Fellow Finance

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

Fellow Finance on moderni ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, josta lainanhakija voi löytää tarpeisiinsa sopivan lainan sekä lainanantaja eli sijoittaja voi saada korkotuottoja antamalleen lainalle. Fellow Finance on on siis vertaislainapalvelu.

TUOTTEET

Fellow Finance lainaa rahaa aina 10 000 euroon asti, 2 – 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Summa voi olla tuloista riippuen jopa suurempi jos kyseessä on yhdistelylaina. Fellow Finance -palvelun kautta yhdistetään ne ihmiset, joilla on rahaa eli lainanantaja, ihmisiin jotka sitä tarvitsevat eli lainanhakijoihin. Lainanhakija ja lainaaja määrittelevät ehdot, joilla he ovat valmiita rahaa lainaamaan toisilleen. Fellow Financen sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen.

Fellow Finance tekee lainasopimukset lainaajien ja sijoittajien välille, hoitaa rahansiirrot lainanottajan pankkitilille, asiakaspalvelun ja laskutuksen.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Vertaislainan hakeminen Fellow Financelta onnistuu kätevästi verkkohakemuksella, joka on nopea ja helppo täyttää. Fellow Financen vertaislainaa voi hakea Suomessa vakituisesti asuva 20 – 75-vuotias, jolla on suomalainen pankkitili, omaa maksuhäiriöttömän taustan sekä luottokelpoisuusarvion mukaan pystyy lainansa takaisinmaksamamaan. Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen ovat myös lainanhakemisen edellytyksenä.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Fellow Finance tarjoaa erilaisia lainatuotteita.

Kulutusluotto 500 – 10 000 € ja laina-ajaksi voit valita kahdesta ​kymmeneen vuotta sekä lainan kuukausittaiset takaisimaksuerät ovat aina tasaeräisiä.

Fellow Finance myöntää joustoluottoa jopa 10 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa 7 vuotta. Luotonottajana päätät, millä korolla olet valmis luoton ottamaan sekä takaisinmaksuajan sekä voit myös pitää lyhennysvapaita kuukausia.

Fellow Financen avulla voit myös yhdistää useampia lainoja yhdeksi edullisemmaksi, pitkäkestoiseksi jopa 10 vuoden yhdistelylainaksi. Fellow Finance tarjoaa joustoa, joten mahdollisuudet pitää lyhennysvapaita kuukausia sekä korottaa lainaa kolme kuukautta takaisinmaksueriä maksettuasi ovat ulottuvillasi.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu: Arkisin klo 9.00 – 17.00

Puhelin: 0600 550 750

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

4 arviointia lainaajasta Fellow Finance

Lainattu joskus ja nyt harkitsen sijoittamista. Fellow Finance tai Fixura.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Sami Keskinen - marraskuu 5, 2017
Vaikea löytää valittamista. Ehkä nopeampi olisi voinut olla mutta oli tiedossakin ennen kuin haettiin laina. Sijoittajille kai vertaislainat on hyvä bisnes.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Simo A - heinäkuu 18, 2017
Tutustumisen arvoinen!
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Seppo H - maaliskuu 9, 2017
Homma toimii kuin junan vessa! Ei mikään pikavippi mutta ajaa kyllä asiansa kun hankinnalla ei kiire. Veneen ostokin meni nappiin, jäi hyvä fiilis ja maksut rullaa nyt vaan vielä jonkin aikaa :D
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Pekka Kosonen - syyskuu 6, 2016