Vertaa lainoja

VERTAA LAINOJA ILMAISEKSI

Vertaa lainat alle minuutissa! Voit vertailla lainoja Suomessa saatavilla olevia lainoja täältä. Vertaamalla lainoja voit säästää jopa tuhansia euroja. Löydät meiltä jo yli 30 suomalaista lainantarjoajaa.

NÄIN KÄYTÄT VERTAILUA

Vertaa lainoja ilmaiseksi, niin saat selville edullisimman lainan.
 Valitse alta lainamuoto
 Määritä lainatiedot eli lainasumma sekä -aika
 Valitse sinulle sopivin lainantarjoaja
 Klikkaa tekemään hakemus lainantarjoajan sivulle

Pikalainat 100 – 300 €
VALITSE PIKALAINAT
Kulutusluotot 500 – 50000 €
VALITSE KULUTUSLUOTOT
Vertaislainat 500 – 15000 €
VALITSE VERTAISLAINAT
Tililuotot 10 – 3000 €
VALITSE TILILUOTOT
Joustoluotot 400 – 5000 €
VALITSE JOUSTOLUOTOT

Vertaa Lainoja - Vertaamo.fi

LAINAT JA LUOTOT SUOMESSA 2019

LainapalveluLainasumma Min.Lainasumma Maks.IkärajaMaksuaikaa Lisätiedot

Ege.fi
100 €2800 €20 v.2 - 12 kkLUE LISÄÄ

Etua.fi
1000 €50 000 €20 v1 - 15 vLUE LISÄÄ

Fellow Finance
500 €15 000 €20 v2 - 7 vLUE LISÄÄ

Ferratum
50 €2000 €20 v3 kk - 4 vLUE LISÄÄ

Komplett Bank
1000 €50 000 €23 v.6 kk - 10 vLUE LISÄÄ

Vippi.fi
100 €2000 €20 v.1 - 30 kkLUE LISÄÄ

Vivus
10 €2010 €20 v.3 - 30 pvLUE LISÄÄ

VERTAA LAINOJA

Suunnitteletko lainan ottamista? Olipa tarkoituksenasi sitten ottaa lainaa asuntoa, lomamatkaa, remonttia tai auton hankintaa varten, kannattaa sinun ehdottomasti vertailla lainoja ennen lainan ottamista.

Lainojen vertailulla tarkoitetaan sitä, että lainatarjouksia pyydetään useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta ja näitä vertaillaan keskenään. Tämän voi toki suorittaa itsekin, mutta kaikista kätevimmin lainojen vertailu onnistuu tarkoitukseen luodun sivuston kautta. Vertaa lainoja, niin säästät myös paljon aikaa.

Todella moni suomalainen ottaa edelleen lainoja suorittamatta ensin kattavaa lainavertailua. Jos lainan ottaa vertailematta, saattaa turhaan joutua maksamaan satoja tai jopa tuhansia euroja ylimääräistä lainan suuruudesta riippuen. Älä sinä tee tätä virhettä, vaan vertaile lainasi ennen lainan ottamista!

VERTAA LAINOJA – MIKSI SE KANNATTAA?

Vertailemalla lainat asiaan erikoistuneen sivuston kautta on mahdollista säästää runsaasti rahaa ja aikaa. Vertailusivustoa käyttämällä on mahdollista tavoittaa yhdellä hakemuksella useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Sinun ei tarvitse siis tuhlata aikaasi eri luotonmyöntäjien etsimiseen ja jopa kymmenien hakemusten lähettämiseen. Lainojen vertailu auttaa myös löytämään edullisimman koron ja pienimmät lainakustannukset. Suuria lainoja otettaessa säästöä voi tulla jopa tuhansia euroja.

MITEN LAINOJEN VERTAILU KÄYTÄNNÖSSÄ ONNISTUU?

Miksi et vertaisi lainoja myös itse? Tällöin tulee etsiä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat haluamasi suuruista lainaa sinulle sopivilla ehdoilla ja pyytää kaikilta lainatarjous. Saatuasi tarjouksen kaikilta sinua kiinnostavilta tahoilta tulee sinun alkaa vertailla lainojen ehtoja ja kuluja; vuosikorkoa, avauspalkkiota ja tilinhoitomaksua. Tavoitteena on löytää laina mahdollisimman pienellä todellisella vuosikorolla eli korolla, jossa on otettu huomioon kaikki mahdolliset lainaan liittyvät kulut.

