Etua.fi

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Etua.fi
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Kalevankatu 12, 00100 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    09 2316 3611

Etua Oy on perustettu vuonna 2008 ja se on ensimmäinen yritys Suomessa joka tarjoaa pankki- ja rahoitusalan palveluiden välitystä.

TUOTTEET

Etua.fi tarjoaa asuntolainaa, kulutusluottoja sekä yhdistelylainoja. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelunsa kautta lainahakemukset eteenpäin lainaajille. Olit hakemassa lainaa sitten asuntoon, remonttiin, matkaan, lainaa ilman takaajia on Etua.fi ilmainen palvelu hyvä vaihtoehto saada yhdellä hakemuksella useampi kilpailukykyinen lainatarjous.

Etua.fi kautta voit hakea asuntolainaa 500 000 euroon asti. Voit myös kilpailuttaa nykyisen lainasi marginaalin. Tämä kaikki onnistuu yhdellä hakemuksella ja Etua toimittaa hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat suoran lainatarjouksen tai kutsun henkilökohtaiseen neuvotteluun muutaman päivän sisällä.

Kulutusluottoja Etua.fi kautta voit hakea 2000 – 40 000 euroa. Palvelu lupaa nopean hakemusten käsittelyn sekä parhaan lainaratkaisun.

Voit hakea Etua.fi:ltä myös yhdistelylainaa jossa nykyiset kulutusluottosi, luottokorttisi sekä osamaksusopimukset yhdistetään yhdeksi lainaksi. Luottoja voi yhdistellä aina 40 000 euroon asti.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Täyttämällä yhden hakemuksen saat useita eri lainatarjouksia. Voit verrata saamiasi tarjouksia ja valita niistä sopivimman.

Jos haluat hakea asuntolainaa yhdessä yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, voit täyttää myös hänen tiedot hakemukseen. Saat yhteydenottoja eri pankeilta muutaman pankkipäivän sisällä hakemuksen jättämisestä ja kun aika pankkikonttoriin on sovittu neuvottelet lainasi ehdoista. Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen lainasopimus allekirjoitetaan uudessa pankkitapaamisessa.

Kulutusluottoa ja yhdistelylainaa hakiessa aloitat myös hakulomakkeen täyttämisellä. Saat lomakkeen lähetettyäsi sähköpostiin tai matkapuhelimeesi vastauksen lainantarjoajista jotka Etua.fi sinulle valitsee. Saat nopeita vastauksia jopa tunnin sisällä ja sinun on hyvä varata jo valmiiksi kopiot mm. henkilö- ja palkkatodistuksesta. Kun olet vertaillut eri lainoja valitse niistä sopivin tarjous. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla ja/tai lähettämällä allekirjoitettu lainasopimus postissa.

Etua.fi palvelun lainahakemisen perusehdot ovat on hyvä tarkistaa ennen lainan hakemista. Asuntolainaa hakiessa perusehdot vaihtelevat mm. haettavan lainasumman mukaan. Tavallisesti ostettava asunto toimii vakuutena lainan takaisinmaksusta.

Etua.fi myöntää kulutusluottoja yli 20-vuotiaille Suomessa asuville hakijoille, maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja 850 euron bruttotulo kuukaudessa on minimi tulotaso. Lisäksi rahoitusyhtiöillä voi olla omia luotonmyöntökriteereitä. Asuntolainaa hakiessa perusehdot vaihtelevat mm. haettavan lainasumman mukaan. Tavallisesti ostettava asunto toimii vakuutena lainan takaisinmaksusta.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Asuntolainoja Etua.fi välittää 10 000 – 500 000 euron välillä. Laina-ajan maksimipituus on 29 vuotta.

Kulutusluottoja ja yhdistelylainoja Etua.fi tarjoaa 2000 eurosta alkaen aina 40 000 euroon. Laina-aika on pisimmillään 15 vuotta.

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin klo 10 – 15

Puhelin: 09 2316 3611

Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi

4 arviointia lainaajasta Etua.fi

toimii hyvin
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija jarmo mäkinen - helmikuu 12, 2019
Kiitos Vertaamo. Hain kauttanne asuntolainaa Etuan palvelusta.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Ano Nyymi - heinäkuu 18, 2017
Etuan hyöty on siinä kun saa yhdellä hakemuksella monta tarjousta. Olin yllättynyt kuinka helposti ja vaivattomasti sain tarjoukset, eikä maksanut mitään. Löysin kuitenkin lopulta lainan muuta kautta mutta palveluna voin suositella kyllä tätä.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kari Seppänen - syyskuu 14, 2016
Kilpailutin asuntolainan etuan kautta. Ei ehkä nopeinta palvelua mutta hyväksyin tarjouksen heidän kauttaan ja ostin nykyisen asunnon. Palvelun käyttö on vaivatonta.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Antti P. - syyskuu 6, 2016