Pikavippi

PIKAVIPPI HETI TILILLE – HAE SINULLE PARAS PIKAVIPPI

Pikavippi heti tilille. Hakemuksen voit jättää 24/7. Valitse paras pikavippi sinun tarpeisiisi.

MIKÄ ON PIKAVIPPI?

Pikavippi on laina jota voidaan kutsua myös pikalainaksi. Pikavippi voi olla tililuotto tai myös kortille siirrettävä luotto. Joskus esim. 2000 euron luottolimiitistä käytetään sanaa pikavippi. Tarvitessasi lainaa nopeasti ja joustavasti, pikavippi on paras vaihtoehto lainalle. Pikavippi maksetaan takaisin nopeasti – noin 30 päivän sisällä. Pikavipille on myös mahdollista saada pidempi maksuaika. Lainanhakija saa pikavipin tilille 15 minuutin sisällä tai nopeammin. Pikavippi ilman vakuuksia tai takaajia on saatavilla tilille nopeasti.

PIKAVIPPI ILMAN VAKUUKSIA JA TAKAAJIA

Pikavippi ilman vakuuksia on laina, johon ei tarvita henkilöä takaamaan tai omaisuutta vakuudeksi. Kaikki netin pikavipit ovat lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainanottajan on usein tarkistettava tulotaso. Monet pikavippiä myöntävät yritykset vaativat tositteen tuloista ennen lainan hyväksymistä. Pikavippi on hyvä valinta tilanteessa, kun tiedät tarvitsevasi pienen lainan. Usein pikavippiä tarvitaan äkillisiin menoihin ja pikavippi on yleensä kertalaina. Nopean lainan voi tarvita esim. kun pesukone hajoaa, auto menee rikki ja on vietävä korjaamoon, lemmikki voi tarvita odottamatonta lääkärikäyntiä tai haluat lähteä Itämeren risteilylle nautiskelemaan. Tarpeita pikavipille on paljon mutta useimmiten tarvitaan pikavippi heti tilille. Pikavipin saa tilille heti jos se haetaan pankkitunnuksilla ja nettihakemuksella.

PIKAVIPPIEN EDUT

Pikavippi on Suomessa suosittu rahoitusmuoto talouden pieniin ja nopeisiin tarpeisiin. Nämä asiat kertovat miksi pikavipit ovat suosiossa.

Nopeus. Pikavippi saadaan tilille nopeasti jos tarvitaan laina heti tilille. Pikavipin saa yleensä nopeasti tilille jopa minuuteissa. Lainahakemus on nopea sekä helppo täyttää, päätös tulee useasti lainantarjoajilta heti. Kun pikavippi on hyväksytään, se maksetaan heti tilille ja on näin nostettavissa ja näin pikavippi on heti valmis käyttöön.

Kätevä. Pikavippi on helppo saada ja ei vie kauan aikaa eikä myöskään vaivaa. Yleensä pikavippi haetaan yhdellä nettihakemuksella, eikä tositteita tarvitse lähettää vaan tästä pitävät huolen lainaohjelmat sekä tietokannat. Tärkeää on täyttää hakemus huolellisesti.

Vivahteikas. Rahoitusalan markkinoilla on kilpailu kiristynyt viimeisinä vuosina ja tämä sataa lainaajan laariin. Ennen kuin lainaat voit vertailla ja kilpailuttaa lainasi. Helppokäyttöiset vertailut kannattaa tehdä aina ja ne katsotaan aina kuluttajan eduksi. On erittäin suositeltavaa käyttää vertailupalveluja ennen lainan ottamista.

PIKAVIPIN KULUT SEKÄ TAKAISINMAKSU

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä tarkista pikavipin kulut. Perinteisesti pienien pikavippien kulut ovat olleet prosenteilla mitaten erittäin korkeakorkoisia. Kannattaa aina ensin tehdä vertailut pikavipeistä.
Pyydä myös ennen lainanottamista lainatarjous, josta näet kaikki pikavippiin liittyvät maksut kuluista korkoihin. Voit päättää hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen pikavipistä kun olet saanut selville kulut sekä tiedät tarkan loppusumman.
Pikavipin takaisinmaksujen aikataulut vaihtelevat hakijan henkilökohtaisten tietojen, lainanantajan vaateiden sekä lainattavan summan mukaisesti. Lainaan voi myös vaikuttaa erilaisia tekijöitä jotka lainantarjoaja määrittelee omassa liiketoiminnassaan.

