöisen lainalaskurimme avulla vertailet eri lainantarjoajien lainoja ja valita sinulle halvimman tai muuten sopivimman vaihtoehdon. Vertailussa näet lainojen minimi- sekä maksimisummat, lainamääräsi ja maksuajan perusteella lasketun arvioidun kuukausilyhennyksen, todellisen vuosikoron sekä lainantarjoajan laina-aikojen vaihtelut. Kaikkiin hakutulokseen sisältyy aina esimerkki lainasta. Lue myös lainantarjoajan esittely sekä muiden käyttäjien jättämiä arvosteluja ja kokemuksia lainantarjoajasta.

HAE LAINA NOPEASTI TILILLE

Kun tiedät paljonko tarvitset lainata ja myös kuinka pian voit maksaa lainasi takaisin, mene valitsemasi lainantarjoajan sivulle täyttämään hakemuksesi klikkaamalla ”Hae lainaa”. Saat myös lisätietoa lainasta lainantarjoajan sivuilta. Huomaathan, että lainanantajat määrittelevät hinnoittelunsa usein hakemuskohtaisesti. Luottotiedot, tulot ja ikä vaikuttavat lainansaantiin ja mm. korkokustannuksiin. Lainan korot voivat vaihdella toisella lainantarjoajalla isommin kuin toisella ja mikäli lainatarpeesi on suurempi, voi olla hyvä käyttää palvelua jolla kilpailutat lainasi helposti yhdellä hakemuksella. Saat siis yhdellä ja ainoalla hakemuksella useamman lainatarjouksen, saat vertailla niitä ja valita sinulle parhaan vaihtoehdon.