Bank Norwegian

BANK NORWEGIAN

Bank Norwegian on yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Bank Norwegian lainaa 1000 – 50 000 € tilille ilman vakuuksia ja on toiminut Suomessa vuodesta 2015.

TUOTTEET

Vakuudettomalla Bank Norwegianin kulutusluotolla 1000 – 50 000 € voi lunastaa pois aikaisempia kalliita tekstiviestilainoja ja luottoja tai saada rahoituksen kaikkiin pieniin tai suuriin hankintoihin. Hakuprosessi tapahtuu verkkolomakkeen kautta ja on erittäin nopea – lainapäätös annetaan heti ja se allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Bank Norwegianin korkotaso on kilpailukykyinen alk. 4,99% ja laina-aika 1 – 15 vuotta. Lainan voi maksaa takaisin joko kokonaan tai osittain lisäkustannuksitta. Valittavissa on lainan takaisinmaksuaika ja täten myös kuukausittaisen maksun suuruus. Koko hakuprosessin voi suorittaa matkapuhelimella tai tabletilla.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Bank Norwegianin kulutusluottoa haetaan verkossa tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla ja lainatarjous tulee heti tietojen täyttämisen jälkeen. Bank Norwegian on asettanut lainojen myöntämiselle minimiehdot: Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, viimeisten 36 kk ajan Suomen Väestötietorekisterissä sekä ei luottohäiriömerkintöjä. Näiden lisäksi Bank Norwegian tekee luottokelpoisuuskartoituksen ennen lainatarjouksen tekemistä.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomia lainoja 1000 – 50 000 €. Korko on henkilökohtainen 4,99% – 22,49% ja lainan ehdot päätetään luottokartoituksen perusteella.

ASIAKASPALVELU
Avoinna ma-pe klo 11 – 17

Puhelin: +358 7532 66 200

Sähköposti: Palautelomake