Luottotiedot. Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina ja ne tulee olla nuhteettomat, jotta lainahakemus hyväksytään. Tämä ei kuitenkaan ole pakollinen toimenpide lainaa myönnettäessä koska pikavipin pienet summat voidaan myöntää ilman takaajia tai vakuuksia. Mikäli jotain merkintöjä luottotiedoista löytyy, niin saatetaan joutua lähettämään ylimääräisiä tositteita ja tämä voi viivästyttää lainan saamista. Puhtaat luottotiedot ovat nopein väylä saada pikavippi heti tilille ja lainapäätöksen saa minuuteissa.

Ikä. Yleisesti ikäraja pikavipeille on täysi-ikäisyys ts. 18 vuotta. Alaikäraja vaihtelee kuitenkin 18-25 v. välissä. Hakijan tulee olla suomalainen ja asua vakituisesti Suomessa.

Tulot. Lainasumman suuruus tulee olla samassa linjassa hakijan tuloihin sekä säästöihin. Näin taataan lainan takaisinmaksu suunnitelmien mukaan, eikä karhuamisia ja hankalia oikeusprosesseja tarvita käynnistää.

Aiemmat velat. Vanhat velat eivät estä uutta lainaa mikäli ne on hoidettu hienosti pois ja maksuhäiriömerkintöjä ei ole syntynyt. Mikäli vanhoja lainoja on useissa paikoissa sekä summat ovat pienempiä ja kuluja syntyy itsekseen, onkin hyvä vaihtoehto yhdistää lainoja ja säästää näin merkittävästi lainakuluissa.

Säästöt ja takuut. Jos ongelmia ilmenee maksuhäiriöiden muodossa niin tämä ei aina välttämättä estä uuden lainan hakemista, mikäli hakijalla on säästöjä tai takaaja löytyy lähipiiristä. Nämä antavat positiivisen merkin ja lainapäätös voi hyvinkin olla positiivinen.

Suunnitelma takaisinmaksuun. Maksusuunnitelma täytyy olla realistinen ja perustua todellisiin laskutoimituksiin ja arvoihin. Maksuaika tulee säätää sen mukaan, että rahaa jää lyhennyksen jälkeen myös muuhunkin elämiseen. Laskut, ruoka, asuminen, harrastukset eli elämän ns. peruskustannukset. Maksuerien myöhästyessä edessä on ensin maksumuistutus sekä merkintä maksuhäiriörekisteriin voi seurata jo 60 päivän kuluttua maksamattomasta laskuista. Pikavipin summat ovat kuitenkin pieniä ja ne on helpompi maksaa takaisin kuin isot lainat.

NÄIN PIKAVIPPIÄ HAETAAN

Pikavippiä tai mitä tahansa lainaa haettaessa on tärkeää tehdä kunnollinen vertailu markkinatilanteesta ja omista lainamahdollisuuksista. Lainan ehdot ja vaatimukset tulee ottaa selville tarkoin ja miettiä tulee lainan takaisinmaksun aikataulu sekä siihen liittyvät kulut ja mahdollisuudet. Pikavippi on ylivoimaisesti nopein ja helpoin hakea netin kautta.

Pikavippiä netistä haettaessa on lainavertailun tekeminen eri lainantarjoajien kesken helppoa ja vaivatonta. Sopivin laina omille lainatarpeille löytyy nopeasti sekä vältät näin pankkikonttorissa käymisen ja pitkät lainaneuvottelut virkailijoiden kanssa. Näin säästät aikaa sekä paljon vaivaa. Hakemuksen täyttäminen kestää minuutteja ja kun esityöt tehdään hyvin voidaan säästää lainakuluissa jopa satoja euroja, valitessasi sinulle sopivimman lainatarjouksen. Joustavuutta lainaehdoissa on lainaajien kesken yllättävän runsaasti. Lainattavat summat vaihtelevat muutamista kympeistä aina tuhansiin euroihin. Kun lainatarve on pieni, voit valita vaikka korottoman pikavipin jossa korkoa ei ole lainkaan tai se on olematon. Korkotasoon vaikuttavat myös hakijan henkilökohtaiset tiedot, luottotiedot, merkinnät maksuhäiriöistä, ikä, taloudellinen tilanne tuloineen, laina-aika ja takaisinmaksuerien suuruusluokka.

