Lainojen yhdistäminen säästää rahaa ja tuo etujaEri lainojen takaisinmaksaminen samanaikaisista eri lainanantajille on kallista ja voi viedä pahimmassa tapauksessa useita vuosia. Lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä siinä säästää rahaa ja se tuo myös eri etuja. Korkokulujen pienentyminen ja helpotus arkeen ovat esimerkkejä lainojen yhdistämisen eduista. Tämä kaikki auttaa helpottamaan omaa arjen taloutta.

Parhaimmassa tapauksessa lainojen yhdistäminen voi tuoda satojen euroja säästöjä lainojen kokonaiskuluissa. Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto sille, jos takaisinmaksussa on mukana erilaisia lainoja kuten kulutusluottoa ja pikalainaa. Lisäksi jos lainat ovat vielä eri lainanantajilta, niin lainojen yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi tai luotoksi on hyvä idea.

MILLOIN KANNATTAA YHDISTÄÄ LAINAT?

Lainojen yhdistäminen yleisimmistä hyödyistä on korkokulujen pienentyminen, joten lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto velkakierteeseen joutuneelle henkilölle. Nämä henkilöt voivat helpottaa arjen talouttaan yhdistämällä lainat ja täten samalla pienentää korkokuluja. Yleensä eri lainoja kuten kulutusluottoa tai pikalainaa voi olla monelta eri lainantajalta. Lainojen yhdistäminen auttaa saamaan nämä eri lainat yhdeksi isoksi lainaksi.

Kun eri lainat ovat yhdessä isossa lainassa, niin joudutaan maksamaan lainakuluja vain yhdestä lainasta. Tämän lisäksi isomman lainan korko on usein pienempi kuin monen eri lainan. Kun kaipaat monien eri lainojen takaisinmaksuun myös käytännöllisempiä syitä, niin silloin kannattaa yhdistää lainat. Kun hoidettavana on yksi iso laina, niin ei tarvitse murehtia monen eri lainan erilaista kuukausimaksuista ja olla kartalla monesta erilaisesta lainasta yhtä aikaa.

YLEISIMPIÄ LAINAMUOTOJA LAINOJEN YHDISTÄMISELLE

Yksi yleisimmistä lainamuodoista, jolloin lainojen yhdistämistä harkitaan ovat luottokorttivelat. Luottokorttivelkaa on voinut kerääntyä liikaa sekä siitä on vaikeaa päästä eroon. Luottokortti on kätevä omistaa, jos tekee satunnaisia ostoksia esimerkiksi verkkokaupasta. Luottokortin luottoraja on yllättävän helppoa saada umpeen. Luottokorttivelan maksaminen voi joskus tuntua mahdottomalta, joten silloin lainojen yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi voi olla paras vaihtoehto.

Pikalainat ja useat eri kulutusluotot voivat olla syy yhdistää lainat. Kulutusluotot voivat olla parhaassa tapauksessa hyvinkin edullisia, mutta jos näiden lisäksi on vanhastaan muita lainamuotoja kuten pikalainaa niin tällöin kannattaa yhdistää lainat.

Joissakin tapauksissa lainoja voi olla maksettavana pikalainojen ja kulutusluottojen lisäksi, vaikka luottokorttivelkaakin. Tällöin kannattaa tosissaan miettiä lainojen yhdistämistä, sillä parhaimmassa tapauksessa korkomenot voivat jopa puolittua kuukausitasolla.

YHDISTÄ LAINAT JA OTA OHJAT OMIIN KÄSIISI

Lainojen yhdistäminen ja niputtaminen yhdeksi isoksi lainaksi helpottaa huomattavasti arkea sekä omaa taloutta.

Parhaimmassa tapauksessa pidempi maksuaika ja haluamasi summa kuukausierälle helpottavat monen eri lainan takaisinmaksua kerralla. Rahaa jää tällöin myös muuhun elämiseen. Joissakin tapauksissa voit jopa pitää tarvittaessa lyhennysvapaita kuukausia, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainaa ollenkaan takaisin. Yhdistä lainat ja ota samalla taloutesi ohjat omiin käsiisi.

Suomalainen Etua.fi yhdistää kulutusluotottosi, osamaksusopimuksesi ja luottokorttivelkasi yhteen ja samaan lainaan. Yhdistelylainan avulla säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa ja voit pienentää kuukausimenojasi. Yhdistele luottoja aina 50 000 euroon saakka. Yhdistä lainasi tästä!

JAA:

Facebooktwitter

Lue seuraavaksi: 5 faktaa kulutusluotoista.

Vertaamo.fi on Taloutesi Korjaamo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *