Pikalaina

Kuinka paljon haluat lainata?

Laina-aika:

kuukautta

Lainasumma 2003 kuukaudeksi

Alla oleva taulukko on päivitetty, halvin lainavaihtoehto ensimmäisenä.

PIKALAINA NOPEASTI TILILLE

Pikalaina on lainamuoto jota kutsutaan myös pikavipiksi. Pikalaina maksetaan takaisin nopeasti, yleensä 30 päivän sisällä. Mahdollisuuksien mukaan pikalainalle on myös mahdollista saada pidempi maksuaika. Lainanhakija saa pikalainan yleensä tilille 15 minuutin sisällä. Voit myös saada pikalainan ilman vakuuksia tai takaajia.

PIKALAINA ILMAN VAKUUKSIA JA TAKAAJIA

Pikalaina ilman vakuuksia on laina, johon ei tarvita toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Useimmiten kaikki pikalainat ovat lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainanottajan on kuitenkin usein todennettava kuitenkin tulotaso. Monet pikalainaa myöntävät yritykset vaativatkin todistuksen tuloistasi ennen lainan myöntämistä.

PIKALAINAN KULUT – TARKISTA ENNEN LAINATARJOUSTA

Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen kannattaa aina tarkistaa pikalainan kulut. Perinteisesti pienempien pikalainojen kulut ovat olleet prosentuaalisesti erittäinkin korkeakorkoisia. Kannattaa aina ensin tehdä vertailu pikalainasta.

Pyydä myös aina ennen lainanottamista ensin lainatarjous, jotta näet kaikki pikalainaan liittyvät maksut aina kuluista korkoihin. Loppupeleissä voit päättää hyväksytkö vai hylkäätkö pyytämäsi tarjouksen pikalainasta kun olet ensin saanut selville kulut sekä tiedä loppusumman.

PIKALAINA JA SEN TULEVAISUUS

On mahdollista, että tulevaisuudessa pikalainojen määrät vähenevät. Sen sijaan pikalainojen lainasummat tulevat kasvamaan. Jo tänä päivänä on mahdollista löytää lainantarjoajia joilta voi saada yli 2 000€ pikalainaa. Pikalaina on kuitenkin useimmiten edullisempaa lainaa kuin pankista myönnetty kulutusluotto.

Lue lisää »

Lainojen hinnat suuntaa-antavia. Tarkat tiedot saat hakiessasi lainaa lainanantajan sivuilla.

LainaajaLainaLyhennys:
200
3 kk ajan
Todellinen vuosikorkoLaina-aikaKäyttäjä-arvostelu
Min.Maks.Min.Maks.

Ei osumia? Hae uudelleen eri lainasummalla ja -ajalla.