Lainojen vertailun suorittaminen itse saattaa kuitenkin olla hyvin aikaavievää. Varsinkin silloin, jos lainatarjouksia on pyytänyt jopa kymmenistä eri paikoista, kuten lainoja vertaillessa kannattaisikin. Joudut suorittamaan paljon laskutoimituksia ja tutkimaan pienellä präntättyjä ehtoja lainatilien avauspalkkioista ja tilinhoitomaksuista.

Kaikista helpoiten lainojen vertailu ja kilpailutus onnistuu asiaan erikoistuneen toimijan kautta juuri kuten Vertaamo.fi. Tällöin lainan hakijan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus tai valita sopivin laina vertailusta. Palvelu kilpailuttaa useita hakijan tarpeisiin sopivia lainoja ja esittelee luotonmyöntäjät sekä lainojen kulut hakijalle selkeässä muodossa. Hakijan tehtäväksi jää enää valita näistä itselleen sopivin lainatajous. Lainojen vertailu on todella helppoa, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat esillä samalla sivulla.

LÖYDÄ SUOMEN HALVIN LAINA VERTAAMALLA

Löytääksesi sinulle parhaan lainan, tulee sinun ensimmäiseksi arvioida haettavan lainasumma, maksuaika sekä miettiä sopiva lainamuoto. Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia saat aina 60 000 € saakka. Mikäli lainatarpeesi on suurempi, niin sinulla vaaditaan lainalle useimmiten takaaja tai muu lainavakuus. Vakuudettoman lainan hakeminen ja saaminen onnistuu suoraan netistä, eikä sinun tarvitse käydä pankissa paikan päällä. Suosituimpia vakuudettomia lainoja ovat jousto- ja tililuotto. Ne toimivat ns. taloutesi hätävarana ja voit nostaa luottoa tilillesi niin paljon kuin luottorajalla on katetta. Jousto- ja tililuotot ovat erinomainen valinta jos sinun on vaikea arvioida kustannuksiesi määrää. Useimmiten voit nostaa luottoa ilman uutta hakemusta ja kun maksat sen takaisin, vapautat sen jälleen käyttöösi.

VERTAA LAINOJA, LAINAMUOTOJA JA ERI VAIHTOEHTOJA

Helppokäyttöisen lainalaskurimme avulla vertailet eri lainantarjoajien lainoja ja valita sinulle halvimman tai muuten sopivimman vaihtoehdon. Lainojen vertailussa näet lainojen minimi- sekä maksimisummat, lainamääräsi ja maksuajan perusteella lasketun arvioidun kuukausilyhennyksen, todellisen vuosikoron sekä lainantarjoajan laina-aikojen vaihtelut. Kaikkiin hakutulokseen sisältyy aina esimerkki lainasta. Lue myös lainantarjoajan esittely sekä muiden käyttäjien jättämiä arvosteluja ja kokemuksia lainantarjoajasta.

HAE LAINA NOPEASTI TILILLE LAINAVERTAILUN JÄLKEEN

Kun tiedät paljonko tarvitset lainata ja myös kuinka pian voit maksaa lainasi takaisin, mene valitsemasi lainantarjoajan sivulle täyttämään hakemuksesi klikkaamalla ”Hae lainaa”. Saat myös lisätietoa lainasta lainantarjoajan sivuilta. Huomaathan, että lainanantajat määrittelevät hinnoittelunsa usein hakemuskohtaisesti. Luottotiedot, tulot ja ikä vaikuttavat lainansaantiin ja mm. korkokustannuksiin. Lainan korot voivat vaihdella toisella lainantarjoajalla isommin kuin toisella ja mikäli lainatarpeesi on suurempi, voi olla hyvä käyttää palvelua jolla kilpailutat lainasi helposti yhdellä hakemuksella. Saat siis yhdellä ja ainoalla hakemuksella useamman lainatarjouksen, saat vertailla lainoja rauhassa ja valita sinulle parhaan lainavaihtoehdon.