Lainaa häitä varten – tee unelmahäistä totta!

Yksi fakta on häiden kohdalla varma ja se on, että rahaa kuluu enemmän tai vähemmän hääjuhliin. Häät on mahdollista järjestää pienemmällä budjetilla, mutta loppusumma voi kuitenkin yllättää hääparin, sillä rahaa kuluu moneen asiaan: tarjoiluun, tilavuokraan, meikkeihin, kampaajaan, häämekkoon…

Tuleva häämatka tuo myös lisäkustannuksia. Tällöin ei ole pahitteeksi miettiä, että voisiko ottaa lainaa häitä varten ja tehdä omista unelmahäistä totta.

Lainaa häitä varten

VERTAILE ENSIN JA HAE SOPIVINTA LAINAA HÄIHIN

Häät on ensisijaisesti hyvä budjetoida oman maksukyvyn mukaan. Lainojen vertailua kannattaa aina. Kunnes löytää oikean lainan häitä varten kannattaa myös tarkistaa lainan takaisinmaksuaika sekä lainatyyppi. Eri lainanvälittäjät ja pankit tarjoavat erilaisia luottoja häiden rahoittamista varten. Kulutusluotto on yksi hyvä vaihtoehto lainaksi häitä varten. Kulutusluoton hakeminen netistä on helppoa ja yksinkertaista. Vertaa kulutusluotot ensin kuitenkin ennen lainan hakemista.

Joustoluotto on myös toinen vaihtoehto rahoittaa unelmien häät. Nimensä mukaisesti joustoluotto tuo joustavuutta ja tarvittavaa puskuria häiden rahoittamista varten. Jos päätät valita joustoluoton häitä varten lainaksi, niin sen hakeminen onnistuu myös netissä kätevästi ilman takaajia tai vakuuksia sekä lainapäätös tulee yleensä heti.

SÄÄSTÖVINKKEJÄ HÄITÄ VARTEN

Vaikkakin voi tarvita lainaa häitä varten, niin jostakin voi hääbudjetissaan yrittää karsia. Yllättäviä säästöjä tulee, kun miettii tarkemmin ja käyttää omaa luovuuttaan. Samalla huomaa, että kuinka yksinkertaisista jutuista voi tulla säästöä, kuten seuraavista:

1. KARSI VIERASLISTAA

Mieti voiko vieraslistaa karsia semmoisista ihmisistä joiden kanssa ei ole missään tekemisissä tai et ole nähnyt vuosikymmeniin? Jokainen vieras häissä kustantaa tietyn summan rahaa esimerkiksi juomien ja ruoan suhteen, joten voit leikkisästi miettiä, että kenelle vieraista haluaisit tarjota esimerkiksi ravintolaillallisen.

2. EI KUKKIA VIERASPÖYTIIN

Kukkia ei välttämättä tarvita vieraspöytiin, sillä erillisenä tilauksena kukat voivat olla iso rahareikä. Tässä kohtaa voit käyttää luovuutta. Kukkien tilalle voi esimerkiksi asetella lyhtyjä, kynttilöitä tai vaikka hauskan yhteiskuvan hääparista!

3. KIERRÄTYS TUO SÄÄSTÖÄ

Kirpputorit ovat siirtyneet nykypäivänä mm. Facebook-ryhmiin. Tarkista Facebook-kirppikset ja tee löytöjä. Ryhmistä voit tehdä vaikka mitä löytöjä kuten hääkoristeita, häämekkoja, kenkiä tai jopa unelmiesi hääpuvun.

Käytä Vertaamo.fi lainavertailua ja löydä itsellesi sopivin laina häitä varten.