Lainaa lomaa ja matkaa varten

Joskus matkakuume iskee odottamatta ja reissuun on päästävä. Laina lomaa varten voi olla hyvä vaihtoehto rahoittamaan ulkomaanmatkan kokonaan tai tuomaan pientä lisää matkakassaan.

Matkaa varten säästetään yleensä melko pitkään, mutta lisäpotkua budjettiin voi saada henkilökohtaisella luotolla kuten kulutusluotolla, joka on yksinkertaista maksaa takaisin. Kulutusluoton luonne on täysin ihmisen henkilökohtaisia kuluja varten, joten se onkin oiva laina matkaa varten.

Lainaa lomaa ja matkaa varten

LUOTOLLA REISSUUN MAAILMALLE

Kulutusluoton helppoudesta ja luonteesta johtuen se on oivallinen tapa rahoittaa matka. Kulutusluottoa on helppoa hakea netistä ja kynnys sen saamiseen on matala. Lainaa matkaa varten voi saada jopa tuhansia euroja lainaa ja se on oivallinen lisä, kun hakee esimerkiksi elämyksiä uudesta matkakohteesta, jotka voivat kustantaa paljon. Takaisinmaksuaika kulutusluotolla on myös joustava parista kuukaudesta aina vuosiin.

Kulutusluottoa matkaa varten voi saada aina pienimmillään 500 – 1 000 euroa, joten se voi myös sopia pienemmän matkan maksamiseen tai sitten pieneksi käyttökassaksi matkalle. Paras vaihtoehto on jatkuva luottotili, josta voi nostaa rahaa omalle tililleen tarvittaessa. Kun olet maksanut luoton takaisin, niin luottoraja palautuu entiselleen ja voit aina käyttää kulutusluottoa uutta tulevaa uutta matkaasi varten.

MITEN PALJON TARVITSEN RAHAA MATKALLE?

Ennen matkaa kannattaa miettiä ja budjetoida tarkkaan miten paljon tarvitset rahaa matkaa varten. Aina välttämättä ei tarvitse ottaa tuhansien eurojen lainaa matkaa varten vaan pieni lisäpotku budjettiin voi riittää kuten pikalaina.

Matkalla rahaa ei kulu pelkästään lentoihin ja hotelleihin. Rahaa kuuluu luonnollisesti myös syömiseen, ostoksiin, elämyksiin ja muuhun hauskanpitoon. Pikalainaa hakemalla voi siis myös auttaa muissa kuluissa lentolippujen ja hotellien lisäksi. Kaikesta huolimatta kannattaa tehdä itselle matkabudjetti ja miettiä miten paljon rahaa tulee suurin piirtein kulumaan matkan aikana sekä miten paljon tarvitset lainaa.

Viikon äkkilähtöä varten voi riittää muutaman satasen pikalaina, mutta pidempää kuten kuukauden reissua varten esimerkiksi Intiaan elämyksineen voi jo tarvita useamman tuhannen kulutusluoton. Käteistä rahaa matkaa varten kannattaa myös varata tarpeeksi, koska aina ei ole varmuutta, että voiko luottokortilla voi maksaa samalla tapaa kuin kotona Suomessa.

Anna OmaLaina.fi:n löytää edullisin matkalaina ja tee unelmamatkastasi totta! TV:stä tuttu OmaLaina.fi kilpailuttaa lomalainan puolestasi – yhdellä helpolla nettihakemuksella saat useiden rahoituslaitosten tarjoukset ja voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia mutta et kuitenkaan sitoudu vielä mihinkään. Ei vakuuksia tai takaajia, lainapäätöksen saat yleensä heti ja nopeimmillaan rahat ovat tililläsi tunneissa. Anna siis OmaLainan tehdä kilpailuttaminen puolestasi.

Näin löydät edullisimman matkalaina:
Täytä lainahakemus ja välitämme sen eri rahoituslaitoksille
Saat useita tarjouksia lainasta
Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin
Lainapäätös heti

Hae matkalaina ilman vakuuksia tai takaajia.