Asuntolainat

TULOTASO JA LUOTTOTIEDOT VAIKUTTAVAT ASUNTOLAINAAN

Kotitalouden isoin laina on pääsääntöisesti asuntolaina. Asuntolainan saanti riippuu siitä onko tulotaso riittävän korkealla ja että luottotiedot ovat kunnossa. Pääsääntöisesti kun nämä kaksi asiaa ovat kunnossa niin kuka tahansa voi hakea ja saada asuntolainaa.

LUOTTOMERKINNÄT VOIVAT ESTÄÄ ASUNTOLAINAN SAANTIA

Tärkein mitattavin asia, kun asuntolainanhakijan kelpoisuutta arvioidaan, on maksukyky. Tämän lisäksi vakituinen työsuhde ja tulot vaikuttavat lainapäätöksen saamiseen. Pienet häiriöt ja velat jotka on hoidettu pois luottorekisterin merkinnästä eivät automaattisesti estä asuntolainan saantia automaattisesti.

ASUNTOLAINAN VERTAILU JA KILPAILUTUS KANNATTAA

Asuntolaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa sekä vertailla eri vaihtoehtojen välillä. Saatat säästää satoja tai jopa tuhansia euroja, kun vertaat eri vaihtoehtoja asuntolainojen välillä.

On mahdollista, että oma pankkisi, jossa olet ollut vuosia asiakkaana saattaa asuntolainan laskennassa olla hyvin jäykkä ja joustamaton. Pankin on mahdollista taipua asuntolainan kanssa, kun asetat pankin kilpailutilanteeseen lainalaskurin kautta.

KOTIMAINEN ETUA.FI KILPAILUTTAA ASUNTOLAINAN PUOLESTASI

Etua.fi asuntolainapalvelun avulla voit kilpailuttaa asuntolainasi helposti ja täysin ilmaiseksi sekä säästät aikaa ja rahaa. Olit sitten hakemassa uutta asuntolainaa tai kilpailuttamassa nykyisen lainasi marginaalin. Näin vaivattomasti palvelu toimii:

– Täyttämällä yhden hakemuksen, Etua.fi lähettää sen eteenpäin monille eri pankeille
– Vastaanotat lainatarjouksia pankeilta tai kutsun pankkineuvotteluun konttorissa 2-7 työpäivän kuluessa
– Vertaile pankkien erilaisia lainatarjouksia ja valitse niistä sinulle sopivin

KILPAILUTA ASUNTOLAINASI