Perinteiset rahoituslaitokset ts. pankit lainaavat tietysti rahaa mutta hakuprosessi on pidempi, monimutkaisempi ja paljon työläämpi. Pankit myös usein haluavat tietää tarkasti mihin lainattu raha menee ja hyvinkin perusteltu tarve voi kohdata erilaisen mielipiteen ja lainahakemus evätään.

Onkin kuluttajan päätettävissä mistä lainaa hakee mutta jos tarve on saada lainaa heti tilille, mahdollisimman nopeasti ja helposti on ilmainen nettihakemus hyvä vaihtoehto. Ehdottomasti tärkeää tässäkin tapauksessa on käyttää lainavertailuja hyväkseen ja selvittää tarkasti oma tarve, lainan ehdot, kulut sekä takaisinmaksu.

PIKAVIPIN KÄYTTÄMINEN

Pikavippi on sopiva kaikkiin arkisiin kuluihin ja kun se hankitaan nettihakemuksella, ei tarvitse selittää ja ilmoitella sen käyttöperoiä. Pikavippi voidaan käyttää matkustelukuluihin, äkkinäisiin laskuihin. Sillä voidaan taata sujuva arki, mikäli tiedossa on palkkaa tai muuta saatavaa mutta viimeiset päivät tekevät tiukkaa taloudelle. Lainaa heti tilille haetaankin yleisesti näistä syistä.

Laskut. Laskuja voi kolahtaa postiluukusta yllättäen ja ne voi olla peräisin lääkärikuluista, unohdetuista laskuista, asunnon hoitomaksuista, eläinlääkärimaksuista jne. Lääkityksen kustannukset voivat tehdä yllättävän loven, hammas voi mennä rikki, jääkaappi tai pakastin hajota tai asunto kaipaa pikaista remonttia koska tomaattipyre räjähti keittiön kattoon. Laskut voivat olla myöhässä ja perintätoimiston sijaan maksaminen pikavipillä olla oivallinen vaihtoehto. Syyt ovat moninaisia mutta lainaa heti tilille on tärkeä saada, pikavippi oivallinen ratkaisu auttamaan pahimpien aikojen yli.

Autoilu ja matkustaminen. Oman auton omistaminen on joskus elintärkeää. Liikkuminen voi taajaman ulkopuolella olla mahdotonta ilman omaa pirssiä. Jo auton omistaminenkin maksaa, jos unohdetaan siihen liittyvät hankintakulut. Huollot, renkaat, remontit, bensa jne. kulut ovat isoja kulueriä. Pikavippi tuo rahaa heti tilille kun sitä eniten tarvitaan paikkaamaan autoilun akuutteja peruskuluja,

Harrastukset. Omat tai lasten harrastukset vapaa-ajalla voivat viedä euron jos toisenkin lompakosta. Joskus se uusi varuste pitää ostaa tai treeniasu ratkeaa ja uusi on hankittava välittömästi. Usein tarve on akuutti, se voi olla juniorin pelireissu tai halu satsata omiin juoksuvarusteisiin.

PIKAVIPIN TULEVAISUUS

Tulevaisuudessa pikalainojen määrät kenties vähenevät. Pikavippien lainasummat tulevat kasvamaan. Nykyään onkin mahdollista löytää lainantarjoajia joilta voi saada yli 2 000 € pikavipin. Pikavippi on nopeasti takaisinmaksettuna yleensä edullisempi laina kuin pankista myönnetty kulutusluotto

Vertaamies - Vertaa lainat - Vertaamo.fi